Fenekelésterápiával a jó szexért 2

A behatoláskor megszűnő merevedésnek lelki okai vannak abban az esetben, ha az egyébként pl. masztinál jól működik vagy reggelente spontán előfordul a merevedés. A lelki okok mögött 99,9 %-ban önbizalomgondok állnak. Az önbizalomhiány pedig a valódi szexuális intelligencia és a tudás gyakorlatban megszerzett hiánya, a részletekben rejlő rutin elmaradása, a kapcsolatok és a közösülések ritka előfordulása miatt jön létre.
Na, de ezt olyan ciki beismerni fiúk, nem? Mert akkor biztosan azt gondolják rólatok, hogy ostobák vagy fogyatékosak vagytok, ugye? Hát ez mekkora idiótaság!
Mennyivel könnyebb út, ha a felelősséget és a kontrollt hárítva keresek egy domináns partnert (vagy eljárok dominákhoz) - ha meg nem találok, akkor meg majd úgyis kiverem magamnak. - mondjátok. Évek óta így ment, miért ne mehetne még így ezek után is? Attól még, hogy nem csajoztam folyton, még simán egy adonisz lehetek.
És lehet folytatni az álmodozást a fantázia-nővel, aki csodaszép, aki pontosan azt teszi, amit vártok tőle, akinek nincs rossz napja, nem menstruál, nincs soha száj szaga, nem szőrösödik és nem szed fel felesleges kilókat. Nem vonja össze a szemöldökét, nem kiabál, nem hisztizik, nem fáj a feje, nem költi el a pénzt, nem kéri számon, hogy miért és hogyan csak ennyit kerestél, nem várja el, hogy etesd meg a gyereket éjjel, hogy vidd le a szemetet, hogy vásárolj be, hogy takarítsd ki az autót és szervezd meg a nyaralást...!
Vele mindig jó...
Ő az ideális partner. Amikor arra vágysz megragad és nekivág az ágyhoz, majd ad két pofont és beléd hatol egy straponnal, miközben lovaglóostorral veri a feneked, de ha éppen olyan kedved van, akkor éppen ő bújós kiscica, aki dorombol és az öledben fekszik és élvezi a simogatásodat.
A pornófilmeken megedződve már bevésted az emlékezetedbe a neked tetsző mozdulatokat, a vágyaidnak megfelelő forgatókönyvet. Az online világban élsz, és a szexuális életedet is oda repítetted át. Minden virtuális körülötted, aztán csodálkozol, hogy a hús-vér nőben semmi izgalmasat nem találsz, nem tud begerjeszteni és csődöt mond a tudomány félúton, miközben azon igyekszel, hogy boldoggá tudd tenni őt.
De vajon mitől van ez?
Amikor többet láttál, és többet fantáziáltál, mint mások... Amikor annyi, de annyi virtuális tapasztalattal rendelkezel...
Hát pont ezért! A filmekben megrendezett jeleneteket látsz. Modelleket, akiknek az a szakmájuk, hogy eljátsszák neked az élvezetet, hogy jól nézzenek ki, hogy mindig fenntartsák az izgalmi szintet és a nézettséget, különben tovább válogatsz majd és egy másik filmnél folytatod egy sokkal izgalmasabb képkockával.
A valóságban azonban, ahol te vagy a filmed rendezője, nem pörgetheted tovább a jelenetet, hogy egy izgalmasabb aktusra válts! Nincsen a kezedben a távkapcsoló!
Ott van a nő, és várja, hogy megfelelj a szerepednek, hogy fogadd el, amit nyújt neked, - hiszen azon igyekszik, hogy kielégítsen téged, - és közben szeretné, ha te is megadnál neki mindent, hogy ő is elmehessen és földöntúli gyönyörben részesüljön általad.
És te megteszed azt, amit megtanultál és megszoktál még kamaszkorodban, mikor az első szárnypróbálgatásokat tetted a szexuális életed területén. Hiszen onnan építkezik a szexuális kultúrád. De vajon tényleg készen álltál már akkor az érett szexualitásra, és a csajok, akiket akkor megszereztél, valódi orgazmust éltek át és hitelesen kommunikálták az érzéseiket feléd? Készen álltak már erre?
