Perverzió-e, ha arra vágyom, hogy megbüntessenek?

Amikor olvasom a bemutatkozó leveleiteket vagy chatelünk, sokan kérdezitek tőlem, hogy perverzek vagytok-e azért, mert szeretitek a fenekelést, büntetést és vágytok arra, hogy valaki megmondja, mit tegyetek és mit ne, végül megszabja nektek a határokat!
Szerintem feleslegesen marcangoljátok magatokat azért, mert a vágyaitokban a szado-mazo életérzés, mint idea lebeg a szemetek előtt, és gondolataitokban vagy tetteitekben igyekeztek kifejezésre juttatni mindezt.
Az extrémebb szex kedvelői semmiképpen sem zavartabbak vagy "betegebbek", mint az átlag, sőt, inkább pozitívan állnak a világhoz. Holland szakértők egy online kérdőív alapján jutottak ezekre a következtetésekre. Az internetes tesztre válaszolók közül a szadomazo szex kedvelői sokkal stabilabbnak írták le a párkapcsolatukat, magukat pedig boldogabbnak (nemcsak a dominánsabb, hanem a szexjátékokban az alávetett szerepet betöltők is), mint azok, akik mellőzik a bilincses, kikötözős, fenekelős stb. aktusokat, és a "szelídebb" vagy normál szexuális életet élnek. Azok, aki odavannak a szadomazo szexért, mentálisan sokkal egészségesebbek és boldogabbak, mint a "hagyományos" együttlétek kedvelői.
A szakértők ezt azzal magyarázzák, hogy a szadomazo játékok iránt rajongók sokkal extrovertáltabb személyek, sokkal nyitottabbak az újdonságok iránt, és kevésbé szenvednek testi-lelki zavarokban. Ami a szexjátékban részt vevő dominánsabb felet illeti, sokkal kiegyensúlyozottabb, mint az alávetett szerepben tetszelgő partnere, ám még ő is boldogabb és lelkileg egészségesebb, mint az, aki nem élvezik ezt a fajta szexet.
A bdsm-en belül nekem a fenekelés-büntetés-fegyelmezés a szakterületem, számomra és vendégeim számára is felszabadító és katartikus élményt jelent. Egy gyönyörű izgalmas kötéltánc a szakadék felett, amelyre csak az igazán bátrak lépnek rá. Megismerjük és megtapasztaljuk a határainkat, amelyeket hol mentálisan kényszerülünk betartani, -különben megfizetjük az árát az engedetlenségünknek,- hol fizikailag is gúzsba kötnek, hogy esélyünk se legyen megszólalni, elmozdulni, ellenállni. Csapdában vergődünk, ahol a szívünk kalapál, az adrenalin tolong, a vérünk heves, a fenekünk vagy más testrészeink fájdalomban vonaglanak, de tudjuk, hogy ha kibírjuk, akkor vége lesz, akkor jön a megbocsátás, az új esély, a tiszta lap és tudjuk, hogy jobb emberek leszünk. Egy darabig legalábbis megint! :)
És ez adja meg a katarzist, a megtisztulást, a felfrissülést.
Azt vettem észre, hogy a teljes katartikus élményt az éli át nálam, akit el tudok juttatni a síráshoz. No, nem a kamu sírásra, a hisztire gondolok, vagy azokra, akik tudják, hogyan kell eljátszani a sirdogáló, bűnbánó jó gyereket, hanem arra, amelyet a felületes sírás követ. (A kamus, hisztis sírást és a megjátszást erősebb büntetéssel tolerálom, hogy legközelebb eszedbe sem jusson megvezetni engem!)
Arra a fajta zokogásra gondolok, amely már mélyről jön, amikor már a légzésed is teljesen megváltozik, amikor már nem arra figyelsz, hogy most jól nevelt vagy vagy sem, hogy mit gondolhatok rólad stb., hanem amikor átadod magad az érzésnek, amikor már megbízol bennem, amikor már nem játszod meg a kemény, öntudatos gyereket, hanem megtörsz. Nos, ez az a pillanat, amely számomra - a fenekelőre, mint domináns személyre-, is önbecsülést növelő hatással bír, hiszen tudom, hogy megérintettem a lelkedet is.
Ne gondoljátok, hogy ezt a sírást olyan könnyű elérni, és hogy minden alkalommal sikerül is elérnem. De rajta vagyok! Több tényező kell hozzá, és a tapasztalatom az, hogy bármely kemény eszközzel is fenekelek vagy verek, csak magától a veréstől ritkán szokott bekövetkezni ez az állapot. A legfontosabb, hogy elérjen hozzád az üzenet, hogy hibáztál valamiben, amiért most bünhődnöd kell, és vállalnod a teljes felelősséget, mert nincs rajtad kívül más, hogy elvigye a balhét azért mert rosszul teljesítesz, nem jól tanulsz, nincs megfelelő munkád, feladod a diétádat, nem edzesz rendszeresen, füvezel vagy más káros szenvedélyeknek élsz, nem tudsz az időddel bánni, elkésel, megfutamodsz, halogatsz, bele sem fogsz dolgokba, rendetlen