Otthoni fegyelmezés - tanácsok pároknak

Minden kapcsolatban vannak feszültségek, viták, konfliktusok. Sokszor ezeket a helyzeteket egyszerűbb és hatékonyabb egy jó kiadós fenekeléssel vagy büntetéssel kezelni, mint duzzogással, szeretet megvonással vagy érzelmi zsarolással. Persze ez akkor tud működni, ha mindkét fél szereti az ilyesmit. Mielőtt azt mondanád, hogy nálatok sajnos nem tud működni, pedig te iszonyúan vágysz rá, tegyél egy óvatos próbát! Egy statisztikai felmérésből ugyanis kiderült, hogy minden harmadik ember fantáziál a fenekelésről, mindegy, hogy fiú vagy lány az illető. Sokan azonban félnek ezt kimondani, így ilyenkor figyeld a tüneteket, reakciókat, és mesélj otthon történeteket, amiket olvastál, hallottál a domestic discipline (otthoni fegyelmezés) témában. És mivel fegyelmező nő vagyok, így biztatom a nőtársaimat is arra, hogy vegyék elő otthon az eszközöket, és bátran náspángoljanak, még akkor is, ha az internet a CDD (Christian Domestic Discipline), azaz férj által fenyített nők fegyelmezésével van is tele.

Szóval...

1. Mindig egyeztessétek a szabályokat! Fektessétek le írásban, hogy miért jár büntetés (én a 4 D módszerét javaslom)! Azt is, hogy mi számít kis bűnnek és mi nagynak. A domestic discipline-ben 3 féle fenekelés van: enyhe, törődésből történő, miheztartás végett rendszeres, nevelő jellegű rendszeres és fegyelmező alkalmi fenyítés.

2. Tisztázni kell, hogy ki az úr a háznál. A másik fél adja beleegyezését az ő nevelésébe, büntetésébe.

3. Gondoskodjatok a megfelelő környezetről! (biztonságos, nyugodt, zavartalan helyszín, normál hőmérsékletű helyiség, stabil székek stb.)

4. Zuhanyozzon le az, aki a büntetést kapja! A meleg víz ellazítja a pórusokat, és a tusolás folyamata beindítja a mentális ráhangolódást!

5. Ha a fenekelés mellett döntöttél, ne engedd magad lebeszélni róla! Csináld is meg!

6. Ha első alkalommal fenekeled, ne legyél brutális, hiszen nem az a célod, hogy elijeszd őt! Figyeld a testbeszédét! Az első ütéseket még élvezni is fogja talán. Nem baj, hamarosan megváltozik a helyzet.

7. A fenekelés elején lehet erekciója is, ami teljesen normális. El fog múlni később.

8. Kezdd a kisebb szabályszegésekkel, mint pl. rendetlenség, mosogatás, szemét, wc-ülőke problémák stb. A büntetés mindig legyen arányban a tettel!

9. Az első ütések mindig kézzel történjenek! Utána térhetsz át az eszközök használatára!

10. Nem kell sokat beszélgetni a verés ideje alatt. Rövid kérdések és válaszok lehetnek.

11. Ha a fenekelést, büntetést befejezted, akkor annak legyen is vége! Öleld meg őt, krémezd be a fenekét, és tudasd vele, hogy megbocsátottál, és tiszta lappal indulhat! Semmi szükség arra, és nem is lenne korrekt, hogy továbbra is haragot tarts, amikor már megbüntetted érte a bűnöst.


ADULT CONTENT

Felnőtt tartalom!


Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek kiskorúakra káros hatással lehetnek.
Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!