Az 5 domináns női archetípus

Az 5 domináns női archetípusA domináns női szerepek ismerete segít neked abban, hogy tisztán lásd a vágyaidat és meg is tudd fogalmazni, hogy mire vágysz a szeánszok során. A legtöbb csalódás abból adódik, hogy ezeknek az ismerete hiányos, és így az elvárások is irreálisak lesznek a partnerrel szemben. Nem ritkán fantázia- ütközések vannak a kudarcok hátterében. Nos, ismerjük hát meg ezeket!
A női dominanciáról szóló fantáziálásoknak se szeri, se száma, hiszen bővelkednek a lehetőségekben. Van, aki egy szofisztikált lady-re vágyik, van, aki egy szirénre, vagy az éjszaka nagyasszonyára, megint mások egy szigorú tanárra vagy nevelőnőre áhítoznak. Minden helyzetben más és más a szerep, a hangulat, a kosztüm és a dialektus. Olykor ezzel tisztában vagyunk, máskor pedig nem.
És bár mindegyik ugyanabba a keretbe illeszkedik, hiszen a szerepjátékok a női felsőbbrendűségről szólnak, a bennük lévő szerepek és szcenáriók egészen különböző fantáziálásokhoz vezetnek. A gondoskodó dadától a szigorú és elérhetetlen istennőig való játékoknál más a neve a szeánsz során a szubmisszíveknek is, és ebből adódóan a szerepük is mindig más. Azt is fontos tudni, hogy mindegyik szerepben más az emocionális távolság, legyen szó kisdedről, iskolásfiúról, szobalányról, szolgáról, rabról.
Még a legerősebb Mistress sem maga szabja meg a fantáziáját, hanem a fantáziája irányítja és választja ki őt. Ki tudja, vajon honnan ered ez a kötődés a szerepek, kosztümök iránt? Talán valahonnan mélyről, a gyermekkorunkból vagy akár az előző életeinkből hozzuk, mindenesetre erős és meghatározó köteléket jelent a számunkra. A besorolással segítek neked abban, hogy ki tudd választani a számodra legmegfelelőbb szerepet, akármelyik oldalon is állsz, ahogy az írásaim e témában mind a dominánsoknak, mind a szubmisszíveknek támpontokat adhat. Lesz olyan szerep, amelyet majd jobban a magadénakérzel, néha azonban próbáljatok ki újabbakat is, hiszen fontos a változatosság. Időnként kombinálhatod is a szerepeket, - ha az mindkettőtöknek jó, - pl. lehetsz királynő, aki megszégyeníti a szobalányt, majd dada, aki bepelenkázza a kisdedét, aztán nevelőnő, aki elfenekeli a rossz fiút, miután az a kamrából édességet lopott. Az egyik szerepben eljátszhatod az amazont, aki megbünteti a szolgáját, míg legközelebb bevághatod őt az ágyba, kikötözve, erényövben és szexuális szolgáltatásokra használhatod. A lehetőségek száma végtelen. Ne limitáld az opciókat, hanem használd őket a vágyaitok fűszereként! Van olyan, hogy bizonyos partnerrel jobb az összhang valamelyik domináns – szubmisszívverzióban, mással pedig egy másik forgatókönyvben illeszkedtek össze. Teljesen mindegy, hogy nevelőnő vagy, vagy dada, netán amazon, ha tudod azt, hogy miről szól a szereped, és hogy kell megvalósítani azokat, akkor már felelős vagy érte. Az archetípusok ugyan nem merev osztályozást, kategorizálást jelentenek, de ettől függetlenül más típusú dominanciát, öltözéket, beszédstílust követelnek meg, és más-más a fájdalomhoz és a szexhez való viszonyulásuk is. Az első kettőben a szex még csak alig, vagy sejtelmesen van jelen, míg az utolsó három kategóriában, már jelentős szerep jut a szexuális játékoknak, élvezeteknek is.

AZ 5 ARCHETÍPUS


1. Dada: A dada, egy olyan rosszcsont, ugyanakkor imádnivaló bébire, kisdedre (szubmisszívre) vigyáz, aki az újszülöttkortól kb. 4-5 éves életkor közötti szerepben van. Olykor a,,felnőtt gyermek” kislány szerepet kíván betölteni, hogy még jobban érezze a kiszolgáltatottság, a cukiság és a gondoskodás iránti vágyának a beteljesítését. A dada ebben a szerepben dajkál és dajkál, ölelget, cirógat, aztán fegyelmez, amikor az szükségessé válik. E mellett figyel a csecsemő egészséges fejlődésére, és időnként beöntést is ad neki, vagy lázat mér a fenekében. Az élvezetet ebben a szerepben a szubnak a sok-sok törődés, figyelem, gondoskodás jelenti, valamint az, hogy minden felelősség alól teljes felmentést él meg, míg a domináns jutalma az abszolút erőfölény érzete, illetve az, hogy elég szórakoztató egy óriásbébivel játszadozni.

