Miért hat mágikusan a spanking terápiás ereje?

Miért hat mágikusan a spanking terápiás ereje? Ne szégyelld, hanem éld meg a vágyaidat!
A spanking szeánszot követően napokig madarat lehetne veled fogatni? Könnyebb a lelked, és úgy érzed, hogy feltöltődtek az akkumulátoraid is? Megmondom miért van ez így!
Mindannyian érezhetjük úgy időnként, hogy eláraszt bennünket a stressz, hogy az életünk mókuskerék szerűen pörög, és napi szinten érnek bennünket feszültségek vagy kisebb-nagyobb atrocitások. A stressz és a stresszhelyzetek általi érzelmek kezelése ugyanolyan fontos, ha nem fontosabb, mint maga a stressz, vagy ami kiváltotta azt. Az emberek egy része képes arra, hogy jól megküzdjön a negatív érzéseivel, a nélkül, hogy elfojtaná magában azokat, és rendszeres relaxációval, meditálással vagy egyéb módokon megszabadul tőlük, mások azonban túl aktív elmével rendelkeznek, vagy ahogy manapság mondjuk, sokat "agyalnak", és leginkább egy belső, láthatatlan küzdelmet folytatnak önmagukkal a lelkük mélyén. Az emberek ez utóbbi, jóval nagyobb csoportjának mindenképpen szüksége van egy megküzdési módra annak érdekében, hogy ne tegye őket beteggé a stressz, hogy elkerüljék a manapság sajnos divatos szívinfarktus, agyvérzés, autoimmun jellegű és egyéb modern stressz-betegségeket. Az elfojtott, fel nem szabadított érzelmek ugyanis egy még egészségtelenebb viselkedéshez, azaz újabb stresszforráshoz vezetnek, amely végül képes depresszióba, kiégésbe vagy akár a halálba is kergetni az embert. Fontos, hogy ilyenkor felismerjük a helyzetet és segítséget kérjünk az érzelmeink helyes kezeléséhez! Az érzelmek elakadásának, elnyomásának, elrejtésének a közösen végzett feltárását hívjuk terápiának. Az értelmező szótár szerint a terápia, olyan gyógyító erőnek a meglelését jelenti, amely a testi, lelki tüneteket kezeli, segít a gyógyulásban, felépülésben. Olyan életminőséget javító eljárás, cselekvés, feladat, program vagy egy cél, amely egy gondot, problémát kezel, így javít az állapotunkon. A legfontosabb ismérve, hogy enyhíti a bennünk lévő feszültséget, ettől lesz terápia. Nem azt jelenti tehát, hogy meggyógyítja, vagy eltűnteti az életünkből a stresszt, hanem azt, hogy segít a stresszel való – akár folyamatos – megküzdésben, a regenerálódásban, vitalitásunk, testi-lelki-szellemi egészségünk és munkaképességünk megőrzésében. Számos terápiás eljárás létezik, amelyből mindenkinek meg kell találnia a számára legmegfelelőbbet. A spankingtherapy, azaz a fenekelésterápia egy módszer ezek közül, amely bizonyítottan jól működik és egyúttal hasznos a spankee (fenekelést elszenvedő) és a spanker (fenekelő személy) számára is.
Mi pontosan a fenekelésterápia avagy a terapeutikus fenekelés lényege?
A fenekelésterápiás kezelés egy olyan módszer, amellyel érzelmi felszabadulás érhető el, miközben helyreállítja, megnyugtatja az elménket is. A kézzel vagy eszközökkel történő, egyenletes, ritmikus ütések a fenéken egy állandósult ütemben, nagy mértékben csökkentik a személyben lévő stresszt és a feszültséget! Magyarul, miközben valakit ily módon, biztonságos környezetben, professzionális módon fenekelnek el, az elméje egy nyugodt, kiegyensúlyozott érzetet él át. A rituális fenekelés terápiája alatt a test felismeri és érzékeli a fájdalmat, majd arra kényszeríti az elmét, hogy erre fókuszáljon, a helyett, hogy az a benne lévő számtalan gondolatkavalkáddal foglalkozna. A fájdalomra fókuszálás során – kizárva az elmét a gondolkodásból-, az illető különféle – elfojtott - érzelmeket élhet át, hiszen már maga a fájdalom megélése is egyfajta érzelmet vált ki belőle. Ebben rejlik a titok. Sokan – főleg férfiak – szeretik elrejteni, elfojtani az érzelmeiket a mindennapi életükben, főleg, ha fontos beosztásban, magas kockázattal, döntési pozícióban dolgoznak, ahol ennek ,,nincs helye”, de elég a családról való gondoskodásra, a mindennapi életszerepeinkben való folyamatos helytállásra és egyéb megfelelési kényszerekre gondolnunk. A fájdalom tudatos és elviselhető előidézése, egy professzionális terapeuta által való szabályozott megélése remek módszer tehát a blokkolt érzelmek felszabadítására olyanoknak főleg, akik kényszeres gondolkodók, túlanalizáló, racionális elmével rendelkező személyiségek. Egy rövid időre maguk mögött hagyják a gondolataikat és megtalálják a személyiségüknek az érző részét, azt, amelyik képes érzelmeket megélni.
