Fenekelés terv

Mistress Olga spanking plan

A Spencer Spanking Plan ihletésére


A mai modern fenekelések legnagyobb titka abban rejlik, hogy segít megoldani egy sor, amúgy komoly, valódi dilemmákat okozó élethelyzetet. Nem csodaszer ugyan, mégis képes arra, hogy összetartson családokat, megváltoztasson embereket, leszoktasson valakit a rossz szokásairól vagy függőségeiről és megtanítsa arra, hogy nem kell mindig vitatkozni, veszekedni, duzzogni vagy érzelmi zsarolást alkalmazni ahhoz, hogy elérjen valamit az életben. A rendszeres spankingnak köszönhetően, a felállított konszenzusos rendszer miatt - sokkal kiegyensúlyozottabbak lesznek a párkapcsolatok, munkahelyi kapcsolatok, kevesebb a vita, veszekedés, a kommunikációs nehézség, több az intimitás, szeretet, tisztelet, megbecsülés, és sokkal ritkábbak a válások világszerte. Az emberek, mivel tudják, hogy a szabályok tiszták, egyértelműek és bármikor számon kérhetők, - a következményeket pedig mindig viselniük kell,- kevesebb ostobaságot és nem elfogadható dolgot visznek végbe, így az energiaszintjük magasabb, a stresszforrásuk pedig jóval alacsonyabb szinten van. Életmódjuk egészségesebb, kiegyensúlyozottabb, szexuális életük pedig kiegyenlítettebb és odaadóbbak is a másik fél vagy társ felé. Az Olga Spanking Tervet, Mistress Olga fegyelmezőnő alkotta meg - vagyis én-, és vezette be a köztudatba. A terv hatékonyságához kétheti vagy havi egy alkalommal történő verés-szeánszot, vagy rituálét javaslok.


Mistress Olga Spanking Terve

1. A szabályok felállítása
2. Figyelmeztetés
3. Büntetés
4. Utógondozás

1. A szabályok felállítása

Minden embernél, a saját élethelyzetének megfelelően készítjük el a rá vonatkozó házirendjét, hogy tisztában legyen azzal, mik az elvárások, melyek a szabályok, és mi számít enyhe vagy súlyos bűnnek az esetében. Ez mindenkinél változó, de vannak ún. általános szabályok is.

  • 1. Tiszteletlenség: flegmaság, nagyképűség, cinizmus, feleselés, közbevágás, kiabálás, késés, igénytelenség, rendetlenség stb. az enyhébb, 1-es kategóriájú, ún. OTK hagyományos kézzel fenekelést vonja maga után az első alkalommal. Plusz egyéb büntetéseket: szidás, pofon, sarokban állás, írás, száj szappanozása stb. Újabb vagy figyelmeztetés utáni elkövetés esetén az eggyel súlyosabb kategóriájú büntetésbe tartozik.
  • 2. Engedetlenség: feladatok-, házimunka-, tanulás-, tervezés-, edzés stb. el nem végzése, diéta be nem tartása, vitatkozás, dac, duzzogás, hiszti, lustaság, henyélés, takarodó megszegése (hétköznap és vasárnap 23 h után, szombaton 03.00 h után), késve ébredés, kapkodás, halogatás, szervezetlenség stb. közepes erősségű, 2-es kategóriájú büntetéshez vezet: OTK után vagy helyett történő intenzív hajkefe vagy fürdőkefe, és/vagy fakanál fenekeléssel jár együtt, kiegészülve az egyéb büntetésekkel. Újabb vagy figyelmeztetés utáni elkövetés esetén az eggyel súlyosabb kategóriájú büntetésbe tartozik.
  • 3. Tisztességtelenség: hazugság vagy az igazság el nem mondása, a probléma tagadása, titkolása, lopás, erkölcsi vétségek, hűtlenség, felelőtlenség, törvények/jogszabályok áthágása, házirendben foglalt kötelességek megszegése, kimenekülés (eltűnés, elérhetetlenség) a helyzetből, családtagok megbántása, elhanyagolása stb. erős, 3-as kategóriájú büntetéshez vezet: OTK-val vagy anélkül történő kezdés után, vessző és pálca, és / vagy szíjjal történő fenyítés az egyéb büntetésekkel kiegészítve. Hosszú sarokban állás vagy térdepelés. Újabb vagy figyelmeztetés utáni elkövetés esetén az eggyel súlyosabb kategóriájú büntetésbe tartozik.
  • 4. Veszélyes (önmagadra, másokra) vagy egészségkárosító cselekedetek: gyorshajtás, ittas vezetés, sms/chat/ kézből telefonálás vezetés közben, biztonsági öv hiánya, védőfelszerelés nélküli motorozás, túlzott alkohol fogyasztás, füvezés, kábítószer, tudatmódosítók fogyasztása, erős dohányzás, előírt gyógyszerek elhanyagolása, verekedés, alkalmi szex védekezés nélkül stb. extrém súlyos, 4-es kategóriájú büntetéshez vezet: OTK-val vagy anélkül, 500-500 (és/vagy) pálca, szíj büntetés, kiegészülve az egyéb büntetésekkel.

