Gyógyító fenekelés terápia

Valós gyógyulások, igaz történetek

A depresszió vagy függőségek, káros szokások elleni Spanking Terápia (ST) flow állapotba hozza a klienst - aki a szomorúság helyett csak a fájdalomra koncentrál. Egy terápia során három héttől három hónapig (a helyzettől függően) heti két alkalommal kapnak 30-60 bot (fűz, nád) vagy szíj ütést a páciensek, majd egy éven keresztül havi egy alkalommal járnak vissza a fenekeléssel egybekötött terápiára.

Kate

A Toronto-ban élő Kate bipoláris zavarban szenved. Ez gyakran erős depresszív állapotokat, hangulatingadozásokat eredményez nála, sőt olykor teljesen képtelen abbahagyni a sírást. Az egyetlen dolog ami ilyenkor segít rajta az, ha alaposan elnáspángolják a fenekét. A fenekelés iránt táplált vonzalma nem új keletű, de Kate rájött arra, hogy a spanking terápiaként alkalmazva oldja a depresszióját, a stresszt és a szorongását. Mi lehet a kanadai Kate Sloan, újságíró és blogger titka, aki "A fenekelés fontos a mentális egészségem érdekében" címmel cikket is publikált. A fenekelés közben Kate a negatív gondolatok helyett csak a fájdalomra tud koncentrálni. Pszichésen úgy éli meg a szituációt, hogy a negatív gondolatok miatt kapja a büntetését. Minden kételyt, szorongást, aggódást és negatívumot szó szerint kivernek belőle. Ez a terápiás fenekelés lényege, amely lehet, hogy első hallásra morbidnak, erőszakosnak és érthetetlennek tűnhet a külső szemlélő számára, de Kate-nek és vele együtt sokaknak segít abban, hogy úrrá legyen a kritikus időszakon és teljes életet élhessen.

Dr. German Pilipenko és Prof. Marina Chukhrova

Szibériában pl. a függőségek kezelésére (alkohol, drog, pornófüggés valamint szintén a depresszióra, öngyilkossági hajlamokra stb.) alkalmazzák sikerrel a terápiás fenekelést, amelynek semmi köze nincs a szexualitáshoz. "Én vagyok rá az élő példa, hogy ez a bizarr terápia működik, és bátran ajánlom bárkinek, aki függőségben vagy depresszióban szenved." - mondja a már a gyógyulás útjára lépett Natasa. "Kegyetlenül fáj - de visszaadta az életem. Biztos vagyok benne, hogy e nélkül már nem élnék." - teszi még hozzá a 22 éves novoszibirszki lány. A formabontó módszer kiagyalói, Dr. German Pilipenko és Prof. Marina Chukhrova állítják, hogy a náspángolás tudományos alapokon nyugszik. "Egyértelmű terápiás céllal fenekeljük el a pácienseinket - ez nem bújtatott szadomazohizmus." - mondja Chukhrova. A szakemberek állítása szerint a kezeltjeik szervezetében nem termelődik elég endorfin, más néven boldogság hormon. Az ütlegelés azonban arra ösztönzi az agyat, hogy többet bocsásson ki ebből a hormonból, aminek a következtében javul az általános közérzet. "A fenekelés ellensúlyozza az élet iránti lelkesedés hiányát, ami a vezető okok között szerepel a függőségek, a szuicid hajlamok és a pszichoszomatikus betegségek kialakulásánál." - magyarázza Dr. Pilipenko. A már említett Natasa, a Times szibériai kiadásának adott interjújában elmondta, hogy egy korábbi fiúja szoktatta rá a drogokra, aki azóta már bele is halt a szenvedélyébe. Három héttől három hónapig (a betegségtől vagy a negatív szokásktól függően) heti két alkalommal kapnak 30-60 bot (általában fűzfa) ütést a páciensek, majd egy éven keresztül havi egy alkalommal járnak vissza a fenekeléssel egybekötött terápiára, Oroszországban. Az ütlegelés azonban nem a kezdet, hanem a kezelés lezáró része. Először pszichológiai tanácsadást, vagy he kell, akkor detoxikálást, azaz méregtelenítést alkalmaznak. Csak megfelelő mennyiségű lelki támogatás, majd a szív egészségi állapotának felmérése és a fájdalomküszöb megállapítása után kezdik meg a náspángolást. Sokan vannak, akik már mindent kipróbáltak kínzó függőségük vagy depressziós tüneteik kezelésére, de semmi nem szüntette meg a problémájukat. Miért ne adnának maguknak még egy esélyt egy fenekelős terápiával?

Magyarországon Mistress Olga vállal coachinggal egybekötött fenekelés terápiát, amely áll a beszélgetésből, tanácsadásból, fájdalomküszöb felméréséből, coaching feladatokból és az elmaradhatatlan fenekelésből. Jelentkezés bemutatkozó levéllel, - amennyiben van friss kórházi zárójelentéssel a KAPCSOLAT oldalon megadott feltételek alapján.


ADULT CONTENT

Felnőtt tartalom!


Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek kiskorúakra káros hatással lehetnek.
Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!