Időkapszula a gyermekkorhoz

A verés élvezete az ember keletkezése előtti időkre, a csimpánzok vagy más állatfajok hasonló örömforrásaira nyúlik vissza. Az egyik legkorábbi verés ábrázolás egy sírkamrából maradt fent, a 6. századból. A neve, a La tomba della fustigazione, amely egy korbácsolást ábrázolt. Az ezt követő alkotások már a római kor előtti és azt követő időkből maradtak ránk, így pl. a Valentin - napi nyilvános fenekelésekről és korbácsolásokról, amely a mai csokoládéval és virággal üdvözölt modern Valentin nap elődje volt.
A középkortól már a katolikus szentek és vezeklők korbácsolásairól is olvashattunk, akik ezzel érték el a misztikus tudatállapotukat.
De nemcsak az olaszok élvezték ám a veréseket!
A kínaiak a rituális fenekelésekkel éltették a kínai holdújévet, hogy megszabaduljanak a balszerencsétől, az indiaiak a Káma Szutrában már leírták, hogy miként lehet elnáspángolni a feneket vagy más testrészeket, a tibeti szerzetesek gyógyító és lelki célokra alkalmazták a verést, míg mi magyarok, a lett, cseh, szlovák, lengyel, svéd népcsoportokkal egyetemben megtartottuk a Virágvasárnap, Húsvét Hétfő, Húshagyó kedd vagy a Nagypéntek fenekeléssekkel járó rítusait.
A 17. században két német orvos megjelentetett egy bestseller könyvet a korbácsolás terápiás hatásairól és a veréssel gyógyított melankólia, bénulás, fogfájás, alvajárás, süketség, nymphomania, valamint az öröm és a szexuális izgalmat serkentő kezeléséről.
A 18. században a franciáknál a szadizmus névadója De Sade Márki meg is írta a Sodoma 120 napja című regényét. Egy másik francia filozófus, Jean Jacques Rousseau is beszélt a "romantikus" a fenekelések fontosságáról.
Természetesen a britek már régóta úgy ismertek, mint fő spankophilek, azaz fegyelmező dadusok, nevelőnők, tanárok, nagynénik, akik lehúzatják a lányokról a bugyijukat az iskolában, vagy térdükre fektették a rossz fiúkat az otthonukban, és rendszeresen elővették a nádpálcát, hajkefét, majd ment a könnyes sarokba állás a bűnbocsánatért.
Miért van vajon az, hogy egyes emberek a fenekelést is beépítik a mindennapi életükbe, (pl. Domestic Discipline) és, hogy oly sok felnőtt élvezi, ha fenyítésben részesítik őket?
A szakértők szerint több oka is van ennek, azonban a két legfőbb indok főként fiziológiai és pszichológiai vonatkozású, azaz testi és lelki aspektusa van.

1. Miért érzi jól magát valaki testileg egy verést követően?

Nyilván a nemi szervekhez és az ülőideghez közel sok olyan idegvégződés, stimulációs pont van főleg a gerincvelő kiindulópontjánál, amelyeket pozitív ingerek érnek a fenekelés alatt. Az is tény, hogy a zsírpárnákkal és izmokkal ellátott fenékre érkező tompa ütések kevésbé fájdalmasak, mintha gyomorszájba vagy arcra kapnánk a verést. E mellett ott vannak az ún. fenekelés - fétis, vagy mazochista verés szerelmesei, akiknek erotikus élményt, örömet is okoz, ha jól elfenekelik őket, sőt, minél jobban kapnak, annál magasabb az élvezeti faktoruk. A szervezetnek a biológiai reakciója ugyanis a fájdalomra, hogy növeli az endorfin szintet ebben a helyzetben, így a fájdalomérzet keveredik az élvezettel, azaz jobban elviselhető a bántalmazás. A fenekelésnek van továbbá egy érzéki élvezettel járó része is, amikor a fenekelő megsimogatja, megpaskolja, cirógatja, bekrémezi a feneket, combokat stb.
A szexuális ösztönöket hívjuk életre bizonyos előrehajló pózoknál is, hiszen a felemelkedett fenék az állatvilágban a párzásra invitáló jelzés. A fenekelés egyszerre hatalmat is ad az egyik fél kezébe, míg alárendelt szerepbe hozza a másik felet. A remegő fenék egy erős, szigorú tenyér csattogása alatt ezt a kiszolgáltatott érzetet erősíti fel.