2. Figyelmeztetés

  • 1. Visszajelzés arról, hogy az illető a szabálysértés határán áll (közel hozzá, profilaktikus jelzés) - megbeszélést, tisztázást igénylő helyzet, szóban, telefonon vagy emailben.
  • 2. Előfordulás esetén figyelmeztetés a következményekre! Mikor, milyen formában, hogyan kerül sor az elszámoltathatóságra! A 2. figyelmeztetésnél, enyhébb szabályszegésnél nem feltétlenül kerül még sor fizikai fenyítésre. Gyakran elég a sarokban állás, szidás, írás, szappan stb. Sárga lap.
  • 3. Ismételt előfordulás esetén, figyelmeztetni kell az illetőt arról, hogy a helyzet súlyosbítását vonja maga után a cselekedete! Pontosan tudnia kell, hogy ez mivel jár, milyen fizikai fenyítésben, mikor és hol kerül sor a büntetésére. Piros lap.

3. Büntetés

A büntetést a megadott időben, a megbeszéltek szerint minden alkalommal végre kell hajtani! A találkozást követően szóban leszidni és elmondani a vétkeit, majd a sarokba kell küldeni, hogy gondolkodjon rajta! Ezt követően kerül sor a fenyítésre, - ruhában, részlegesen felöltözött állapotban vagy pucéran, OTK és/vagy vessző, szíj eszközökkel,- amely büntetés során már nincs alkudozás, ígérgetés. A büntetést fegyelmezetten kell végigcsinálnia! A fenekelést követően bocsánatkérés, a fenyítés megköszönése, a helyes, kívánatos viselkedés kimondatása (megelőzve, hogy a jövőben újra előforduljon) és igény szerint rövidebb-hosszabb ideig történő sarokban állás/térdelés, írásos feladatok stb. következnek.

4. Utógondozás

A büntetés teljesítése után megbocsátunk a vétkesnek. Ez lehet egy ölelés, simogatás, puszi, kézfogás, dicséret, - ha a fenyítés alatt jól viselkedett,- popsi krémezés, sebfertőtlenítés, beszélgetés, vigasztalás, közös teázás stb. Ilyenkor már nem szidjuk, nem emlékeztetjük a hibára, hiszen az ügyet lezártuk és tiszta lapot adtunk neki. Az Olga Spanking Tervhez a Mistress-el (Fegyelmezővel) szorosabb online vagy telefonos kapcsolat - heti legalább egyszeri - írásos vagy szóbeli kommunikáció szükséges a nyomon követhetőség, az őszinteség és a bizalom miatt! Az ötletadó Dorothy Spencer 1936-ban készítette el az ún. Spencer Spanking Plan-t, amit azóta is előszeretettel alkalmaznak a Domestic Discipline (DD, Házi Fegyelem) hívei az otthonukban. A terv többek között struktúráltan tartalmazza, hogy mikor, miért, hogyan és mivel büntesse meg a férj a feleségét, illetve a feleség a férjét.


ADULT CONTENT

Felnőtt tartalom!


Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek kiskorúakra káros hatással lehetnek.
Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!