A fenekelés érzelmi nyomai

Évekig, gyakran évtizedekig őrzött titkos álmok a fenekelésről. A fantáziádban százszor - ezerszer lejátszott forgatókönyv, amelyből néhány kedvenc jelenet már beégett, szinte mintha már meg is történt volna veled. Minden mozdulata ismerős.
Mindez a te mozid. A te elméd képernyőjén futtatott kisfilm, mely izgalomba hoz, mely szárnyakat ad, melyre mentálisan és fizikálisan is élvezel. A képzeleted filmvásznán látott jelenetek és a kielégülés összekapcsolódnak.
Ez még mind a fantázia birodalma.
Aztán hosszabb-rövidebb vágyakozás után a tettek mezejére lépsz, és keresel egy dominát, egy partnert vagy éppen eljössz hozzám egy szeánszra, hogy valóra váltsd a régóta dédelgetett álmodat.
Napokkal a találkozó előtt az izgalom tovább fokozódik. Szinte extázisban vagy. Megszületőben van valami, ami kicsit titkos, picit perverz, kissé piszkos, ugyanakkor megannyi kéj van mögötte.
És te belevágtál.
A találkozó előtti este alig bírsz elaludni. A fantáziádat újra bekapcsolod, megpróbálod átszabni azt az aktuális helyzetre való tekintettel, azokból az infó morzsákból, amiket összegyűjtöttél a helyszínről, a személyről, a stílusról, a történésről.
Holnap el fognak fenekelni végre!
Amikor beülök az autómba még sajogni fog a hátsóm, és napokig érezni fogom a hatását! - gondolod és máris kéjes borzongás fut végig rajtad. Reggel már kicsit visszafogottabban örülsz. Kezded felfogni, hogy ma bizony megtörténik. És, mi lesz, ha tényleg fájni fog? Meg mi lesz a nyomokkal, ha mégis maradnak? És, mi van, ha kikötnek és addig ütnek, - ahogy kértem, - amíg meg nem adom magam a helyzetnek és mindent megígérek? És, mi van, ha... És, mi van ha...?
Jobb, ha el sem megyek. (az első spankingosok több, mint 50-70 %-a nem is megy el aztán, csak eltűnik ezen a ponton, mert megijednek a valóság sugallatától.)
De te bátor vagy és legyőzöd a félelmeidet! összeszorítod a fogad, aztán a farpofáidat is összepréseled és megnyomod a csengőt. Megérkeztél a való világba!
A realitás talaján minden egészen más, mint ahogy azt lejátszottad a fejedben. Itt most vannak bizonyos nem várt körülmények, pl. a helyszín, nem egy filmstúdió, aztán a látvány, a színek, az illatok, amiket egyáltalán nem így képzeltél el. A személy sem ugyanaz, mint a pornófilmekben látott és általad oly kedvelt szőke vagy barna modell, és a hangja sem pont ugyanolyan.
De ettől még azért lehet jó... - gondolod.
Aztán beindul a gépezet.
Hirtelen ott állsz egy ismeretlen ember előtt lemeztelenedve, aki a térdére ránt és elkezd fenekelni. Az ütések fájnak, az izgalom és a kéj meg sehol.
Aztán sarokba küldenek, mint egy taknyos kis kölyköt, hogy gondolkozzál és hirtelen szeretnél elsüllyedni szégyenedben, hogy hogy is juthattál el idáig. Zavarban vagy. De még nincs vége!
Jönnek a szíjak, a pálcák, paskolók, - minden, amire szíved szerint annyira vágytál. És most már tényleg kibírhatatlan a fájdalom, porig aláztak, legszívesebben eltűnnél, ha tehetnéd.
A szeánsznak vége és te távozol. A feneked sajog, a lelked meggyötört, és azt gondolod, hogy na ezt aztán jól megcsináltad magadnak... Az egód háborog, megalázottnak és megszégyenültnek érzed magad.
Össze vagy zavarodva. Csalódottan gondolsz arra, hogy ennyire nem ismered vajon Önmagad? Hogy idáig süllyedtél? Hogy egy idegen emberrel elveretted magad, miközben porig alázott és megtörte a lelked?
Hihetetlen, de megtörtént. Hú, én biztos, hogy soha többet nem teszek majd ilyet...
A fenekelés után gyakran érezhetsz csalódottságot, de ezért ne okold magad. A valódág és a fantázia között nagy a szakadék, és minél nagyobb ez a rés, annál erősebb a frusztrációd.
Ha így van, ne okold magad! Adj egy kis időt a lelkednek és az egódnak, amíg újra egyensúlyba kerülnek. Ez pár hét alatt megtörténik. És ekkor azt veszed majd észre, hogy újra előkerülnek a jól bevált sémák, az ismerős forgatókönyvek a kedvenc modellekkel.
A korábbi fenekelésed élménye nem olyan rémisztő már, és szépen lassan beépülnek az emlékek az izgató koreográfiádba.
És kb. 3-6 hónap elteltével a vágyad készen áll arra, hogy újra megmérettessék. És eldöntöd végül, hogy elmész egy jó kis fenekelésre megint vagy megmaradsz az álmaidnál.


ADULT CONTENT

Felnőtt tartalom!


Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek kiskorúakra káros hatással lehetnek.
Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!