A fenekelés pszichológiája 4.

Szex és könnyek: olaj és víz
A fenekelés pszichológiája 4. Bár a spanking fantáziánkban a szexuális izgatottság és a könnyek kéz a kézben járnak, - és ezt sugallják nekünk a kedvenc spanking filmjeink, történeteink is – a valóságban a két dolog úgy keveredik egymással, mint az olaj és a víz, azaz sehogy nem állnak össze homogén egésszé, nem elegyednek egymással. Ezért is van az, hogy a gyakorlatban sokkal, de sokkal – nagyon, de nagyon sokkal :) - gyakoribb a szeánsz végén az, hogy ott áll előttünk a delikvens vörös fenékkel, de száraz szemekkel. Minél több benne a szexuális töltet (fantázia, erekció, erotikus epizódok, környezet stb.), annál kevesebb lesz a mély érzés, ami mindenképpen megmutatkozik, a kettő ugyanis egyáltalán nem jön össze. A szexuális izgalom és az érzelmi fájdalmainkhoz való mély kapcsolódás, bár jól hangzik, de teljesen kizárják egymást. Vagy az egyik történik meg, vagy a másik. Ezért teszünk különbséget a valódi problémamegoldó, terápiás spanking session és az élvezeti (lightos vagy erotikus töltetű szeánsz), és az utóbbi, azaz szintén a szórakoztató kategóriába tartozó szerepjátékos szeánszok között, ahogy az előző cikkekben már ezeket elmagyaráztam.
Még egy kicsit beszéljünk a könnyekről! Mint már megtanultuk a spanking szeánszon a könnyek elérését, a zokogást hívjuk orgazmusnak, az adhatja meg a vágyott felszabadító katarzist és megkönnyebbülést! Ettől függetlenül az egyéb spanking típusokban is megszerezhető az ellazulás, stresszoldás, kikapcsolódás, transzállapot, szubtérbe kerülés élménye.

A terápiás spankingnál két dolgot kell végig megvalósítanunk:
1. a figyelmét elvonni a valóságtól és "elvinni" őt egy másik helyre
2. fókuszáltatni őt a probléma gyökerére

Amikor terápiás spankingot alkalmazunk, az illető tudja, intellektuálisan teljesen tisztában van azzal, hogy változtatnia kéne a viselkedésén, de valahogy mégsem teszi meg egyedül. Lehet, hogy egyszerűen nem is képes rá, illetve az is rendre előfordul, hogy olyan korai emlékek rögzültek a tudatalattijában, amikre csak foltokban emlékszik. Az is benne van a pakliban, hogy egy korábban vagy jelenleg is megtörténő eseményről van szó, amelyért vezeklést kiállt a lelke. Mindebben hozhat számára az életét megváltoztató, sorsfordító tapasztalatot az ülés. A fizikális része – maga a fájdalom okozása - éppen ezért soha nem olyan fontos ezekben a szituációkban, mint az emocionális hatás (szégyen, bűntudat, lelkiismeretfurdalás, megbánás) elérése, azaz, hogy a spankee a szubtérbe kerüljön és ott is maradjon! Természetesen szinte senki sem képes 100 %-ban folyamatosan a szubtérben lenni, amely egy módosult, megváltozott, transzszerű tudatállapotot jelent, és vannak ide-oda ingások, ki-be lépkedések, de ezek lehetőleg minél finomabbak legyenek és a visszaterelések mihamarabb történjenek meg!
Tehát egy sessionon belül mindig választanunk kell, hogy vagy a játék és élvezet mellett döntünk, vagy az érzelmi, mély, gyógyító hatást kívánjuk megélni! Mindezeket a tényeket még az ülések előtt tisztázni kell, hogy ne legyenek irreálisak az elvárások.
Ha a múlttal dolgozunk, akkor tudnunk kell azt is, hogy vannak jó és rossz emlékeink egyaránt, amik a felszínre kerülhetnek, így erre felkészülünk, és odafigyelünk az érzelmi triggerekre. (Vannak olyan nyelvi fordulatok, kifejezések például, amelyeket ha kimondunk, akkor az olyan hatást generál a spankee-ban, hogy lefagy, megdermed, kiesik a szerepéből, hiszen a verbális kifejezés egy múltbéli emléket indít el benne. Ha ilyet tapasztalunk, nyugtassuk meg, oldjuk fel a helyzetet, és legközelebb kerüljük el e szavak használatát! Más szavak, gesztusok éppen ellenkezőleg fognak hatni és segítik a szubtérbe kerülést, a szégyen állapotának megélését. Ezekre fókuszáljunk!) A szub hozzáállása, előkészülése is rettentően fontos, hiszen saját magát kell a nap folyamán olyan befogadó állapotba hoznia, hogy aztán a szeáns során bejuthasson a szubtérbe. Néhány vendégem szabadságot vesz ki a szeánsz napjára, hogy megfelelő relaxációval, fantáziálással ráhangolódjon az eseményre. Nem szerencsés az utolsó pillanatban, zsongó fejjel, a hétköznapi gondjainkon agyalva beesni egy fenekelésre, hiszen nem könnyű az azonnali váltás. Érdemes hagyni egy kis időt a fejben való megérkezésre is.
Ha aztán a spankee megnyitja magát, feltárja a lelkét, mert megbízik a spankerben, akkor előkerülhet a puzzle elveszett darabja és megtörténhet a könnyekre ösztönző transzformáció. Mivel tudja, hogy biztonságban, pszichológiai értelemben jó kezekben van, így meg tudja őrizni az izgalmát, félelmét, aggódását akkor is, amikor fizikailag megérkezik a helyszínre. Ez az izgatottság pedig segít neki a szerepre való ráhangolódásban.
Nem véletlenül választjuk MINDIG a terápiás spanking során az OTK testhelyzetet (Over The Knee, térden átfekvős), mert ebben a pozícióban nyújtható a legmélyebb kapcsolódás, intimitás, ugyanakkor a legnagyobb lelki és fizikai biztonságot is ebben a helyzetben tudjuk megélni. Végig OTK-ban maradunk, ahol használhatjuk a kezünket, és egyéb (rövidebb) eszközöket is. A spankee-nak tudnia kell, hogy mindig a saját érdekében kap ki, a nevelés, fenyítés az ő céljait szolgálja.
Milyen gyakori legyen a terápiás spanking ülés?
Általánosságban elmondható, hogy nem kell mindig a könnyekre hajtani, hiszen a szexről és az élvezetekről is szól ez a fétis, - ha bevalljuk, ha nem! Azon ritka pillanatokban, amikor a páciensünk szeméből patakzik a könny, - azaz spanking-orgazmust él át – és teljesen kiszolgáltatottá válik nekünk, a könnyei mély, intenzív, gyakran évtizedekkel ezelőtt elfojtott érzéseket testesítenek meg, ezért ezt az időt és gesztust mindenképpen becsüljük meg! Ha vállalkozik erre, végigcsinálja és megéli a számára egyébként minden kétséget kizáróan hasznos transzállapotot és felszabadító katarzist, akkor ne maradjon el az aftercare, azaz gondozzuk, szeressük, törődjünk vele, itassuk fel a könnyeit, öleljük át és simogassuk meg, és ne felejtsük el bekrémeznia fenekét sem!


ADULT CONTENT

Felnőtt tartalom!


Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek kiskorúakra káros hatással lehetnek.
Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!