Az emocionális felszabadulás során a testünk és az elménk (tudatunk) egyaránt átalakul, és a hormonjaink segítenek abban, hogy a fizikai fájdalomérzetet élvezni tudjuk. Az adrenalin, az oxitocin és az endorfin olyan pozitív hormonok a szervezetünkben, amelynek a szinten tartása nélkülözhetetlen a kiegyensúlyozott közérzetünk szempontjából. Ha túl magas vagy alacsony a szintjük, az nem jó nekünk. A túl magas hormonszintet le kell csökkentenünk, alaphelyzetbe kell hoznunk, és ez az, amikor a spankingterápia során a mágia megtörténik velünk. Mert amikor a hormonjaink egyensúlyba kerülnek, olyan terápiás eredménnyel jutalmaznak meg bennünket, amely egy Zen-szerű nyugalmat idéz elő bennünk, azaz egy lecsendesedett elmét, egy lenyugodott és pihent testi élményt élünk át, mintha valaki megnyomta volna a "reset" gombot rajtunk. Feltöltődünk. Ezek a hatások azért következhetnek be, mert az agyunkat egyszerre izgatja a fájdalom és az élvezet is.
Ezért is nagyon fontos, hogy körültekintően válasszuk meg a spanker személyét. Fontos megérteni azt, hogy erre nem alkalmas bárki, főleg nem a férjek, feleségek, barátok, barátnők. Habár ők kényelmesek a számunkra, ingyen vannak és mindig kézre állnak, mégsem ők a legjobb választás, ha az érzelmeink felszabadítására vágyunk. Gondoljunk csak bele, hogy pont ki elől fojtjuk el, fedjük el ezeket az érzéseket, miktől és kiktől adódnak össze bennünk a bűntudattal, lelkiismeretfurdalással, szégyennel kapcsolatos érzelmek? Egy professzionális fegyelmező, fenekelő terapeuta vagy fenekelő lifecoach a legjobb, legbiztonságosabb választás e szempontból is. Részben, mert ha megismert téged, akkor jól tudja értelmezni a testbeszédedet, és tudja, hogy kell kipirosítani a hátsódat a nélkül, hogy komolyabb testi vagy lelki károkat okozna. Felismeri, ha a terápia elérte a célját, és tudja, hogy hol és mikor kell abbahagyni. Mindenképpen győződj meg tehát arról, hogy a választott személy elsődleges célja a te regenerálódásod, érzelmi felszabadulásod biztosítása és nem az, hogy tovább károsítsa az úgyis agyongyötört pszichédet!
Az egyik legnagyobb előny a spankee részére, ahogy már említettem, a megnyugtató, relaxált érzés és a nyugodt, a hipergondolkodástól mentes elme a szeánsz alatt és után is, de ezenkívül további előnyöket is élvezhetünk közben.
Az egyik ilyen a katartikus felszabadulás könnyeinek a megélése. Ha a spankee képes elengedni magát és átadni az irányítást a fegyelmezőnek, azaz valóban megbízik benne, akkor ki meri mutatni az érzéseit, és képes lesz azokat a felszínre hozni, kifejezni, sírni, esetleg zokogni.
Ez utóbbi is sokban hozzájárul az ellazult testhez és a lélekhez. Egy másik előnye a szeánsz biztonságának a legitim sírás, hiszen tudja azt, hogy ezt máskor, másutt nem igazán tehetné meg következmények nélkül, itt viszont biztos lehet abban, hogy szabad sírnia, hiszen biztonságban van és gondoskodnak róla, elengedheti tehát a félelmeit, és megélheti az érzéseit. Ez egy nagyszerű érzés, amely azonban magas szintű bizalmat igényel mindkét partnertől. És végül ugyancsak nagy előny, a megbocsátás eleme. A megbocsátás átélése és az ártatlanság érzése, a tiszta lappal való folytatás szinte eufórikus a spankee számára. Hiszen nézzünk csak bátran szembe a tényekkel, hogy azok, akik eljönnek egy spanking terápiára, valószínűleg ezt azért teszik, mert úgy érzik, hogy büntetést kell kapniuk valamiért, amit mondtak vagy tettek, vagy amit folyamatosan tesznek másokkal vagy önmagukkal szemben.
Tehát ismerjük már a spankee által megélt pozitívumokat, de vajon mit él át a spanker ugyanebben a helyzetben? Számára miért jelent örömforrást a szeánsz?A válasz egyszerű: mert olyat tehet, amit szeret. A tudat, hogy egy másik embert teljesen kontroll alatt tarthat, ugyanúgy adrenalin forrás a számára, ez az ún. ,,totál kontroll adrenalinja", azaz a kontroll a felett, hogy egy másik embert annak a határáig vezetheti el, a nélkül, hogy megsértené azt. Néhány spanker pedig elégedettnek érezheti magát amiatt is, hogy segíteni tud egy másik ember legmagasabb potenciáljának az elérésében, oly egyedi módon, ahogy senki más nem ösztönözheti az illetőt.
Az egymásba vetett bizalom megteremti a közelséget és az elszámoltathatóságot is mindkettőjük számára, amely egy olyan szoros kovalens kötést hoz létre, amely nem hasonlítható semmilyen más kapcsolódáshoz két ember között. Mivel a spanker biztonságos és kényelmes környezetet biztosít, a spankee képes a teljes bizalom kifejezésére és önmaga átadására. A fegyelmező biztosítja a kontrollt és a fájdalmat, míg a spankee tudomásul veszi és elfogadja azt. Amikor mindkét fél megbízik egymásban és nyíltan, komfortosan érzik magukat, a szeánsz motiválhat és segíthet egy olyan egészségesebb, boldogabb, produktívabb életmód kialakításában, amely mindkét résztvevő számára egyformán előnyös.


ADULT CONTENT

Felnőtt tartalom!


Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek kiskorúakra káros hatással lehetnek.
Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!