A "nem tudom!" ára

Huszonöt lovaglópálca a fenekedre minden nem tudom válaszért!
Sokan meglepődnek, amikor hozzám érkeznek szeánszra és a nevelések közepette kérdéseket teszek fel, szidalmazom őket vagy szembesítem a viselkedésének negatív következményeivel az illetőt. Mindez a feladatkörömhöz tartozik, hiszen fenekeléssel fegyelmező nevelőnő vagyok. Ilyenkor csakis az őszinteség az elfogadható a számomra és nem szeretem a nagyképű, flegma vagy nemtörődöm hozzáállást, mert az alááshatja az egész, általam felépíteni kívánt szeánsz sikerességét. Ilyenkor komolyan játszom!A legjobban a "nem tudom" típusú válaszra gerjedek, olyannyira, hogy annyiszor hallottam már az elmúlt évek számonkérései és ellenőrzései során, hogy a fülem automatikusan kihegyeződik erre a mondatra és azonnal lecsapok az áldozatomra, mégpedig szó szerint!Minden kimondott nem tudom-ért nálam ugyanis 25 lovaglópálca ütés (és nem a végén a kötélkével a simogatás) jár a meztelen hátsóra!
A vendégeim általában 2-3 szeánsz után megtanulják, hogy a felelősség az elkövetett vétkekért és a szembenézés a következményekkel nemcsak alapvetés, hanem nálam kötelező is! Ugye fiúk, nem lesz több "nem tudomozás"?

Ui: Titokban megsúgom, hogy haladó szinten van még egy-két olyan kijelentés, amelyre ugrok és hamar eljár ám akkor a kezem... Az egyik ilyen veszélyes szó még nálam a "kell" és annak különböző előfordulásai... El kellett mennem, meg kellett tennem, el kell mondanom, be kellene fejeznem, meg kéne csinálnom... stb. Sokkal jobban szeretem, ha helyette azt mondod, így döntöttem, hogy..., azt választottam, hogy...Látjátok mennyivel nagyobb felelősség van a szabad választásotok mögött?


ADULT CONTENT

Felnőtt tartalom!


Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek kiskorúakra káros hatással lehetnek.
Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!