Nyomok nélkül fenekelj el!

Kapcsolatban élők és/vagy sportolók aggályai!
Sokan kérdezik, hogy lehetséges-e úgy elfenekelni valakit, hogy az fájjon ugyan, de mégse maradjanak látható nyomai. A válasz két táborra oszlik: egyikük azt, mondja, hogy igen, míg a másik csoportba tartozók azt vallják, hogy kizárt valakit úgy rendesen elverni, hogy ne legyenek nyomok a hátsóján.
Szerintem az igazság valahol a kettő között van.
Tény, hogy valakit durván, fegyelmező fenekelésben, hosszabban és komolyabban nem lehet részesíteni a nélkül, hogy puklik, hurkák, csíkok, véraláfutások, horzsolások ne keletkezzenek, főleg vessző, pálca és társai használatánál.
Az is igaz azonban, hogy egy fenekelési szeánszot fel lehet építeni úgy, hogy elég tartalmas is legyen, időben is megadjuk a módját, és okozzon azért sajgó érzetet a delikvens hátsófelén.

Mi ennek a módja?

Ha szoktatok nézni BDSM fenekelős filmeket, főleg OTK (Over The Knee, Térdre fektetőset) jellegűt, akkor azok közül nagyon sok olyat fogtok találni, amelynek pár óra múlva már nem lesz látható nyoma. Ehhez azonban a büntetést profi módon fel kell építeni, és a fenekelés mellé a hangulatot is szükséges megteremteni.
Érkezést követően rövid beszélgetés után a páciens a kanapé végén áll hátratett kézzel és elmondja, hogy miért is van jelen, mit követett el stb., mire megkapja a kiszabott büntetését.
Térdre hajolva kezét biztonságosan a földre helyezi és megtámaszkodik, majd megkezdődik a fenyítés kézzel először nadrágban, majd alsóban végül a pucér testre. Vigyázni kell arra, hogy a teljes fenekén záporozzanak az ütések, hol egyesével, hol sorozást követően. Ha mindig ugyanoda üt valaki, akkor könnyen lehet nyomokat előidézni. Jó hosszú kézi spanking való azoknak, akik nyom nélküli büntit kívánnak, úgyhogy ne sajnáljuk rá az időt. Lehet akár 300-500 ütést is rásózni a fenékre, pl. 100-100-100 (nadrágban, alsóban, csupaszon) pihi, aztán pucéran még 100 -100. Ha ezt jól csinálod, akkor a fenék már szép rózsaszín, vagy piros ilyenkorra, és ha egyenletes is, akkor készen áll a következő szintre, valamelyik eszköz használatára. Hajkefe, puhább nadrágszíj, tawse, ping-pong ütő, puha korbács, fakanál, paskoló pl. megfelelő, de figyelni kell az ütések helyére, erejére és az ismétlések számárára is. Nyilvánvaló, hogy ugyanoda nem ütünk gyakran, nem toljuk teljes erőből, és az eszközöknél inkább többet használjunk, váltakozva, de kevesebb ismétlődésszámmal, pl. 6-6-ot adjunk. Kerüljük a vékonyabb vesszőket, karmolós ágakat, csatos övet.
Gyakran álljatok meg és nézzétek meg, hogy miként reagál a bőr, és annak megfelelően kell dönteni arról, hogy lehet-e még adni vagy sem.
Az is jó ötlet, hogy akkor, amikor a bőr már elég piros, elővesztek egy testápoló krémet és alaposan bekrémezitek vele a feneket és pár perc pihentetés után látható, hogy máris halványodik a pirosság.
Ha valaki szereti és bírja, akkor az ánuszra, illetve a belső farpofákra is lehet adni neki pálcával, paskolóval párat, hogy átérezze azoknak a hatásait is. Ez sokszor kiválthatja az erősebb pálcázást, ha pl. edzésre megyünk vagy a társunkkal nem kívánjuk megosztani a fenekelős fétisünket.
Végül, ahogy a korábbi blogokban is írtam, nagyon fontos az utókezelése a bőrnek! Mindig krémezzétek azt be, akár előtte is már, hogy a bőr rugalmas legyen és gyorsabban regenerálódjon! Akinél lehetnek nyomok, de szeretné azt hamar eltüntetni, az használjon a testápolás mellett fekete nadálytő krémet (kapható gyógyszertárakban, drogériákban) vagy aloé tartalmú kenőcsöt, sprayt.
Összegezve: lehet egy közepes erősségű fenekelős szeánszot összerakni azoknak is, akik pár óra múlva már csak az élmény felidézésére vágynak, de nyomokat nem szeretnének magukon! Ehhez fontos a tervezett fokozatos felépítése a fenekelésnek, a bőr gondozása, valamint a szeánszon a fokozott odafigyelés és az önkontroll. Higgyétek el, egy-két napig így is emlékezni fog majd minden leülésnél arra, hogy mi is történt.


ADULT CONTENT

Felnőtt tartalom!


Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek kiskorúakra káros hatással lehetnek.
Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!