A fenekelés pszichológiája 6.

Szerepjáték és fenekelés: kéz a kézben
A fenekelés pszichológiája 6. Ki ne emlékezne még az óvódás, iskolás éveiben játszott szerepjátékaira? Amikor ő volt a boltos, az orvos, vagy éppen papás-mamást játszott a barátokkal, de lehetett akár a tanítónéni vagy óvónéni is, miközben elővette a babáját, kutyáját, maciját, autóját, egyszóval bármit és beleélte magát a szerepbe. Akkoriban minden gond nélkül beleéltük magunkat a szerepünkbe és eljátszottuk a kedvenc játékainkkal otthonunk majd a közösségünk irányadó szerepeit, így szabadulva meg egy csomó feszültségtől, hiszen sikerült kiventillálnunk magunkból a szüleink haragja miatti frusztrációnkat, az irigységet testvérünkkel szemben, a haragunkat a barátunk vagy az óvónéni iránt és a többi, és a többi. Nagyon is helyénvalók voltak ezek a szerepjátékok, mind otthon, mind később a közösségi életünk kapcsán, azaz az óvódában, iskolában is, hiszen általuk tanultunk meg megküzdeni az életünk nehézségeivel, igazságtalanságaival, illetve lemodelleztük a körülöttünk lévő világban megélt tapasztalatainkat. Magyarul a javunkat szolgálták ezek a játékok.
Amikor kicsit nagyobbak lettünk és iskolába kerültünk, hamar szembe néztünk a megannyi szabállyal, ami körülvett minket, nembeszélve a követelményekről, amelyek el nem éréséért, vagy a fegyelmezetlenségért, ne adj isten a határok megszegéséért komoly büntetés is járt: haragudtak ránk, sarokba küldtek, megszidtak, megbüntettek és volt olyan, akit el is fenekeltek a rossz jegyekért, szemtelenségért, rosszalkodásért. Sokan a spanking iránti rajongásunkat ebben az életkorban alakítottuk ki. Közülünk rengetegen fizikailag is megtapasztalták a fenyítés, fenekelés élményét, néhányan tanúi voltunk mások kikapásának, páran pedig folyamatosan abban az ígéretben részesültük, hogy hamarosan úgyis elfenekelnek bennünket.
Innen erednek tehát azok a fantáziáink, amelyek a fegyelemmel, a büntetéssel kapcsolatosak és a határok, szabályok meghágásából, alkalomadtán a fenekeléssel összekötött élményekből vagy fantáziákból erednek. Na, de nézzünk is ennek egy kicsit a mélyére! Mert nagy különbség – de azonos gyökere - van a gyermekkori fegyelmezés és a felnőtt spanking imádata között.
Ez az oka annak is, hogy a felnőtt, reál spanking és a szerepjátékok között elég vékony a mezsgye, úgyis mondhatnánk, hogy csak egy klikkelés választja el a kettőt egymástól, hisz egyikből következik a másik. Más szóval a spanking és a roleplay (szerepjáték) kéz a kézben járnak! A válasz, hogy mi az oka ennek a jelenségnek, nagyon egyszerű: ugyanis a spanking totálisan cerebrális tevékenység, azaz az agyunkban végbemenő fétis. Minden spankosra (fenekelést kedvelő személyre) jellemző, hogy fenekeléssel, büntetéssel kapcsolatos irodalmat olvas, élénk a fantáziája. Jópáran közülünk örökre bezáródnak – és megtartják maguknak – a spanking fantáziájukat, olvassák a sztorikat, nézik a fotókat és olyan scenáriókat kreálnak az elméjükben, amelyek elkísérik őket maszturbációjukban, valamint a szexuális életük során. Mindannyiunknak megvannak a kedvenc spanking forgatókönyvei, amelyek aztán élvezetes orgazmushoz juttatnak bennünket. Néhány bátor embernél azonban egy idő után eljön a pont, amikor elindulnak a tranzit úton, azaz rálépnek a fantázia és a valódi spanking élménye közötti útszakaszra. A leggyakrabban ez a 30-as 40-s éveinkben történik meg. A role play, azaz a szerepjáték erre egy igazán nagyszerű választás a kezdetekben. A szerepjátékokkal visszamegyünk a múltba, a gyermekkorba, ahol még oly kiszolgáltatottak, gátlástalanok és játékosak, spontának voltunk. Amikor egy szerepjátékban vagy, nem azt éled meg, hogy te vagy elfenekelve, hanem egy másik kissrác vagy kislány, valaki, akivel nem kell számotvetnünk a mai életünkben. Ezért is van az, hogy a szerepjáték sosem okoz igazi, mély, zokogáshoz vezető, gyógyító érzelmi fájdalmakat, hiszen nem éljük meg azt, hogy ez velünk lenne azonos. Kezdő spankee-knak ajánlott a szerepjátékokkal való ismerkedés, amíg meg nem szerzik a biztonságot nyújtó fenekelés élményének megnyugtató tapasztalatát!
A korábbi írásaimból te már tudod, hogy a könnyes, zokogó fenekelés és az élvezeti faktorral járó, könnyed szerepjátékban való spanking együttes megélése kizárja egymást, mert különböző fokozatain állnak a fenekelés palettáján. A szerepjátékok remek lehetőséget nyújtanak arra, hogy könnyedén beolvadjanak az életedbe, egy biztonságos aspektusban, és így az életed egy természetes részévé tudnak válni, a nélkül, hogy folyamatosan küzdened kelljen a spanking iránti vágyakozásod és reál életedben betöltött szerepeid miatt. A szerepjátékokban ugyanis lehetsz egészen fiatal vagy idősebb, lehetsz bűnbánó és védekező, és bárki elfenekelhet, akire csak vágysz.
Sokan vannak közöttünk, akik imádnak visszamenni az időben és ún. korregressziós fenekelésre vágynak, azaz, amikor a tanáruk, bébiszitterük, szomszédjuk, anyukájuk vagy apukájuk fenekeli el őket, miközben ők megélhetik a gyermekkori büntetés élményeit, de immár egy másik csomagolásban. Néhányan arról ábrándoznak, hogy egy híresség vagy mozisztár bünteti meg őket. Ez is rendjén van így! Valamennyien megkreáljuk a magunk fegyelmező karaktereit. Lett légyen az a szigorú tanár, aki elfenekeli a szemtelen, engedetlen nebulót, vagy a gondoskodó tanár, aki jobb belátásra bírja a növendéket. Néha különös eseményeket képzelünk el magunknak, mint például, hogy megbüntet a nagynéni, mert nem ettük meg a nekünk főzött vacsorát vagy elfenekel minket a bébiszitter, mert nem feküdtünk idejekorán az ágyunkba, ahogy kérte tőlünk stb. Visszamegyünk a múltba és megkreáljuk a saját forgatókönyveinket, úgy, ahogy nekünk tetszik és velünk harmonizál. Gyakran a fantáziánk nagyobb szerepet is vállal, és elképzeljük, hogy mi történne velünk, ha a barátnőnk, barátunk elfenekelne minket, és az talán segítene abban, hogy jobban kivegyük a részünket a házimunkákból, ezzel is örömet okozva társunknak. Ezek a nappali álmodozások aztán könnyedén összehozhatók a szerepjátékokkal. Milliárdnyi sztorit ismerhetünk, olvashatunk és kreálhatunk elménkben, hiszen ma már az internetnek köszönhetően számtalan weboldal, könyv táplálja a fenekelésre éhes vágyvilágunkat.


ADULT CONTENT

Felnőtt tartalom!


Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek kiskorúakra káros hatással lehetnek.
Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!