Páciensek félelmei 1

Mivel az elmúlt időszakban számtalanszor tapasztaltam azt, hogy jelentkeznek az emberek (fiúk is, lányok is) hozzám egy kiadós fenekelésre, majd az utolsó hetekben, napokban vagy órákban eltűnnek és megszüntetik a kommunikációt, - magyarul nem jelennek meg a szeánszon - elkezdtem kutatni ennek az okát. Kérdeztem másokat is erről, és megtudtam, hogy több domnak, dominának is hozzám hasonló a tapasztalata. Az arány - az először jelentkezők esetén - extrémen nagy, gyakran több mint 75-90 % -uk cselekszik így. Tehát egy elég általános jelenségről van szó.

Amúgy teljesen normális, kedves, rendes emberekről beszélek, akikkel már általában túl vagyok több email-váltáson, chatelésen, képküldésen, és akár telefonon is, és mondhatni már létezik valamilyen kapcsolat közöttünk, mégis az utolsó pillanatban kilépnek a szituációból. Vajon miért történik meg ez ilyen gyakran?

A legfőbb ok, amiért ezek a last-minute reakciók bekapcsolnak az az, hogy éppen megszületőben van valami, azaz fizikai formát készül ölteni egy, az eddig a fantáziában létező képzet. Általában mielőtt valaki szubként eljut arra a szintre, hogy a valóságban is kipróbálná a bdsm iránti vágyait, - fenekeléseket, lekötözéseket, kiszolgáltatottságot, alávetettséget, büntetéseket, veréseket, kínzásokat stb. - már évek, sőt van, hogy évtizedek óta dédelgeti ezeket az álmokat magában. Ahogyan a fantáziákat újra meg újra végigéli, majd hozzáolvas, pornófilmeket néz, melyekből újabb ötleteket merít stb., szépen lassan egy részletes és nagyon kidolgozott mozit hoz létre az elméjében, amelyek természetesen általában a szexuális fantáziájának a részeként, kielégüléshez vezetik el őt. Ez a fantázia ráadásul tartalmaz már számtalan izgalmas forgatókönyvet, amit aztán kénye-kedve, hangulata szerint elővehet, formálhat, átalakíthat az éppen aktuális vágyainak megfelelően. Mivel ezek a fantáziák már hosszú ideje léteznek, így átmentek már különböző fokozatokon, kezdve az enyhébb büntetésektől egészen az extrémekig, amikor már akár azt játsszuk el az elménkben, hogy abszolút mindenre képesek vagyunk, hajlandóak vagyunk, mindent kibírunk, és korlátlanul állunk valakinek a szolgálatában... Azaz, azt tehet velünk, amit csak akar! Totál rábízzuk magunkat. Ezek a helyzetek izgatóak, sőt többnyire erekcióval, kielégüléssel is járnak, hiszen csak a képzeletünkben létező vágyak, amelyek csak mentális kínzásokkal járnak, és nem érezzük bőrünkön annak hiteles megvalósulását. Még akkor sem, ha közben próbálkozunk önfenyítésekkel, pofonokkal, csipeszekkel, fakanállal, szíjjal, csalánnal, krémekkel stb., mert az sem adja vissza azt a realisztikus érzést, amit egy valóságos élethelyzet létrehoz. Viszont akkor, abban a pillanatban azt hiszed, hogy ez működni fog... Azért hiszed azt, mert a fantáziádban egy másik szinten tartasz már, és abban az adott, felfokozott, szexuálisan felizgult állapotban ez teljesen logikusnak tűnik.

Igen ám, de aztán évekkel, évtizedekkel később találsz valakit, aki hajlandó is lenne ezeket a vágyaidat realizálni, és te megörülsz ennek a helyzetnek, és egészen addig izgalomban is vagy, amíg nem közeledik a találkozó időpontja. Mert akkor egy szürke hétköznapon, higgadtan, és nem feltétlenül erotikus hangulatban, az autódban ücsörögve vagy a buszon zötykölődve elkezd benned dolgozni a racionális éned, hogy ugyan már, te tudod, hogy mire is vállalkoztál? Tényleg akarod, hogy valaki péppé verje a fenekedet, hogy lepofozzon, hogy megalázzon, hogy kikötözzön és azt tegye veled, amit csak akar?

Ugye, sokaknak ismerős ez a helyzet? Nehéz ezt beismerni, de ilyenkor előtör belőled az aggodalom, a félelem, a következményeken való rágódás, azaz a valóság előszele! Hiszen a fantáziádban megkreált fájdalomérzet, és a hurkák, véres-lilás-feketés pálca vagy más eszközök nyomai, a szúrások, csípések, vágások, öltések stb. ott néhány másodpercek alatt eltűnnek, - gyakorlatilag, ahogy kielégültél-, de itt és most nem ez történne... És mi van, ha a domináns személy nem mond igazat, vagy nem tartja be a megbeszélteket, ha mégis maradandó vagy tartós nyomokat, sebeket ejt, mi van, ha kiabálni fogok, vagy ha nem bírom ki, vagy ha elegem lesz az egészből, és mégsem hagyja majd abba? Mi van, ha tényleg bezár és kikötözve ott hagy? (ahogy mondjuk kértem előtte tőle...) Mi van, ha rosszul lesz és ott maradok vagy én leszek rosszul? Mi van, ha, mi van, ha...? stb. Értitek, ugye?

A szub vágyainkat általában a gyermekkorunkból hozzuk vagy egy későbbi élmény alapján tesszük magunkévá, nem feltétlenül azért, sőt, általában nem azért, mert bántalmaztak minket vagy rosszul bántak velünk a szüleink. (Ilyen is van persze) Általában óvodás vagy iskolás korunkban láttunk valamit, ami számunkra vágyfokozó volt, vagy izgalmat gerjesztett, vagy nagyon gyakran valamilyen szükségletünket nem tudták kielégíteni a felmenőink. Ez lehetett testi, lelki, spirituális, érzelmi is. Az is lehet, hogy nem is tudtak erről a szükségleteinkről, hisz sosem tudtuk kifejezni őket. A lényeg, hogy jó messzire kell visszanyúlni a múltunkban ezek a vágyaink tettenéréséhez, és szépen lassan kristályosítottuk ki őket a fantáziánkban, az álomvilágunkban és most itt állunk végre a megvalósításuk küszöbén. Félelmetes, igaz?

Persze, hogy az! Érthető, hogy összezavarodunk, hogy kimenekülünk a helyzetből, aztán meg általában kellemetlenül érezzük magunkat és frusztráltak vagyunk, hogy elszalasztottuk a lehetőséget, amelyre oly régóta vágyunk.

Figyelem! Ezekre a helyzetekre is van megoldás! Segítek nektek abban, hogy bátorságra tehessetek szert és közelíteni tudjátok a képzeletet a valósághoz! Olvassátok el a blog folytatását, amit hamarosan felteszek. Addig is az első számú szabály: soha ne ígérd meg azt az első alkalommal, - és látatlanban- egy domináns személynek, hogy minden kívánságát teljesíteni fogod, és azt tehet veled, amit csak akar! Ha mégis ezt tennéd, és ő ezt elfogadja, akkor azzal a helyzettel légy nagyon óvatos! Mert ha le is küzdöd a félelmedet egyszer, és belemész a dologba, meg fogod tapasztalni, hogy a te fantáziád és a másik valósága között iszonyú nagy szakadék lappanghat!


ADULT CONTENT

Felnőtt tartalom!


Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek kiskorúakra káros hatással lehetnek.
Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!