A fenekelés pszichológiája 5.

Szerepkiesés: ha túl sok vagy túl kevés az inger
A fenekelés pszichológiája 5.A szubnak mindig tisztában kell lennie azzal, hogy miért kap ki! Az okot tudatosítsuk mindvégig a szeánsz alatt! A rossz cselekedetet igazságosan büntetjük meg, azaz az ő érdekében történik a fenyítés, ami ilyen szinten egy fajta gondoskodás. Gyakran kérdezzünk rá, hogy mit érez, hogy tudjuk, mikor jön el a pillanat, amikor tényleg szégyelli magát. Ebben a szituációban nem csodálkozhatunk azon, hogy nem az észérvek, vagy a másik érzelmei érdeklik elsősorban, hanem a saját érzelmeire figyel, azokat veszi észre, éppen ezért, ha máshogy nem megy, meg kell győznünk arról, hogy a változásokat a saját érdeke miatt tegye meg! Neki rossz az, ami van, ő szenved, ő kap büntetést érte. Emellett fontos az, hogy a személyét fogadjuk el és ne támasszunk irreális elvárásokat felé, amiket úgy sem fog tudni betartani! Tudatjuk vele, hogy a viselkedését ugyan nem bocsátjuk meg, amíg meg nem bűnhődött érte, de a lényét szeretjük, hiszen ő egy értékes ember. És ez itt egy nagyon nagy különbség a BDSM világa és a spanking művészete és lélektana között, hiszen ez nem az alázásról, a másik lealacsonyításáról, hanem a fegyelmezésről szól. Azt is tudnia kell, hogy nincs választása a fenyítés elszenvedése és elengedése között, pontosan azért, mert az ő érdekében törődök vele. Vagy elszenvedi a fenekelést vagy lemondok róla, nincs egyéb választási lehetőség. A spanking szeánsza nem ön magában a fájdalomról szól, hanem az arra való reagálásról, hogy mit értett meg belőle, általa, min képes változtatni az illető.
A szerepjátékok (roleplay) egy egészen más, sokkal könnyedébb műfaját jelentik a fenekelésnek, mint a terápiás, könnyekre fakasztó spanking. Azoknak, akik nehezen engedik el magukat, gyakran kiesnek a szeánszbeli szub szerepükből, túl sokat agyalnak (általában ezek az emberek a hétköznapokban nagyon magas felelősséggel, komoly döntési pozíciókat töltenek be, így sokszor kerülnek összeütközésbe a saját vágyaikkal, azaz küzdenek), inkább ajánlott a szerepjátékokkal kezdeni és később áttérni a terápiás fenekelésekre, amikor már megnyugodtak, jobban megnyíltak, bizalmukba fogadtak minket. A szerepjátékok remek eszközök arra, hogy egy kicsit eltávolítsa a zavart okozó gondolatait önmagától, hiszen kihozzák őt a fejéből, mintha nem vele, hanem mással történnének meg a dolgok. Ezért is nem lehet vele mély lelki sebeket kezelni.
Mindenkinek van egy szeretnivaló, vagány, csibész énje, ami a szerepjátékokkal jól kihozható belőle. A szeánsz során arra kell a legjobban vigyázni, hogy megtaláljuk azt az egyedi mértéket, ami a fizikai fájdalomnál az ideális mérték a másik számára – az ütések száma, erőssége, eszközök, pózok, lelkiállapot egyvelege-, mert ha túl sok, vagy túl kevés lesz az inger, ami éri őt, akkor ki fog jönni a szerepéből, azaz nem marad a szubtérben. Az első ütés különösen fontos. A továbbiakat pedig mindig lassan, fokozatosan építsük fel, és figyeljük nagyon a testbeszédét. Ha keményebbeket kapott, akkor álljunk meg és váltsunk, közben mindig tudnunk kell, hogy mit mondunk, beszélünk, hiszen a kapcsolatot, a rapportot végig megtartjuk vele. Hol tehát fenekelünk, - most OTK pozícióról beszélek elsősorban – hol dörzsölünk, megkeressük az egyensúlyt a kettő között. A spankernek arra is figyelnie kell, ha a spankee eltitkol előtte valamit! Ilyenkor kérdezzünk rá, hogy mi az és ossza meg velünk! Minden sikeres szerepjátékhoz eszenciális dolog, hogy előre megbeszéljétek a forgatókönyvet, hogy ismerd a korát, azaz, hogy éppen hány éves, mi az, amit szeret, miért, mivel és kitől akar kikapni. Az esemény róla szóljon végig, érezze, hogy gondoskodó biztonságban van, és büntetést kap valamiért, amit a múltban tett.
Mint láthatod, a spanking használható szórakozásra, szexre, terápiára vagy sort keríthettek rá azért is, mert mindketten tudjátok, hogy kétségkívül egy hatékony büntetési módszer. Amikor a büntetés a fő cél, akkor győződj meg róla, hogy elérted az engedelmességet, megkapod a kellő tiszteletet és abszolút felejtsétek el az élvezetet és a szórakozást!

