GYIK

fenekelesterapia.hu

1. Kezdőként mire figyeljek?
Érdemes minél őszintébbnek lenned és elmondanod, hogy kezdő vagy ezen a területen. Így különösen figyelni fogok rád. A fantáziád mindig többet bír el, mint a valóság, így ezeket fokozatosan kell összhangba hoznunk. Ne késs a szeánszról és ne lépj vissza akkor sem, amikor megijedsz attól, hogy mire is vállalkoztál. Jelezd, ha megtorpantál és maximum az első alkalommal csak beszélgetni fogunk. Fontos, hogy ne maszturbálj a szeánsz előtti 48 órában, mert könnyen előfordulhat, hogy amennyiben erre a vágyképre önkielégítesz, így elmúlik a vágyad a valóság megtapasztalására.

2. Mi történik az első látogatásom során?
Semmi nem fog történni mindaddig, amíg nem találkoztunk, nem beszéltük át a forgatókönyv irányát és nem derítettem ki, hogy mekkora a valós és nem fantáziabéli tapasztalatod a fizikai fenyítések terén. Utána kezdünk felöltözve, térdre fektetve (hacsak más kérésed nincs), majd több eszközzel is rövid ideig fenekellek, hogy lássam, hol tart a fájdalomküszöböd.

3. Mit hozzak magammal a szeánszra?
Amit megbeszélünk. Szerepjáték esetén az autentikus ruhát. Védőfelszerelésnél tartalék alsónadrágot vagy rövidnadrágot. Hozhatsz magaddal egy saját törülközőt, ha igényled, papucsot, mert azt nem mindenütt tudok biztosítani! Hozd magaddal a tiszteletdíjat és amennyiben szeretnél ajándékkal kedveskedni, azt is örömmel veszem (pl. egy üveg száraz, jó minőségi bor vagy pezsgő). Ásványvizet általában igyekszem neked biztosítani, de hozhatsz magaddal, illetve a szeánsz végére egy jó minőségű csokoládét is, hogy a hormonszinted esése után pótoljuk kicsit a szerotonint a szervezetedben (feltéve, hogy nem éppen diéta miatt keresel fel). Ha kifejezetten vérző sebekre számítasz, mert olyan fenyítést igényelsz, mindenképpen hozz magaddal steril gézlapot, betadine-t, ragtapaszt, Tena betétet a váladék felszívására (ezek általában vannak nálam, de nyilván csak korlátozott mennyiségben hordozom magammal).

4. Magázódjunk vagy tegeződhetünk?
Én mindenkit tegezek, de azt szeretem, ha viszont magáznak. Azonban, amennyiben az együttműködésünk megengedi, nincs akadálya a tegezésnek sem. Örülök azonban, ha erre rákérdezel, mielőtt letegeznél.

5. Hogy fog engem szólítani és hogy szólíthatom Önt?
A keresztneveden foglak szólítani, illetve a fiatalember, fiatalúr, édes lelkem, fiam, lányom, kisasszony megnevezést is szoktam használni. Engem Mistress Olgának, Asszonyomnak, Nevelőnőnek, Tanárnőnek, Lady Olgának is szólíthatsz.

6. Meg kell-e mondanom a valódi nevem?
Szeretném, ha elárulnád a valódi keresztneved, és erre kérni is foglak. A szeánsz során ez fontos, ahogy a bizalom is. Azonban azt nem tudom és nem is fogom ellenőrizni, hogy igazat mondasz-e. Viszont, ha becsapsz és kiderül, elveszíted a bizalmamat!

7. Hány éves kortól meddig lehet jelentkezni a szeánszokra?
Szigorúan 18 év felett fogadlak! Még jobb, ha a 21 évedet is betöltötted már, hiszen így nagyobb eséllyel tudod eldönteni, hogy mit is szeretnél valójában. Szívem szerint 50 éves kornál húznám meg a határt, mert a felett kevés valódi eredményt szoktam elérni. Ennek ellenére, ha a jelentkező bemutatkozása korrekt, betartja a határokat, egészségileg rendben van, akkor nem látom akadályát, hogy találkozzunk.

