Egy szigorú főnökasszony

Munkahelyi fenekelés!
Éveken át ábrándoztam arról, hogy a munkahelyen az alkalmazottaim némelyikét testi fenyítésben részesítem. A 15 év alatt négy esetben egészen közel voltam a helyzethez, és csak az a fránya hajszál hiányzott hozzá, hogy megtegyem. Egy ízben fel is dobtam, aztán mikor láttam a döbbenetet az arcán, elvicceltem a jelenetet. Sosem tudta meg, hogy a táskámban ott lapult a nadrágszíj, a szekrényemben pedig a pálca és, hogy mennyire komolyan készültem arra a napra. Végig gondoltam az egész helyzetet, a pozíciót, a bútorokat, a lehetőségeket és persze az ő reakcióit is.
Meggyőződésem, hogy a munkahelyi teljesítményeket közel duplájára lehetne növelni a rendszeres vagy alkalmi fenyítéssel és szívesen fenekelem most is a vendégeimet az irodámban, persze szigorúan munkaidőn kívül... :)
Annyi minden ok van, amiért büntetni tudtam volna a beosztottaimat, így a jelentésekkel való késések, a tervezés pontatlansága, a magán e-mailezgetés, honlapnézegetés, telefonálgatás, rossz időgazdálkodás, halogatás, eredménytelenség, rossz kommunikáció, konfliktuskezelés képtelensége, értekezleten való passzív részvétel, hiszti, ebédszünet megnyújtása, késések, folyamatos cigizés és a többi, és a többi.
Úgy terveztem akkor, hogy az illetőt a munkaidőn kívül behívatom az irodámba, mikor már csak ketten vagyunk és belülről bezárom az ajtót, hogy senki se zavarhasson meg.
Miután elmondtam volna neki a problémámat, azt is közölném, hogy el fogom náspángolni rendesen, mert a teljesítménye és a hozzáállása, vagyis a viselkedése nem megfelelő a számomra.
A saját íróasztalára hajoltatva kezdeném a 10-12 mm-es pálcával az ütéseket, először az öltönynadrágjára, majd kb. 40 ütés után az alsóra, végül pedig a pucér fenekére is vagy hatvanat. Közben a kezével az asztalára támaszkodna.
Utána kilépne az alsóruhájából, és csak az ing és a nyakkendő maradna már rajta. A bőr kanapén folytatódna a pálcázás. A kanapén a fal felé térdelve pár tucatot suhintanék rá, majd a kanapé előtt bokafogással 15-t, végül a már véres csíkos fenekelést a kanapé oldalára felfeküdve fejezném be.
Utána elküldeném a radiátor elé egy kis térdepelésre, majd megbeszélném vele a további elvárásokat és azt, hogy amennyiben nem javul a helyzet, naponta látogathatja majd az irodámat... :P
Húhh, bárcsak ez a valóságban is megtörténhetne egyszer!


ADULT CONTENT

Felnőtt tartalom!


Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek kiskorúakra káros hatással lehetnek.
Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!