Ölelés, csókok - ki az, akinek ez nem megy? Mégha nem is feltétlenül filmekbe illő jelenetként, de legalább ez működik, - aztán jönnek a mellek, a cirógatás, aztán némi petting vagy nyalakodás és az előjáték kipipálva. A partner misszionárius pózban, te pedig érzed, hogy be kéne hatolni, de hirtelen elmegy a kedved az egésztől, és a hátad közepére sem kívánod már az aktust. Legyen már vége! - gondolod. Aztán némi petting a rend kedvéért, és az esemény is le van tudva.
- Nem vagyok oda a szexért! - gondolhatod.
- Hát ez a csaj sem váltotta be a hozzá fűzött reményeket! - ábrándozol, mikor visszagondolsz az estére! - Amúgy sem tetszett annyira, és különben is, ha esetleg jobban rámenősebb lett volna és lekever egy-két pofont vagy megparancsolja, hogy mit csináljak, akkor talán működhetett volna... Mert a filmben...
Az igazság az, hogy bármennyire nehéz is ezt elhinni, és bármekkora hihetetlennek is tűnik, de az egész helyzet a te önmagadról épített képedből, a magadról való hitedből, az önbecsülésedből állt össze. Mondogathatod te magadnak, hogy ennyire meg annyira jó vagy és multiorgazmust is gerjesztenél a csajnál, ha hagyná magát, mert fél perc alatt megtalálod a G-pontját, és olyan csiklóorgazmusban részesíted orál szex közben, hogy a szomszédban is hallják a sikítozásait, ha ez az egész csak egy nagy önáltatás és humbuk. Merthogy igazából csaj sincs... vagy csak nagyon-nagyon ritkán.
Persze kell a kémia is hozzá, ez nyilvánvaló. De a technikai teendők elsajátításakor még nincs rá szükséged. A szex nem minden, de jó szex nélkül nem működik hosszú távon egy igazi párkapcsolat.
Most állj meg egy pillanatra és tedd a szívedre a kezed! Tényleg több százszor, ezerszer megtetted már? Rutinos vagy a csajok kielégítésében?
Tisztában vagy vele, hogy minden nő más és más? Személyre szabtad nála, amit nyújtottál, vagy haladtál a jól bevált séma mentén?
A változás fiúk ezen a téren ott kezdődik, ha befejezitek a hazudozást saját magatoknak! Akkor tudjátok ugyanis letenni a megfelelés terhét, és az ösztönös férfiúi teljesítésről alkotott Mr. Tökéletes imázsát, aki mindig, minden pillanatban merev és behatolni képes.
Ha az orálszexet isteni síkra fejlesztitek és azzal elélvez a hölgy partner mellettetek, nem kell azzal a tudattal foglalkoznotok, hogy van-e merevedés vagy sem. (akkor majd tuti lesz is)
Első feladat ilyen probléma esetén a partnerrel: két hétig a szexuális együttlét gyakorlása, de szigorúan behatolás nélkül! Mindent szabad, csak azt nem!
Ja, és ne feledkezzetek meg a fenekelésről sem, amely mint mindig, most is nagy segítségetekre van az őszinte tükörbe nézés és az önbecsapás megszüntetése kapcsán! Nagyon jót tesz nagyképűség ellen is! Remek egópusztító és valódi önbizalomnövelő a rattan és szíj kombó, amely garantáltan csodákra képes! Ha ki szeretnéd próbálni, akkor kattints a KAPCSOLAT oldalra és vedd fel velem a kapcsolatot! Segítek abban, hogy leszállj a földre és a fantáziavilágodból hús-vér párkapcsolatra lelj!


ADULT CONTENT

Felnőtt tartalom!


Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek kiskorúakra káros hatással lehetnek.
Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!