8. Homoszexuális fiú vagyok. Jöhetek így is?
Igen, jöhetsz! A büntetések nemtől függetlenül mindenki számára lehetségesek.

9. Lányként jelentkezhetek-e fenyítésre?
Igen, jelentkezhetsz. Lányokat is büntetek (iskolai szerepjátéknál ott is ragaszkodom az autentikus korabeli iskolai öltözékhez).

10. Transznemű vagyok. Jöhetek?
Igen. A fenekelés nemtől független.

11. Jelen lehet-e a barátnőm/barátom a szeánszon?
Megegyezés kérdése, de mindenképp komoly beszélgetést és egyeztetést igényel.

12. Szeretném, ha mások előtt lennék megbüntetve. Megoldható?
Ez egy gyakori fantázia. Nem kizárt, amennyiben a vendégeim között akadnak olyanok, akik benne lennének ebben a dologban, illetve ha többen jöttök, az is megoldható (ilyenkor a tiszteletdíjat személyenként számolom fel és a szeánsz idejét növelem).

13. Miért van szükség hosszabb beszélgetésre első alkalommal?
Hogy megismerjelek, megtudjam mik a határaid, milyen tapasztalataid vannak e téren és milyen vágyak húzódnak meg a háttérben. Felelősséggel csak egy komolyabb beszélgetés után tudlak vállalni.

14. Mennyi ideig tart maga a fenyítés?
Egy szeánsz általában másfél óra. Kb. 20-40 perc az elején a beszélgetés, ráhangolódás, majd kb. 30-40 perc maga a büntetés. A végén utógondozás és visszacsatoló beszélgetés történik.

15. Le kell teljesen vetkőznöm a fenyítések alatt?
Nem kell teljesen levetkőznöd. A normál szeánsz felöltözve indul és fokozatosan vetetem le a ruhádat, illetve a szerepjátékodnak megfelelő egyenruhádban történik a fenyítés. Kezdetben a nadrágra, majd az alsó nadrágra végül a pucér fenékre történik a fenyítés.

16. Fájni fog-e a fenekelés?
Kétségtelenül igen! A fenekelés tulajdonsága, hogy fáj, csíp. Nem fenekelek szórakozásból vagy erotikus késztetésre, így nálam ne számíts enyhe paskolgatásokra. A büntetéseket közepes vagy kemény módon hajtom végre, de természetesen figyelembe veszem a közösen megbeszélteket. Amennyiben úgy ítélem meg a helyzetet, előbb befejezem vagy csökkentem a dózist, esetleg elhagyom némely fenyítőeszközt, ha azt látom, hogy azt nem bírod. Senkit sem verek - az akarata ellenére - agyon.

17. Mi történik, ha nem bírom a fájdalmat?
Első alkalommal csak ismerkedünk egymással. Amolyan teszt üzemmódba helyezlek, és különböző eszközökkel fenekellek, hogy felmérjem a fájdalomtűrő képességedet és megismerjem a vágyaidat. Sosem kezdünk kemény büntető szeánsszal, amíg nem ismerem a határaidat. Figyelni fogok rád, és a testbeszédedre. A nevelés konszenzuson alapul, így nem történhet semmi olyan veled, amiről ne tudnál előzetesen. Főleg az első alkalommal. Nyugodtan lehet nyöszörögni, sóhajtozni, sírdogálni, zokogni.