vagy igénytelen vagy, nincs megfelelő párkapcsolatod, nem teszel meg mindent az egészségedért és még számtalan más oka is van annak, hogy éppen a térdemen fekszel vagy a sarokban állsz, vagy az asztalon hasalsz kikötözve. Nincs hová menni. Nincs kire mutogatni. Hiszen abban a helyzetben csak ketten vagyunk: te, aki bűnhödsz és viseled a következményeket és én, aki nem fogadok el semmi hárítást, terelést, kifogást, másra mutogatást. Tudod, hogy most végre megkapod, ami jár! És egyszer csak, a fenekelések, ütések, a fájdalom, a megalázott helyzet, a szavak és számonkérő mondatok, a kényszerű elismerő válaszok és a fogadalmaid között eljön egy pont, amikor elszégyelled magad, és őszintén átérzed, hogy csak magadnak köszönheted azt, hogy most ebben a helyzetben vagy, és hogy, tényleg, annyi hülyeséget megcsináltál, akár szándékosan, akár nem, olyanokat is, amiket nem is akartál, mert tudtad, hogy nem szabadna, de mégis... Érzed, hogy bűnös vagy. És ez az a pillanat, amikor előtörnek a könnyek és utat tör belőled a zokogás, és a felszínre jut valami a benned, mélyen elfojtott érzésekből, hogy hibáztál. Amikor ez a mély, belső zokogás megtörténik, akkor még náhányat rásózok a hátsódra, de érzed azt, hogy az ütések ereje egyre csökken, és átveszi a helyét a fenekeden érzett gyengéd simogatás, paskolás, majd az ölelés, hogy nincs már semmi baj! Hogy megnyugodhatsz! Hogy túl vagy rajta, elmúlt, leteheted! Hiszen megkaptad érte a büntetésedet, vállaltad a következményeket, és tiszta lappal indulsz a következő kalandokra! Bekrémezem a feneked és vagy elküldelek a sarokba gondolkodni és levezetni a büntetést vagy megíratom veled, hogy mit tanultál a büntetésedből, vagy ezek valamelyik verzióját választom a számodra, hogy a felszabadulásod teljes legyen! A végén elmondom neked, hogy nincs veled semmi gáz, hogy te egy jó gyerek vagy, csak a viselkedésed néha elfogadhatatlan. Ettől még egy szeretni való ember vagy.
És most kapsz tőlem egy újabb esélyt!
És ilyenkor, - a kapott fenekelés erősségétől függően- általában, tényleg nagyon jó gyerek leszel két hétig vagy átlagosan jó gyerek kb. egy hónapig. És akkor úgyis jön a következő...Aztán írsz vagy felhívsz, és megbeszéljük a következményeket. De már tudod, hogy nem kell egyedül megküzdened vele.
Szerintem ez a fenekelés és a büntetés igazi szépsége.
Én ezt nem tartom egyáltalán perverznek, sőt...
Ez egy ember testi, lelki, szellemi és érzelmi önmegvalósítása, kiteljesedése, lebegése, ha úgy tetszik a megvilágosodása. Mindig is vágyott erre mindenki, és mindig is kereste a módját annak, hogy eljusson egy fajta révületbe, egy másik tudatállapotba, és meg is teszi ezt akár a joint által, az alkohollal vagy éppen a fakír a szögeken csücsülve vagy a remete az erdőben, a lelki gyakorlatát végző tanítvány, aki meztelenül csücsül Tibetben, hogy megolvassza a havat maga alatt... Mindenki ki akar teljesedni és tökéletességre vágyik. Így vagyunk kitalálva. A fenekelés-büntetés, vagy a bdsm egy utat kínál neked ahhoz, hogy elérd, megtapasztaltald a céljaidat. De ne felejtsd, hogy ez mindig csak az út, és sohasem a cél! Bármikor letérhetsz róla és vissza is léphetsz, ha az életedben szükségét érzed ennek.
Végezetül azt is megosztom veled, hogy a pszichológusok megállapították, hogy a fenekelés és a büntetés önbizalmat ad mindkét félnek, annak is, aki adja, és annak is, aki kapja. Hiszen azt el is kell viselni, oda is kell állni, jelentkezni kell a pofonokért, seggesekért.
Úgyhogy, fel a fejjel! Ha te is vágysz ilyesmire, akkor egyáltalán nem vagy perverz, csak próbálgatod a határaidat és szeretnéd megtalálni, kiteljesíteni, megvalósítani önmagad! És szeretnéd, ha téged is elfogadnának és szeretnének... Hiszen egy szerethető lény vagy, aki néha eltévelyeg... :)
Persze, minden élethelyzet más és más, és a legritkább az, aki mindezt megoszthatja társával, vagy netán szerető párkapcsolatot is talál a BDSM világában magának, ahol nem kell titkolózniuk egymás előtt.


ADULT CONTENT

Felnőtt tartalom!


Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek kiskorúakra káros hatással lehetnek.
Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!