Fenekelési útmutató kezdő pároknak

Egy sikeresebb és boldogabb együttlétért!
A felnőttkori rendszeres fenekelés híve és szószólója vagyok. Meggyőződésem, hogy számtalan kedvező hatása van, mind az egyénre, mind a párkapcsolatra egy ésszel és tudatosan alkalmazott, terápia vagy életmódjellegű fenyítésnek.
Először is el kell dönteni, hogy a kapcsolatban ki lesz a "főnök" és ki lesz az, aki a nevelendő nebulót tölti be. Ez könnyen menni szokott!
Utána le kell fektetni a szabályokat, azaz nem ok nélkül kell verni a másikat agyba-főbe, hanem olyan céllal, hogy az együttlét színvonalasabb legyen, a munkában sikeresebben teljesítsen, kinézetre sármosabb vagy csinosabb társat kaphassunk.
Számos terület van, amelyen javíthatjuk az eredményeket, így rossz szokások, lustaság, elhanyagolt háztartás, sport- vagy egészséges táplálkozás hiánya, fű vagy más tiltott szerek, túlzott alkohol, indokolatlan pénzköltekezés, dohányzás, rossz tanulmányi eredmények, elégtelen vizsgák, takarodó megszegése, szexuális együttlét visszautasítása, hiszti, engedetlenség, feleselés, csúnya beszéd, veszélyes dolgok végzése, pl. sms-ezés vezetés közben és a többi.
Aznap, amikor a szabályszegés megtörtént, délután vagy este vacsoraidő alatt, halk és nyugodt hangon közöld a társaddal, hogy valamit a vacsora után meg kell beszélnetek és a következményeket viselnie kell. Menjen és zuhanyozzon le és várjon téged pizsama alsóban/ alsónadrágban/bugyiban a hálószobában x órakor, a fal mellett állva vagy az ágyon feküdve, sarokban térdelve stb.
A büntetés nem várhat napokat, aznap kell megtörténnie, amikor elkövette a rosszalkodást. Utasítsd arra is, hogy hagyja égve a lámpát és várjon türelmesen és csöndben, amíg megérkezel.
Várakoztasd minimum 15-20 percet, majd csendesen lépj be a szobába és vedd fel a pozíciódat!
Amíg te kényelmesen ülsz, ő veled szembefordulva áll - keze hátul vagy a test mellett - ismerteted vele, hogy miért kerül sor a fenyítésre, mi volt az a tiszteletlenség, amit elkövetett. Elmondod neki, hogy nagyon gyerekesen viselkedett, ezért úgy is lesz megbüntetve, mint egy rossz vagy csintalan kisgyerek.
Ezen a ponton általában megijed vagy megdöbben és igyekszik bocsánatot kérni, vagy elkerülni a helyzetet. Te azonban ne engedj a könyörgésnek és szigorú, határozott, de nyugodt hangon utasítsd arra, hogy feküdjön rá a térdedre! Légy most erős, és tartsd kontroll alatt az eseményeket! Mondd el neki, hogy meg fogsz bocsátani majd a büntetést követően, de azt már nem kerülheti el!
Amíg leveszed róla az alsót, mondd el neki a szabályokat, pl. hogy a lábát nem emelheti fel, kezével nem nyúlhat a fenekéhez, tartania kell a pozíciót, nem kiabálhat, könyöröghet stb., mert azokért extra büntetést fog kapni egy másik eszközzel vagy módszerrel utána.
Ha ez ellen tiltakozna, sózz rá 3-4-et egy bőrszíjjal és utána komolyan fog venni!
A szemét becsukhatja vagy adhatsz rá szemellenzőt, akkor intenzívebb az érzés, hiszen nem tudja, hogy mi fog történni!
Ha megvan a kényelmes pozíció, elkezdheted a fenekelést először kézzel. Eleinte 50-100 ütést javaslok tenyérrel, ujjbeggyel, körben a farpofákon, (én 100-500 között szoktam kézzel adni, amikor hozzám kerül valaki, de az más).
Látni fogod, hogy szépen piroslik a fenék, majd előveheted az eszközt a keményebb fenyítéshez, ami lehet hajkefe, fakanál, szíj, pálca stb. Most már könyörögni fog és ígérkezik, de ez nem az alku ideje. Mondd el neki, hogy minden könyörgésért újabb 5-öt fogsz ráhúzni, úgyhogy jobban teszi, ha befejezi a próbálkozást!
Ha komolyabb volt a vétek, akkor kerüljön csak sorra az eszközök használata, amivel kb. a felét add annak, amit kézzel kapott! Kisebb vétekért elég lehet a kéz vagy hajkefe is.
A férfiak általában úgy vannak kondicionálva, hogy nem szabad sírniuk. Mivel azonban most az öledben fekszenek, mint egy taknyos kisgyerek, megvan a lélektani helyzete annak, hogy engedéllyel sírjanak, mintha kisgyermekként élnék meg a büntetésüket! Biztathatod is erre, mert az terápiás hatással bír! Lányoknak szintén jót tesz, ha sikerül sírniuk egy kiadósat.
Amikor befejezted a büntetést, ezt közöld is vele, és hagyd, hogy még egy kicsit a pozícióban maradjon! Ilyenkor hűvös krémmel szoktam bekenni a fenekét, de előfordul, hogy előtte még a sarokba küldöm gondolkodni egy kicsit.
A végén mindig meg kell köszönnie a megérdemelt büntetését (mondja ki azt is, hogy mi volt az, amiért kapott) és bocsánatot kell kérnie a vétségekért. Utána kaphat egy ölelést és biztatást, mivel tanult az esetből, és vélhetően legközelebb nem fogja azt elkövetni.
Ha különösen nagy fegyelmezetlenségért kapott, akkor írásbeli feladatot is szoktam adni, illetve megbeszéljük azt, hogy mik lesznek az újabb hibák következményei, illetve mik az elvárások ebben a tekintetben a jövőre nézve.
Ha megbüntetted, akkor viszont tedd le a haragod és bocsáss meg neki! Nem haragudhatsz tovább olyasmiért, amiért alaposan megkapta a magáét! Tiszta lappal indulhat.


ADULT CONTENT

Felnőtt tartalom!


Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek kiskorúakra káros hatással lehetnek.
Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!