Etikett fenekelés előtt, alatt és után

A legfontosabb alapvetés számomra a diszkréció. Ezt oda-vissza szükséges biztosítanunk. Aki ezt megszegi, azzal nem találkozom és nem is kommunikálok többet.

Mit is jelent ez?

1. Nem keressük egymást sem telefonon, sem a facebookon, sem a magánéletben, sem a munkahelyen! (Nem kérek és nem adok meg telefonszámot!) Kivétel, ha erről külön megállapodunk!

2. Nem küldök fényképet magamról! Ha te küldesz, azt amiatt elfogadom, hogy megismerjem a testalkatodat, a pozíciók alkalmazása végett.

3. Nem készítek kép vagy hangfelvételt magamtól, és rólam sem készíthetsz! A telefonokat kérem kikapcsolt vagy néma üzemmódban tartani a szeánsz alatt! (Kivétel, ha kéred, hogy készítsek rólad fényképet!)

4. Kapcsolattartás kizárólag e-mailben történik a KAPCSOLAT oldalon megadott feltételek alapján! Kivétel ez alól, ha erről külön megállapodunk!

5. A szeánsz napján érkezz pontosan! Ha korábban ideérsz, üzenj, ha késel, azt pedig mielőbb jelezd nekem! Ha nem tudsz eljönni, de megbeszélt időpontod van, kérlek, utald el a szeánsz tiszteletdíját, hiszen én az energiát, időt belefektettem, a helyszínt előkészítettem stb. Így nem kerülsz tiltó listára! Érkezz ápoltan, igényesen és a megérkezés után add át a tiszteletdíjat tartalmazó borítékot! (köszönöm nektek a sok-sok ajándékot is)

6. Légy velem őszinte! Az első alkalommal érkezők vagy kevésbé rutinosak többszörös álnév mögé bújnak, gyakran nem is tudom, hogy szólítsam őket stb. Ez számomra nagyon kellemetlen. A keresztneved azért fontos, mert különben nem leszek számodra hiteles fegyelmező, ha nem a valódi önmagadat szólíthatom meg a beszélgetések során vagy a szeánszok alatt! Amennyiben a reputációdat félted, beszélj róla, hogy meggyőzhesselek arról, hogy azért ez nem olyan veszélyes terep, mint gondolod. Az évek múlásával ezek a félelmek maguktól is megszűnnek. Nyilván fontos a bizalom, és fontos az is, hogy a családi körön belül ez titokban maradjon, ha erről nem tud a társad. Hidd el, sok ezren vannak így, ahogy te, és lehet ezt akár heti rendszerességgel is jól és biztonságosan csinálni!

7. A szeánsz során viselkedj tisztelettudóan, ne feleselj és végezd el a feladataidat, amiket adok! (hiszen ezért jössz hozzám) Igyekezz a pózokat megtartani, lehetőleg ne kerüljön sor extra büntetésekre, kikötözésekre stb.

8. A szeánsz után tartsd be a megbeszélteket, használd a megfelelő krémeket, amiket előírok a kialakult nyomok alapján! (pl. sima testápoló, fekete nadály, neogranormon vagy betadine stb.)

9. Tudom, hogy miután megélted a vágyaid és kielégült ez a szükségleted, olyan, mintha ezt az izgalmadat elvágták volna és gyakran eltűnsz, minden kommunikációt megszüntetsz. Kérlek, tisztelj meg azzal, hogy pár napig még kapcsolatban maradsz velem, visszajelzést adsz magadról, mert ez nekem is fontos! Emlékezz csak, hogy a szeánsz előtt hány levelet írtál, mennyit chateltél, kérdeztél tőlem stb. Most se tűnj el! Nem fogok neked írogatni, de ha te írsz, válaszolok neked. Ha feladatot is kaptál, azt csináld meg! Gondolj arra, hogy pár hónap múlva (van akinek pár hét múlva) újra rád tör a vágy, az izgalom és akkor hogy állsz majd a színem elé, ha előtte inkorrekt módon eltűntél? Nem haragszom rád, ha ez történt, de igyekezz korrigálni ezt! Nem élek vissza a helyzettel, viszont nekem többet érnek a rendszeresen visszatérő, jól ismert vendégek, mint akiket többé, sosem látok.

10. Bízz bennem! Kellő empátiával, értelmi és érzelmi intelligenciával rendelkezem ahhoz, hogy ismerjem az ilyen jellegű vágy megélésével járó határokat, amiket be is tartok és be is tartatok!

11. Végül, mivel hivatalosan is coach vagyok, - lifecoach, business coach, párkapcsolati coach, tanulmányi coach - biztosíthatom számodra a tökéletes alibi lehetőségét is, ami azért nem is igazán alibi, hiszen szeánsz közben kisebb vagy nagyobb mértékben mindenképp coach-ollak is! :)


ADULT CONTENT

Felnőtt tartalom!


Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek kiskorúakra káros hatással lehetnek.
Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!