Ahol a férfi könnynek értéke van

A fenekelés alatt a benned élő gyermek aki sír!
A modern társadalmi létforma ellopta az emberi könnyeket, de főleg a férfiakét. Kicsi gyermekkoruktól úgy kondicionálják őket, hogy egy férfi soha ne sírjon, ne mutassa ki, ha valami fáj, tartsa magában a fájdalmait, sőt, hogy nekik sokkal több mindent el kell tudni viselniük, mint a lányoknak.
Amikor az ölemben fekve fenyítésben részesítem őket, akkor gyakran előfordul, hogy sikerül áttörnöm ezt a gátat náluk, és akkor egy pillanatra ismét visszakerülnek a belső gyermeki énjükhöz, újra kapcsolódni tudnak elfojtott önmagukhoz, és ez hozza elő belőlük a könnyeket.
Sok ember fantáziál arról, hogy addig kapja a fenekelést, amíg sírva könyörög a bocsánatért, de a valóságban egyáltalán nem olyan könnyű elérnünk ezt az állapotot.
Csak akkor tud sikerülni, ha mindketten megmaradunk a szerepünkben és azt komolyan is vesszük. Ha bármelyikünk szórakozásból vesz részt a szeánszon és nem marad bent a szerepében, képtelenség, hogy létrejöjjön a kapcsolódás.
Az egész életünk választások sorozatáról szól, amelyben döntenünk kell, nap, mint nap. Sokszor jó döntéseket hozunk, azonban néha rosszul választunk, és annak a következménye minket terhel. Sok férfi van, akinek szüksége van ilyenkor egy büntetésre vagy fegyelmezésre, hogy lehetőséget kapjon arra, hogy megszabaduljon ettől a lelki tehertől, ami belülről mardossa őt lelki vagy testi szinten is.
Fegyelmezőként ezeket a leckéket tanítom meg a férfiaknak, hiszen a fenekelések, testi fenyítések a helyes viselkedésüket szolgálják.
A felnőtt férfiak tudatában vannak annak, ha hibáztak vagy rossz döntéseket hoztak. Azt is tudják, ha ezzel megbántottak másokat. Ha a sok mardosó bűntudat felhalmozódik bennük, az könnyen durva, agresszív vagy destruktív irányt válthat. Így jön létre és halmozódik bennük a bűntudat, amely az egyik legrombolóbb emberi érzés. A bűnösség belső képzete tudatos vagy tudatalatti szinten is megakadályozza őket számos siker vagy pozitív élmény megélésében. Nagy fékező erő.
A felnőtt férfiak nagy részének ezért rendszeres időközönként szüksége lenne egy kiadós fenekelésre, ahol időről időre megszabadulhatna ettől a béklyótól. Olyan ez, mintha gyónni járna. Egy jó kiadós verés megadja a katartikus hatást ahhoz, hogy utána tiszta lappal folytassa és mindent jobban tegyen, mint korábban!
Mivel a fiúknak korán beég a mondat a tudatukba, hogy csak a lányok sírhatnak, így elvesztik azt a lehetőséget, hogy időnként egy kiadós sírással megtisztuljanak. A könnyek ejtése nagyon jó módszer arra, hogy kifejezésre juttassák az elfojtott érzéseiket. Így ők gyakran dermedt, érzelmileg fagyott állapotba kerülnek akár hosszú évekre, évtizedekre is.
Szerencsére a fegyelmi szeánszok keretében, ha jól összedolgozunk, magunk mögött hagyhatjuk a felnőttlétet és visszatalálunk a saját, belső gyermeki énjükhöz, ahhoz akinek már meg tudja engedni, hogy sírjon. Ebben van segítségükre a kiszolgáltatott, szégyenérzettel párosuló élethelyzet (ezért fontos a szigorú szemkontaktus, a számonkérés, a beszélgetés, a sarokba állítás stb.) és a fájdalom, amit a büntetés során kapnak.
A legalkalmasabb a síráshoz való eljutáshoz a térdre fektetős pozíció, mert abban érezheti magát leginkább gyermeknek az ember. Szeretem ezt a pózt és szeretem kézzel kezdeni a fenekelést, olykor azzal is fejezni be a büntetést, hogy létrejöjjön és fennmaradjon köztünk ez a személyes közeg.
Fontos az is, hogy ne mondva csinált ürügyön dolgozzunk, - mint pl. parkolójegy be nem fizetése, - mert nehéz akkor igazi bűnbánatot elérni, bár nem kizárt, hogy van, akinek ez is sikerülhet.
Ha szigorúbb a fegyelmezés, akkor közte más eszközöket, pozíciókat is bevetek, - vessző, pálca, szíj, kefe stb. - illetve gyakran állítom sarokba a fiúkat, hogy át tudják élni a bűnhődés élményét is.
Olykor ezzel kezdek, főleg, ha azt látom, hogy elsőként a megszégyenülést kell bevetnem, mert túl nagy egoval vagy nagyképűséggel vette körül a a benne élő gyermeket. Lemeztelenítve, sarokban állva, hamar megtörik a hamis önbizalom, és akkor, határozott hangon felszólítom arra, hogy hasaljon a térdemre a további büntetéseiért.
Szóval minden ember más és más, nincs két egyforma helyzet és ugyanolyan büntetés sem. Mindenkinek más bánásmódra és más típusú fegyelmezésre van szüksége.
Van, aki csak egyszerűen egy fenekelésre vágyik, így ha felfekszik a térdemre, biztos lehet abban, hogy nem távozik tőlem csalódottan. Addig nem hagyja el a helyszínt, amíg meg nem kapta, amit megérdemel! :)


ADULT CONTENT

Felnőtt tartalom!


Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek kiskorúakra káros hatással lehetnek.
Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!