18. A fenekelés milyen nyomokat hagy majd a hátsómon?
Ez egy fontos kérdés. A fenekelés általában nyomokat hagy a hátsón. Hogy milyeneket, az több mindentől függ. Egyrészt a bőröd típusától és annak rugalmasságától - ezen sokat segíthetsz, ha folyamatosan testápolózd-, másrészt az adott eszközöktől, a fenekelés felépítettségétől, az ütések erejétől és technikájától, valamint az ismétlések számától és helyétől. A legenyhébb nyomok a bőrpír, max. 2-4 órával később elmúlnak. Azonban, ha csak bőrpírt kaphatsz, ne akarj magadnak kemény fenyítést, mert a kettő együtt lehetetlen küldetés. Az igazán erős, kemény, büntető fenyítés csak nyomokkal lehetséges! A nyomoknál első alkalommal óvatosan tapogatózok, hiszen nem ismerem a testedet. A fakanál, hajkefe, fa paddle zúzódásokat hagy(hat) maga után (fehér, majd lila, kék, zöld, sárga foltokat). A pálcák, vesszők, virgács, klasszikus fleck lovaglópálca hurkákat, csíkokat, különösen erős fenekelés után vérző csíkokat, duzzanatokat hagy maga után. A bőr eszközök, szíjak nagy része zúzódást, piros csíkokat, duzzanatokat hagy maga után.

19. Mekkora tapasztalattal rendelkezik Ön a fenekeléssel kapcsolatban?
Évek óta csinálom, bár nyilvánosan csak a közelmúltban vállaltam fel. Heti átlagban kettő-négy fenekeléssel gazdagodik a tapasztalatom. Magam professzionálisnak tartom, aki szeretne még tovább fejlődni ezen a téren. Célom, hogy csukott szemmel is mértani pontosságú csíkokat mintázzak a hátsód közepére!

20. Van-e biztonsági jelszó?
Biztonsági jelszó a szó szoros értelmében nincs. Azonban előtte megbeszélünk mindent és amennyiben úgy ítélem meg, hogy egészségügyi szempontok miatt a szeánszot meg kell szakítanom, akkor azt meg fogom tenni. Nyilvánvalóan ez nem tévesztendő össze, a 'sajnálom, elég volt, jó leszek, bocsánatot kérek, Édes Istenem, nem bírom tovább'.... és hasonló nyafogásokkal.

21. Kell-e számolnom az ütéseket?
Röviden, igen. Olykor nem. Megbeszélés és a fegyelmezés típusának a kérdése is.

22. Szeretném, ha ki lennék kötözve vagy rögzítve a szeánsz alatt. Lehet?
Nem szeretem a rögzített büntetéseket, de akadályt sem jelent számomra, amennyiben ezt szeretnéd. Szájpecket higiéniai és biztonsági okokból nem használok.

23. Lefotózna vagy levideózna engem a szeánsz alatt?
A saját telefonoddal készíthetek rólad képet és a szeánsz után - vagy szakaszosan - videót is. Közben, ahol én is jelen vagyok vagy látszanék, olyat nem.

24. A testem melyik részét érhetik még fenyítések a fenekemen kívül?
A kezedet, talpadat, illetve egy-egy fülest kaphatsz a fejedre (ha erre igényed van). Nemi szervek fenyítése számomra tabu.

25. Van-e kiegészítő egyéb büntetés?
Ha csak nincs nagyon ellenedre, akkor mindenképp! Erről is egyeztetünk az első beszélgetés során. A sarokban állást, térdepelést, száj szappanozást, fülest, kéz vagy talp büntetését, büntető mondatok írását, jelentéseket szoktam kérni.

26. Kell-e a sarokban állnom?
A sarokban állást magam hasznosnak vélem több szempontból is. Nemcsak a lelki átélés és autentikusság miatt, de egyúttal pihenést is jelent a számodra a fenyítések között. Természetesen, amennyiben ezt nem szeretnéd, úgy azt jelezd és kihagyjuk a repertoárból.

27. Ha szeretnék virgács büntetést kapni, az lehetséges-e?
Igen, de ez esetben az alapanyagot magaddal kell hoznod vagy meg kell rendelnem egy készítőtől, amelynek a költségei téged terhelnek.

28. Elfenekel, szíjjal üt, pálcával vagy papuccsal, esetleg fakanállal büntet meg?
Igen, ezeket így mind általában. Kézzel fenekelek vagy kefével, papuccsal, fakanállal a térdemen. Szíjakat, pálcákat, paskolókat, lovaglókat, fa paddle-t is használok a fenyítések során. Ha valamelyik eszköz kifejezetten taszít vagy elrettent, azt jelezd és akkor azt kihagyjuk a szeánszból. Pozícióknál ugyanez a kérésem.