2. Nevelőnő: A nevelőnő alakja mindig szigorú és mindig tanít, figyelmeztet, óv. A szeánszok során sokat fegyelmezi és rendszeresen megbünteti a szubmisszívet, aki iskolás korú, azaz 5-6 éves kortól az egyetemi kollégiumi korig terjed ez a korszak. Nagyon elterjedt a szerepjátékok között az iskolás fiú fegyelmezése, és nagyon sok fantáziában szerepel ez a jelenet. Itt már előjön a szexuális ébredés is, de nem direktben, hiszen a nebuló elég gyakran kap büntetést azért, mert maszturbált. Ebben a szerepben már nincs annyi dédelgetés, ölelgetés, és még nincs jelen a direkt szexuális kontakt. A fő fókuszt itt a büntetés kapja, annak megélése, elszenvedése, a fegyelem megtanulása. Az élvezetet a szubmisszívnek a kellemes fájdalom érzete, a fegyelmezés megtanulása és a bűntudat vagy lelkiismeret furdalás elengedése jelenti, míg a Mistress élvezi az erejét egy büntetés levezénylésében, a szigorban, illetve a morális felsőbbrendűségében.

3. Királynő: Ennél a szerepnél már mindkét fél részéről speciális elvárások is vannak. A királynőt minden értelemben ki kell szolgálni, annak minden kérése parancs és azonnali engedelmességet követel meg. A királynőt öltözteti a szobalány (szubmisszív), felszolgálja neki az ételt, elvégzi számára a házimunkát, azaz minden személyes szükségletét kielégíti. (ebbe a szerep kategóriába tartozik a kemény főnök – engedelmes titkárnő és a szigorú nagynéni - tiszteletlen unokaöccs is, a lényeg ugyanaz, hogy tiszteletet mutasson a szubmisszív a női nemmel szemben) A szubmisszív szobalány rákényszerül arra, hogy szó nélkül kiszolgálja az uralkodót, hiszen hierarchia áll fenn közöttük. Ebben a szerepben a feminizálásnak is nagy szerep jut, egészen a titkon viselt női bugyitól a full nővé nevelésig, amely tartalmazza a magas sarkú cipő, fűző, combfix viselését is. A szubmisszív ebben a szerepben tehát mindig női ruhát visel, abban is megélve a fokozott szégyent a nőiességének megélése miatt, amiért még ráadásul meg is lesz büntetve. A fenyítés mindig komoly és szigorú, ha bármiben hibázik a protokoll során vagy tiszteletlen az úrnővel szemben, az mindig érezteti vele, hogy hol a helye. Ez a fantázia azzal jár együtt, hogy a női nem mindig felsőbbrendű, míg a férfi egy alsóbbrendű nemhez tartozik. Sok olyan férfinak nyújt kellő kielégülést és izgalmat ez a játék, akik amúgy a hétköznapokban könnyen elfeledkeznek a női nem megfelelő tiszteletéről.

4. Amazon: Az amazon – slave (szolga) kapcsolat ebben a szerepben nagyban függ az aktuális szcenáriótól. Itt ugyan a nemi szerepek a helyükön vannak, azonban az amazon kínozza, különböző tortúráknak veti alá a szolgát. Ezek a kínzások változatosak. Az alap szitu az, hogy a szolga időnként fellázad a szolgasors ellen, sőt szökni próbál, de természetesen minden alkalommal elkapják és keményen megfizet a vétségeiért, hiszen szembe találja magát az amazon erejével, erősségeivel és intelligenciájával, amelyeket felhasználva megbünteti őt. Ennek egy másik változata, amikor egy teljesen engedelmes szolgát csak azért kínoz az amazon, mert élvezi, hogy az szenved. Ezekben a szcenáriókban már nem olyan a női szerep iránti tisztelet, mint a dadánál, vagy amikor az iskolás gyermek tiszteli a nőket, sőt a szobalány szerep engedelmessége is eltér ettől, ahol már a kemény fizikai dominanciát is elszenvedi a szubmisszív szereplő. Az amazon léthez hozzátartozik a bondage, a kötözés, hiszen a szolga szökési kísérletei ezeket szükségessé teszik.