A büntető szeánsz szakaszai:
- Szembesítés, szidás: szembesítjük a szubot azzal, hogy mi történik, miért és mit vársz az eredménytől.
- Pozícionálás: számos jó pozíció van a büntetéshez, amelyek közül mindegyiknek megvannak az előnyei. Leggyakoribb az OTK (over the knee, térdre fektetés, ágyra fektetés, valamire ráhajlás).
- Bemelegítés: többféle módon is végezhető. Kezdheted az ütéseket lassan, kisebb erővel, majd fokozatosan növelheted a sebességet és az ütések erejét, amíg el nem jutsz a sorozásig, a folyamatos fenekelésig, de az is jó megoldás, ha felöltözve, vagy részben felöltözve kezded a fenekelést és fokozatosan vetkőzteted le pucérra a fenekét. A bemelegítés nagyon fontos a szeánszoknál.
- A fenekelés véghez vitele: mindig vidd végig a büntetést! A spankee-nak éreznie kell, hogy a tiéd az irányítás, és ő az alázatos, akinek most megtanítod a leckét! Ha túl magabiztos vagy nagyképű, azt azonnal állítsd meg és közöld vele, hogy biztosíthatod arról, hogy a büntetése nem lesz szórakoztató és nagyon valószínű, hogy hamarosan könyörögni, bocsánatért esedezni vagy sírni fog!
- Utógondozás (aftercare): a fenekelés után masszírozd egy kicsit, kenegesd be kenőccsel vagy jegeld 10 percig, azaz segíts a zúzódás, fájdalom helyét regenerálódni! Kedves, megnyugtató szavakkal beszélj hozzá, hiszen fontos a szub számára, hogy érezze, a megfelelő védelemben és biztonságban van. Ha megkapta a büntetését, többé már ne szidalmazd azért, amit tett! Az eset le van zárva, tiszta lappal folytatja.
A szeánsz kulcsa a dominancia kézben tartása végig az egész ülés menete alatt!

Ne feledjük, hogy minden büntetés pszichológiai oldala ugyanolyan fontos, sőt, még fontosabb is, mint a fizikai fájdalom. Csibésznek, bűnösnek, csintalannak és rossznak kell éreznie magát. A büntetés komoly dolog, nem szórakozás! A spankee-nak tudnia kell, hogy miért kapja a büntetését és mit kívánsz tanítani neki a fenyítésen keresztül. Azzal is tisztában kell lennie, hogy itt és most az történik, amit te akarsz, nem az, amit ő! Alárendelt szerepben van, a te kezedben van a teste és a lelke, amire fel kell készülnie előzetesen. Nem engedheti meg az engedetlenséget magának. Ebben a pillanatban ő a tiéd, neked engedelmeskedik, a te alattvalód, a te játékszered, a büntetésed alanya.
Néhány tipp és trükk a spanker számára, a hatékony szeánsz érdekében:
- szólítsd a keresztnevén vagy adj neki nevet, státuszt (rossz kisfiú/kislány, engedetlen, pimasz, csibész fiatalúr stb.)
- viselkedj úgy, hogy érezze a dominanciádat, nevezd meg a szerepedet, hívasd magad azon a módon, amit játszol (Mesterem/Mistressem/ Asszonyom/ Férjem/Főnököm / Anyu stb.)
- éreztesd vele, hogy ő az alárendelted a játék során! Szólítsd az alárendelt szerepében és használd a spanking verbalitást! ( Fiam / Lányom / Titkárnőm stb.) Miért is nem engedelmeskedtél nekem? Miért nem fogadtál szót? Mostantól azt fogod csinálni, amit kérek tőled, vagy újra meg foglak büntetni! Megértetted?
- készíttesd elő vele a büntetést! Vegye kézbe, tisztítsa meg az eszközöket, várjon rád a fenyítő eszközzel a kezében! Állítsd sarokba!
- számoltasd vele az ütéseket! Győződj meg róla, hogy minden egyes ütés célba ér!
- köszönje meg az ütéseket!
- térdeljen le eléd és köszönje meg a büntetését! Csókolja meg a fenyítő kezet, eszközt!
- mivel szeretetből fenekeled, kemény és kegyetlen lehetsz vele az ő érdekében!
- mutasson megbánást, kérjen bocsánatot, könyörögjön, sírjon, esedezzen! Ha egyiket sem teszi, akkor nem volt a fenekelése eléggé hatékony!


ADULT CONTENT

Felnőtt tartalom!


Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek kiskorúakra káros hatással lehetnek.
Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!