29. Nem szeretem a szerepjátékokat, csak fenekelésre jelentkeznék!
Számomra ez nem kizáró ok.

30. Milyen eszközei állnak rendelkezésre?
Gyakorlatilag minden konvencionális és modern fenyítő eszköz megtalálható a repertoáromban. Nézd meg az eszközeim menüpontokat!

31. Fertőtleníti-e az eszközöket a használatuk után?
Természetesen. Az eszközöket minden használat után és előtt fertőtlenítem (hypo, fertőtlenítő törlőkendő, fertőtlenítő spray).

32. Hozhatom-e a saját fenyítő eszközeimet a szeánszra?
Amennyiben a saját eszközöd nem sérült, nem túl régi és a fenyítésre alkalmas állapotban van, természetesen elhozhatod és kérésedre használom is rajtad.

33. Milyen ruhát viseljek a szeánsz alatt?
A helyzettől függ, amin dolgozni fogunk. Klasszikusan az öltöny, ing, nyakkendő a kedvencem. Érdemes rákérdezned a szeánsz megkezdése előtt.

34. Iskolás/anyukás/főnök/edző stb. szerepjáték érdekel.
Egyeztetés után lehet róla szó. Ez esetben ragaszkodom az autentikus öltözethez.

35. Miből áll az iskola egyenruha?
Ha iskolai szerepjátékra kerül sor, akkor a hagyományos magyar (iskolaköpenyes vagy úttörő egyenruha, ballagó ruha) vagy angolszász (50-es, 60-as évek) egyenruhát kell hordanod, kollégiumi szerepjáték esetén pedig pizsamát. Általános elvárások: hosszú térdzokni, rövid (általában szürke vagy zöld, hátsó gombok nélküli) nadrág, fehér, szürke vagy krémszínű, hosszú ujjú ing, diagonál csíkos nyakkendő, mellény vagy iskolai V kivágású pulóver és/vagy zakó, sapka, esetleg iskola táska.

36. Bérelhetek egyenruhát Önnél?
Hamarosan erre is lesz lehetőséged. Érdeklődj e-mailben!

37. Felvehetem a bőr nadrágomat vagy más típusú fétis öltözékemet a szeánszra?
Nem. Ez nem erről szól. A fenyítések autentikus világához tartozó szerepjáték kellékeket igen - iskolai egyenruha, munkahelyi öltöny, pizsama, sport ruha -, de mást nem.

38. Milyen ruhában lesz Ön?
Helyzettől függ. Általában normál utcai ruházatot, üzletasszony öltözéket viselek, semmiképpen nem domina jelmezt.

39. Mistress hogy néz ki, hány kiló, milyen a szeme, haja stb.?
Ha neked ez a legfontosabb dolog a fenyítésed során, akkor valószínűleg nem én vagyok a te embered. Ez a szerep nem erről szól. Nem vagyok domina, nem viselek bőr ruhát, sem más fétisem nincs. Fényképet sem küldök előre. Magamról, az érzéseimről, az indíttatásaimról nem beszélek. Erről a médiahírekben olvashatsz rólam eleget.

40. Nem túl jó a személyi higiéniám. Fogadna így is?
Semmi esetre sem fogadlak ápolatlanul. Légy igényes, tiszta!

41. Fogyaszthatok kevés alkoholt, drogot stb. a szeánsz előtt, hogy könnyebben elviseljem a fájdalmat?
Semmiképpen sem! A fenekednek kell égnie és nem a fejednek kell forrónak lennie. A felelősségteljes kommunikációhoz józan állapot szükséges. Ellenkező esetben tiltalak.

42. Szükség van szőrtelenítésre, borotválkozásra a szeánszhoz?
Nagyon szeretem a borotvált, szőrtelen férfiakat! Szerintem ez jobban illik a rossz nebuló szerepéhez is. A hónaljadat illetően mindenképp légy igényes és szőrtelen, hogy ne legyél ápolatlan, rossz illatú, de a tested többi részén az ápolt szőrzettel nincs problémám Fenekeléseknél amúgy a szőrös hátsó felfog valamennyit az ütések erejéből.

