Fenekelés utógondozása

Tippek, tanácsok a verésnyomok kezelésére!
Ha egyszer végeztünk a fenekeléssel és megbüntettük az illetőt, nagyon fontos, hogy megtegyük a méltó lezárását is a szeánsznak. Sokan ezt elhanyagolják és így elmulasztják megélni azt az intim - de nem szexuális élvezettel járó - pillanatot, amit a könnyek felszárítása, egy meleg ölelés vagy egy simogatás adhat, a büntetés lezárásaképpen, megbocsájtásként, akár a szereteted, tiszteleted jeléül.
A sarokban állást, térdepelést ilyenkor már nem alkalmazom, azaz a fegyelmezés befejezését mindenképpen ezek utánra teszem.
Ilyenkor szavakkal is elmondom, hogy a büntetést befejeztem, nem lesz több verés, és fontosnak tartom elmondani, hogy nem haragszom már rá, sőt, eddig sem személy szerint rá haragudtam, hanem a hülyeségére, amit csinált. Hozzá szoktam tenni, hogy amúgy tudom, hogy ő egy jó, egy intelligens, egy rendes, egy jóképű fiú vagy lány, és hiszem azt, hogy tanult abból, ami történt.
A büntetés végén levezetjük a feszültségeket és az ölelés után - ez lehet térdenállva, ha ülök vagy állva, mikor állok - az ágyra vagy a térdemre fektetem ismét, de tudnia kell, hogy most már semmiképpen nem fogom bántani őt. Nem is lenne fair.
Előveszem a testápolót és bekrémezem vele a hátsóját, és hagyom, hogy addig úgy maradjon, amíg az be nem szívódik a bőrébe.
Ha sír az illető, akkor hagyom, hogy kisírja magát, gondoskodom zsebkendőről és egy-egy kedves simogatásról is.
Ezek nagyon fontos pillanatok ahhoz, hogy létrejöjjön kettőnk között az az intim emberi kapcsolat, amely egy jó és kiadós, terápiás, feszültséglevezető fenekeléssel együtt jár.
Sokszor meg is dicsérem, ha például jól viselkedett a fegyelmezés közben, megtartotta a pozíciót, és láthatóan nagyon igyekezett nekem megfelelni. Elmondom, hogy mennyire büszke vagyok rá. Mindez nem erotikus jellegű, - ezt nem győzöm hangsúlyozni, - hanem gondoskodó és megnyugtató gesztus.
Örülök annak, ha ő is megköszöni a büntetést, hiszen ezzel elismeri, hogy odafigyeltem rá és fontosnak gondoltam az ő helyzetén való javítást, a vele való törődést, a korrekciót. Mindez az ő érdekében történt.
A verés egy nagyon fontos, bensőséges kommunikációs forma, ne rontsuk hát el azzal, hogy nem figyelünk oda annak felépítésére, így a levezetésre is! A szeánsz végén kaphatunk visszacsatolást is tőle, ha szeretne egyáltalán róla beszélni, bár én 24 órán belül e-mailben kérem ezt minden esetben megtenni.
Otthonra házi feladatként adom, hogy mindenképp folytassa a bőrének az ápolását, ha többször is szeretne még fenekelésben részesülni. Mit is jelent ez?
Ha gyakori a fenekelés, akkor érdemes minden zuhanyzás, fürdés után testápoló krémet használni, hogy a bőr rugalmas és ápolt maradjon. Jó a shea vagy kakaó vajas, mézes-tejszínes testápoló, a body butterek, minden E és/vagy K vitamint, kollagént, aloé verát, árnikát, fekete nadályt vagy kamillát, körömvirágot tartalmazó krém, picit felmelegített relaxáló masszázs olajok.
Ezen a ponton, amikor bekrémezem a piros vagy hurkás hátsót, már nem emlékeztetem rá, hogy mennyi hülyeséget csinált, vagy miért kapott ki. Semmi szükség most már erre! Ha a verés le van zárva, az ügy meg van bocsátva!
Kisebb fenekelés után jól jöhet egy kis jeges hűsítés vagy fagyasztóból elővett jeges permet is, de sokan szeretik a kellemesen meleg (de nem forró, mert az fájni fog!) lazító fürdőt.
Figyelem! Nyílt sebbe sosem krémezünk be sem árnikát, sem fekete nadálytőt, annak csak a környékére tesszük azt! Aloé first sprayt vagy gyógyszertárban kapható fertőtlenítőt lehet csak tenni a horzsolt területre!
Vannak, akik hazamennek a szeánsz után és alszanak egyet, és az is egyfajta levezetése a dolognak, mások szeretnének masszírozást kérni vagy magukat masszírozzák azon a területen. Meleg fürdőben lehet tengeri vagy fürdőszivaccsal masszírozni a bőrt, de csak akkor, ha komoly bőrkeményedések, puklik is vannak. Kisebb nyomoknál ez nem jó, sőt, könnyen hámsérüléshez vezethet. Ha azonban bőrkeményedést tapasztalsz, azt érdemes leradírozni, hámosítani.
Azt mondják, hogy egy jó testápoló a fenekelésben részesülő páciens legjobb haverja, ne sajnáljuk rá az időt, energiát, pénzt tehát!
Választhatsz illatosítottat vagy illatmenteset is! Győződj meg, hogy az illatosított dolgokra nem vagy allergiás! Ez esetben egy kellemes vanília vagy rózsaillat is jó választás lehet.

Összefoglalva:

1. Testápoló krémek - body lotion -os, testvajak használata, főleg E vitaminnal dúsítva.

2. Meleg lazító fürdő - de nem forró! A zabpelyhes fürdő igazi kényeztetés: tegyünk tüllzsákba 10 dkg zabpehelylisztet, tegyünk hozzá szárított virágokat vagy cseppentsünk rá illóolajakat. Kössük a kád csapjára, majd ezen keresztül engedjünk magunknak fürdővizet. Keress a drogériákban zablisztet tartalmazó fürdő készítményt vagy olvass utána a neten, mert remek bőrápoló hatású a fürdő vagy a pakolás is! Könnyű elkészíteni! (Vigyázz a fürdősókkal, mert az csípni fog!)

3. Aloé vera, árnika, fekete nadálytő a zúzódásokra, amelyből az utóbbi kis fájdalomcsillapító hatással is bír (én sosem javaslom és nem is engedélyezem aznap a fájdalomcsillapítók használatát). Árnikát tablettában is be tudsz szerezni.

4. Vitaminok szedése - főleg a kemény verések után E - vitamin, K-vitamin, C-vitamin, de multivitamin is jót tesz. Az E-vitamin fontos szerepet játszik a bőr megújulásában, a vas is hasznos lehet, ha véraláfutásokat vagy zúzódásokat tapasztalsz, főleg olyanokat, amelyek különösen hosszú ideig gyógyulnak. A K-vitamin fontos szerepet játszik a megfelelő véralvadásban és általában érrendszer egészséges működtetésében. A C vitamin az egész szervezetre, így az erőnlétre is regeneráló hatással bír. (A vitaminokat csak felelősen lehet szedni, kérd szakemberek véleményét és tartsd be a dózisokat!)

5. Jég - nem mindig ajánlom. Közvetlenül fenekelés után lehet némi nyugtató hatása. Viszont jó nagy zsák borsó kéne a fenékre, ahhoz, hogy belepje és a kezdeti hűsítés után, pár perc múlva további fájdalmakat okozhat.


ADULT CONTENT

Felnőtt tartalom!


Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek kiskorúakra káros hatással lehetnek.
Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!