2. A fenekelés lelki (pszichológiai) hatásai:

A verés okozta örömöket természetesen nemcsak az övünk alatt érezzük. Még több izgalom és lelkesedés megy végbe a fejünkben, - a két fülünk között,- valamint mélyen a szívünkben is. Az erotikus vágyaink, emlékeink, fantáziáink tartalmazzák azokat a lelki G-pontjainkat, amely az élmények után sóvárgó "démonná" változtatnak bennünket. Egy jó verés magával hordozza a dominancia és alávetettség érzését, a hatalom és a behódololás szereposztása alapján. (D/S)
Vannak érzéki, fegyelmező és terápiás verések is. A terápiás verés vagy korbácsolás mind fizikai szinten gyógyít, - akárcsak egy jó masszázs,- de mélyen, a lélek szintjén is felszabadítja a pácienst mindenféle stressz, bűntudat, szégyen és a feszültség érzéséből, amelyeket általában a gyermekkorunkból hozunk még magunkkal.
Egy jó verésterápia áttöri a destruktív, elromlott mentális és szexuális blokkokat és javítja mind a spankee, mind a spanko mentális jólétét, egészségét.
2005-ben, egy csapat orosz tudós, Szergej Speransky vezetésével egy "ostorozó, pálcázó terápia" kísérletbe kezdett, mely igen hatékonynak bizonyult az alkohol- és drogfogyasztás, a depresszió, az öngyilkossági gondolatokkal és más pszichoszomatikus megbetegedésekkel küzdők kezelésében, mivel a 30-60 csapást rendszeresen, heti két alkalommal biztosító ülések alatt olyan nagy mennyiségű endorfin szabadult fel a szervezetükben, amelyek gyógyuláshoz vezettek.
Vannak sokan, akik csak a feszültség levezetése végett vágynak egy kiadós fenekelésre.
A legtöbbjük fiatal férfi.

Miért?

Mert a férfiak azok általában, akik a családban, társadalomban nagy felelősséggel járó, domináns szerepeket töltenek be, és emiatt sokszor érzik magukat tehetetlennek egy-egy élethelyzetben. Sok vezető beosztású férfi keres fel dominákat, mistresszeket, nevelőket egy-egy fenekelésre, hogy legalább arra a pár órára letehessék a döntéshozatal és az irányítás stresszt okozó terheit. Néhány pillanatig feláldozzák az irányító szerepét egy spankee ölébe fekve vagy egy deresre hajolva, hogy aztán megvalósítsanak egy mini-pihenést vagy felüdülést, heti, kétheti vagy havi alkalommal, mert talán éppen egy időutazásban vesznek részt, amelyben végre újra felelősség nélküli, csíntalan gyermekké vagy serdülőkké válhatnak.
Ha neked is ilyen vágyaid vannak, jelentkezz hozzám és én egészen biztosan stresszmentesítő kezelésbe veszlek! Ettől mindenkinek jobb lesz, annak is, aki veled él és annak is, aki neked dolgozik, hiszen egy sokkal egészségesebb, kiegyensúlyozottabb családfőt, főnököt, döntéshozót látnak majd maguk előtt.
Ajánlott időszakok a rendszeres stresszfelszabadításhoz minimum havi egy alkalommal történő fenekelés! Ideális kéthetente egyszer. Jelentkezés a KAPCSOLAT oldalon megadott feltételek alapján!


ADULT CONTENT

Felnőtt tartalom!


Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek kiskorúakra káros hatással lehetnek.
Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!