5. Istennő: A legédesebb és legnőiesebb domináns szerep, amelyben a női imádat, tisztelet, behódolás a legfontosabb mindenek felett. Órákig tartó orális kényeztetést tartalmaz, e mellett láb és cipőimádatot, láb és testmasszázst, pedikűrt, manikűrt, fürdetést, és mindenféle személyes szolgáltatásokat is igénybe vehet az istennő. Szimplán csak azért jár neki meg mindez, mert ő egy felsőbbrendű nő. A büntetések sora ebben a szerepben már mindenképpen kiegészül új típusú pénisz kínzásokkal, rituális büntetésekkel, hiszen folyamatosan be kell mutatni számára az imádatot, tiszteletet és a teljes engedelmességet.

FANTÁZIÁK KONFLIKTUSBAN


A fantáziák mindenkinél egyediek és természetesen sokban különböznek egymástól. Gyakran, amikor az erőcserére nyitott partnerek vagy akár házastársak belekezdenek a szerepjátékokba, kiütköznek ezek a különbözőségek. Hadd mondjak erre egy példát: MistressKate egy természetes amazon, azaz domina beállítottságú hölgy, aki lázadozó szolgát akar, olyat, akinek a férfiasságát megnyirbálhatja és szabályozhatja, kikötözheti kedvére, ugyanakkor partnere Tom, egy iskolásfiú, aki a rosszcsont fenekét akarja elnáspángoltatni vele. Tom egy olyan szeánszra vágyik, amit a nő is élvez, akkor, amikor őt a térdére fektetve megbünteti. Az amazon – slave szerep azonban szinte mindig tartalmaz CBT-t is, szóbeli alázást, amire viszont Tom egyáltalán nem nyitott és nem is vágyik rá, nem szerepel a fantáziavilágában. Az amazon szolgája időnként fellázad, meg is próbál szökni, így az amazon azzal is érezteti az erejét, hogy lekötözi őt. Sajnos Tom karaktere nem felel meg ennek a lázadozó szolgának, mert ő azt élvezi, ha kikap, ha szappannal kimossák a száját, ha sarokba küldik és kap egy hosszan tartó szíjazást a fenekére. Néhány alkalom után a kapcsolatuk eljutott arra a pontra, hogy vagy szétválnak vagy sürgősen találnak valami megoldást, mert egyikőjük számára sem nyújtott élvezetet a szeánsz. Úgy, ahogy sok más erőcserét alkalmazó pár, partner vagy házaspár megfeneklik ezekben a szituációkban, az ő együttléteik is folyamatos frusztrációt okoztak. Kate nagyon el volt keseredve, de szeretett volna tenni valamit, hogy megmentse ezt a partnerséget kettejük között, hiszen alapvetően kedvelték egymást. Tom perspektívájából nézve a dolgot, látszott, hogy nem akar egy amazon szolgája szerepbe kényszerülni, és nem szereti, ha kifeszítik, kikötözik valahová. Sok hosszabb beszélgetést követően az a megoldás született, hogy a szeánsz egyik felében Tom iskolafiús szerepét játszák el, míg a maradék időben Kateamazonként élheti meg a női felsőbbrendűségét. Végül valamennyire kombinálták a kettőt, azaz Tom bevállalta egy játékos jellegű CBT-t azért, hogy az iskolás fiú szerepben megélhesse az intenzívebb vágyait, és fordítva. A beszélgetések során Tom megértette, hogy az álláspontja dacos és önző voltKate-tel szemben, és úgy viselkedett, ahogy a szerepében szokott, azaz egy iskolás gyerek módjára harcolt és duzzogott a jogaiért. Amikor eljutottak a kompromisszumig és nyitottabbak lettek egymás vágyai iránt, akkor képessé váltak arra, hogy feloldják a fantázia okozta konfliktust. Vannak olyan fantáziák, amik működnek együtt, és vannak, amik nem. Ezért kiemelten fontos, hogy megbeszéljétek a vágyaitokat, félelmeiteket, de ne úgy, mint egy domina – szubmisszív pár, hanem mint két egyenrangú felnőtt. mint partner, pár vagy barát, úgy kerítsetek sort a megbeszélésekre, hogy tudjatok közösen megoldást keresni a fantáziabéli konfliktusokra.


ADULT CONTENT

Felnőtt tartalom!


Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek kiskorúakra káros hatással lehetnek.
Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!