Fenekelésterápiával a jó szexért 1

Lemeztelenedve előttem sok nő és férfi mondja el őszintén, hogy milyen a szexuális élete, ha van, vagy miért nincs, ha nincs.
Még többen vannak azok, akik verbálisan ugyan szándékosan nem árulnak el semmit, de a jelekből, testbeszédükből, elejtett félszavakból tudom, hogy gondjaik vannak e területen. Sokszor egy kiadós spanking után (olykor előtte) kerítek sort egy ezzel kapcsolatos mélyebb beszélgetésre. Persze csak akkor, ha látom, hogy erre alkalmasak a körülmények.
Miért is működik ez?
Kettőnk találkozása (mint fegyelmező és mint nevelendő) már amúgy is egy nagyon magas bizalmi fokot igénylő, diszkrét és intim élethelyzet, ahol gyakran láthatok az álarcok mögé, és megpillanthatom az esendő férfit vagy nőt, akit amúgy a hétköznapokban nem szívesen fednek fel az emberek.
(Ó, hányszor jöttök hozzám a többszörösen bebiztosított álnevekkel, ideiglenes emailcímekkel! Amikor aztán valaki megérti azt, hogy sem a reputációja nincs veszélyben, sem akkora kockázat nincs ez az egész fétis mögött, mint azt ő hiszi, és nyilván lehet ezt intelligensen csinálni, akkor általában megnyugszik és onnantól fogva rendszeresen - civil módon is - kommunikálunk egymással.)
Ilyenkor nyugodt, higgadt hangnemben, empátiával, szemkontaktusban és a maximális figyelmet biztosítva fel tudom tenni a legizzasztóbb és legnehezebb témájú kérdéseket is, és a legtöbbször láthatóan nyílt, őszinte vagy legalább már féligazságokat tartalmazó válaszokat kapok.
Szakmai szemmel nézve, a tapasztalataim alapján készítek nektek egy összefoglalót, amely természetesen nem általánosítható, de mégis sok embernek nyújthat kapaszkodót azzal, ha tudja, hogy nincs egyedül ezzel a dilemmával, és van rá megoldás...
A leggyakoribb kudarcélmények lelki okai a szexben, a nem megfelelő orális technikák alkalmazása és a merevedési vagy ejakulációs gondok.
Mindig el szoktam mondani, hogy nagyra becsülöm és tisztelem azt, aki felfekszik a térdemre vagy a kanapéra - asztalra, székre, ágyra stb. - mert egy kiadós fenekelés ellenében vállalja a felelősséget a hülyeségeiért.
Egyrészt igazán bátor tettnek gondolom a fájdalom és a megalázó helyzet elviselését, másrészt tudom, hogy neki miért tesz jót a helyzet, miért és hogyan tudom növelni a valós önbecsülését és csökkenteni a hamis önbizalmát vagy a nagyképűségét abban az adott élethelyzetben.
Talán nem is hinnéd, hogy az eseteim milyen nagy számában (kb. 70-80 %), a szub szituáció és a büntetés megtapasztalása mögött - kortól, nemtől függetlenül - szexuális önbizalomhiány áll.
Ha valaki ebben a kérdésben nyitott felém és totálisan őszinte tud lenni önmagához is, annak szívesen segítek, hogy az élete élvezhetőbb és sikeresebb, a párkapcsolata pedig boldogabb lehessen.