43. Beteg vagyok. Fogadna így is?
Amennyiben akut betegséged van - influenza, fertőzés, sérülések, műtétek stb. - úgy nem tudlak fogadni, amíg fel nem épülsz. Krónikus betegség esetén meg kell beszélnünk az állapotodat. Amennyiben az nem jelent gondot az egészséged szempontjából, részemről nincs akadálya a szeánsznak.

44. Elkérhetem a telefonszámát?
Nem! Nem adom ki a telefonszámomat! A kapcsolatot velem e-mailben tarthatod, illetve amennyiben visszatérő vendégem vagy szabad időm függvényében chaten is beszélhetünk. Az e-mailekre 24 órán belül válaszolok és ezt elvárom tőled is! Bővebb információ a KAPCSOLAT menüpontban!

45. Hogyan tudom lemondani a szeánszot?
Az időm nagyon értékes a számomra. Nem szeretném, ha lemondanád a szeánszot! Ha mégis erre kerül sor, akkor azt haladéktalanul tedd meg, ahogy ennek ténye számodra egyértelművé válik! Ha első alkalommal mondod le a szeánszot, akkor legközelebb csak akkor fogadlak, ha előre elutalod a szeánsz díját. Ha egyszerűen nem jelensz meg a szeánszon, azonnal tiltó listára kerülsz és többet nem jöhetsz hozzám.

46. Mi van, ha elkések?
Egy ilyen eseményről egyszerűen nem késünk! Ha mégis, akkor azt haladéktalanul jelezd, illetve vedd tudomásul azt, hogy a saját idődből ment el az, amennyit késtél, sőt még extra büntetésekkel is számolhatsz! Nem érdemes!

47. Megbeszéljük a forgatókönyvet?
A bemutatkozó e-mailben szívesen veszem, ha megírod az elképzeléseidet a szerepjátékokról vagy a korrigálni kívánt hibákról. Forgatókönyvet azonban nem egyeztetek veled előre, csak a személyes találkozó alkalmával teszem meg.

48. Mi van, ha nem adok visszajelzést a szeánsz után?
A közös munkánk érdeke a visszajelzésed, amit 24 órán belül kérek tőled. Amennyiben nem szeretnél visszajelzést küldeni a számomra, de jönnél még hozzám a jövőben, mindenképp jelezd, hogy erre számítsak. Megtisztelsz azonban, ha elvégzed a feladatodat!

49. Miért nem chatelhetek Önnel?
Mert nem állok senkinek a rendelkezésére 24 órán keresztül. Az időm a legértékesebb dolog a számomra, amellyel jól gazdálkodom. Az e-mailjeidre 24 órán belül válaszolok. A chatelés lehetőségét a visszatérő vendégeim számára felkínálom, amennyiben igénylik, illetve első találkozó előtt egy maximum fél órás intervallumot tudok rászánni.

50. Miért kerül pénzbe a szeánsz?
Mert ez egy professzionális szolgáltatás. Folyamatosan képezem magam és tanulok, valamint professzionális eszközparkot és bútorokat állítottam össze, lakást és apartmant bérlek, utazom. Rengeteg higiéniai, fertőtlenítő és elsősegély eszközt is vásárolok. Nemcsak pénzt, de nagyon sok időt, energiát, szenvedélyt is fektetek a munkámba. A szeánszokat személyre szabom. Amennyiben nem professzionális fenyítésre vágysz, hanem partnert keresel, nem én vagyok számodra a megfelelő ember.

51. Fizethetek pénz helyett mással?
Nem. Köszönöm, de nincs szükségem kertészre, sofőrre, szeretőre, takarítóra vagy egyéb szolgálókra.


ADULT CONTENT

Felnőtt tartalom!


Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek kiskorúakra káros hatással lehetnek.
Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!