1. Cunnilungus (puncinyalás)

Statisztikák: A nők mintegy fele nem él át soha hüvelyi orgazmust (de rengetegen eljátsszák azt, hogy előbb vége legyen), viszont több mint 90 %-uk el tud élvezni orális szex közben.
Az orális szex magas szintű tudása és gyakorlása a mai világunkban alapvető szükségletté vált. Az első számú valódi ok, ami miatt a partnerek félrelépnek vagy szeretőt tartanak maguknak az, ha nincs orál szex vagy nem elég jó az, amit e téren egymástól kapnak. (nők és férfiak egyaránt)
A férfiak nagy többsége azt gondolja, hogy egy fenomenális nyelvi harcos, azaz nála jobban senki sem tudja orálisan kielégíteni a partnerét. Ha megkérdezem, hogy egy 10-es skálán mennyit adna magának erre a tudására, - ahol 10 a maximum - hát ritkán adják alább. Ez azonban közel sem tükrözi a valóságot!
Az igazság az a felmérések szerint, hogy a férfiak alig 10 százaléka nyújt kielégítő teljesítményt az orális szex terén, (a nők is csak kb. 20 - 25 %-ban), viszont a hiúságuk miatt önmagukat is félrevezetik. Ilyenkor szoktam kérni, hogy minden szégyenérzet nélkül tartson egy önvizsgálatot, és próbálja magát egy kívülálló szemével nézni! Ne legyen elfogult! Ez nem verseny! Elmondom, hogy én nem ítélkezem fölötte, hanem segíteni fogok neki.
Amikor szexterápiát tartok és beszéltetem a témáról, nagyon hamar kiderül, hogy mivel áltatja magát valaki, hogy azt hihesse, minden rendben van. Ez azonban soha nem fog igazi önbizalmat adni.
Érdekes módon a felmérések azt mutatják, hogy minél jobb pasi vagy nő valaki, - kinézetre vagy egzisztenciára - annál kevésbé van topon az orális élvezetek nyújtásában, és inkább a passzív szerepeket élvezi. (persze ez sem általánosítható)
Mivel én tényleg azt szeretném, hogy ő ebben is profi legyen, keményen megdolgoztatom a témában. Ha kell, újra a térdemre fektetem, és elfenekelem addig, amíg nem hajlandó szerényebben és őszintébben beszélgetni a helyzetéről. (főleg, ha emiatt fordult hozzám)
Szeretem lemodelleztetni a jeleneteket, így megkérem, hogy a saját tenyerén vagy más dolgon mutassa be és mesélje el az orális szex kimenetelét az előkészületektől a levezetésig. Ez már elég nekem ahhoz, hogy lássam, hol akadt meg a fogaskerék és hol nem mond igazat vagy csapja be önmagát is az illető.
Amikor valaki fenekelésre (vagy sub pozícióra vágyik a BDSM-ben), akkor teljesen átadja a kontrollt, és így van ez akkor is, amikor orál szexet kap. Viszont, ha ő adja a cunnilungust, akkor a teljes szituációért ő felel, - neki kell a partnert is együttműködésre bírni - ami elsőre iszonyat rémisztő lehet annak, aki nem szeret a tetteiért teljes felelősséget vállalni.
Ezt tanítom meg a spankinggal és a beszélgetésekkel neki... :)
Sok fiatalember van, akinek egy vagy több negatív élménye fűződik az orális szexhez, - mely vélhetően a szexualitása elején, a korai években alakult ki vagy az első ilyen jellegű kísérletei fulladtak kudarcba. Ilyenkor elkönyveli magában, hogy ő nem elég jó ebben vagy nem is élvezi ezt a fajta izgalmat nyújtani a társának.
Ezeken a dilemmákon egy-két fenekeléssel egybekötött terápián hamar túljutunk...
Az okok (csak a legáltalánosabbak), ami miatt elbátortalanodnak a férfiak:
- a nő ápolatlan vagy szőrös volt, kellemetlen szaga volt a vulvának
- a nő nem kommunikálta a vágyait, így a férfi sötétben tapogatózott
- a férfi előkészületek nélkül a vulvához nyúlt, és nem építette fel az orális szeretkezést, ami miatt a nő elutasította azt (vagy láthatóan nem élvezte)
- a férfi lefetyelt, mint macska a tejet
- a férfi mereven tartotta a nyelvét
- a férfi csak a nyelve hegyével ügyködött
- a férfi nem tartotta a ritmust vagy az izgalmi állapot elérése előtt abbahagyta azt stb.
(Figyelem! Sok-sok gyakori hiba lehetőség van, hiszen minden nő és férfi egyedi, de ezekre a dilemmákra szinte mindig találunk megoldást!)
Röviden összefoglalva, akár van hozzá kedved, akár nincs, akár tapasztalt vagy benne, akár nem, csak akkor fogsz tudni hosszú távon megtartani egy nőt magad mellett, ha megtanulod a professzionális cunnilungust, és abbahagyod a magad áltatását, fényezését vagy legyőzöd a dologtól való tartózkodásodat!
A tanácsom: gyakorolj, gyakorolj és gyakorolj sokat! Olvass utána, nézz a témában filmeket, ismerd meg önmagad, és vállald fel, ha ezen a téren hiányosságaid vannak! (Ez nem szégyen, hanem bátorság kérdése!)
Egy jó nevelő célzatú spanking terápiával hamar elsajátíthatod ezt is! :)
Ha bizonytalan vagy abban, hogy profi vagy-e a témában, és kell-e fejlődnöd e téren, akkor kattints a KAPCSOLAT oldalra és vedd fel velem a kapcsolatot.


ADULT CONTENT

Felnőtt tartalom!


Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek kiskorúakra káros hatással lehetnek.
Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!