Rólam

fenekelesterapia.hu

Filozófiám: Itt vagyok, hogy segítsek új, hasznos és jó szokásaid fejlesztésében,
fegyelmezésedben és a szükséges büntetésedben!

BEMUTATKOZÁS: Negyvenes éveim közepét taposom, igényes és szigorú nevelőnő / tanárnő / Mistress vagyok. Minden fenekelési igényt ki tudok elégíteni! Felszerelésem ma egyedülálló Magyarországon!

Mióta az eszemet tudom, vonzott a nevelés, fegyelmezés világa! Sokáig nem volt alkalmam megvalósítani, mígnem néhány éve rábukkantam külföldön élő fegyelmezőnőkre/nevelőkre vagy viselkedés módosító coachokra, amelynek én is rabja lettem! Ez a világ fantasztikus szárnyakat nyújt azoknak, akik szeretik a fenekelést, számonkérést, büntetést ugyanakkor szeretnének jobb emberré válni, nagyobb eredményeket elérni, sikeresebbek lenni az életben. Kedvenc fegyelmező eszközöm az OTK póz és az abban nyújtott hajkefés büntetés. A kezem erős, kemény, így a kézi fenyítés remek bemelegítés, de a véleményem az, hogy egy igazi szeánszon soha nem hiányozhat a cane-nel (pálcával) történő fenyítés sem. Hiszem, hogy a felnőtt férfiaknak szükségük van a szigorra és a rendszeres fegyelmezésre ahhoz, hogy a legjobbat hozzák ki magukból, de nőkkel is szívesen foglalkozom! Ha érdekel ez a lehetőség, keress bátran! Én itt vagyok, hogy segítsek új, hasznos és jó szokásaid fejlesztésében, fegyelmezésedben és a szükséges büntetésedben!

Lady Bogi és Mistress Olga

LEHETŐSÉGEK

1. FENEKELŐS SZEÁNSZ - CLASSIC SPANKING SESSION
Viselkedésmódosító vagy előre egyeztetett, konkrét céllal történő fenekelési szeánsz. Például halogatás, diéta, sport ösztönzésére. A fenekelési szeánsz időtartama átlagban 60 - 90 perc. Beszélgetés, fenekelés, utógondozás. A fenekelés történhet kisebb vagy nagyobb nyomokkal, kézzel és eszközökkel - mint pálcák, szíjak, korbácsok stb. A szeánsz kérésre tartalmazhat egyéb, nem testi fenyítéseket, így a sarokban állást, szidalmazást, mondatok írását, száj szappanozását, füleseket, kéz-, talp-, hát fenyítését is.

2. VILLÁM FENEKELÉS - JUST A SPANKING
Rövid időtartamú, intenzív ütésszámmal és szünet nélkül történő, lendületes fenekelés. Ez a fajta fenekelés szinte mindig nyomokkal és intenzív fájdalomérzettel jár. Ideje 20-30 perc, melyet rövid egyeztető beszélgetéssel kezdünk, majd a megbeszélt eszközzel folytatjuk. Ez a fenekelés nem tartalmaz egyéb, nem testi fenyítéseket és nincs benne utógondozás.

3. STRESSZOLDÓ FENEKELÉS - ANTI-STRESS SPANKING
Kifejezetten azoknak ajánlom ezt a fenekelési formát, akik különösen nagy felelősséggel, nehéz döntésekkel szembesülnek mindennapjaikban, illetve a munkahelyükön és/vagy a magánéletükben való megfelelésük ró rájuk nehéz érzelmi terheket. Ezt a fenekelést úgy kell elképzelni, mint egy kiadós szauna vagy masszázs, vagy egy intenzív sportfoglalkozás, hiszen hatása egy rekreációs tevékenységgel ér fel. A fenyítés rögzített, hason fekvő pozícióban történik, időtartama 60-90 perc, amely tartalmazza a kezdeti beszélgetést, a fenekelést és az utógondozást is. Nem része e szeánsznak a nem testi fenyítés.

4. ÉLETMÓDTANÁCSADÁS FENEKELÉSSEL - SPANKING LIFE/BUSINESS COACHING
A spanking-rajongó általában nagyon sikeres, produktív, határozott és kifejezetten eredmény-orientált személy, aki gyakran túl elfoglalt ahhoz, hogy a saját, személyes céljaira is összpontosítson. Olyan dolgokat hanyagol el, mint az egészséges étrend, a megfelelő pihenés, a rendszeres sport, a rendezett lakás, autó vagy munkahelyi környezet, a jó időgazdálkodás és a profi delegálás a munkában, az utánpótlásképzés, a munka-magánélet egyensúlya, vagy hosszú idő óta halogatja, hogy megírjon egy könyvet, elindítson egy új projektet, aminek élvezhetné az előnyeit stb. Ha te is közéjük tartozol, akkor célszerű jó néhány praktikus, életmódbeli fejlesztést átadnod egy szigorú, következetes, de objektív félnek, aki megvizsgálja a körülményeidet, felméri az időbeosztásodat, a képességeidet és a szükségleteidet, majd fenekeléssel egybekötött szeánszokon prioritást állít fel a számodra azzal, hogy létrehoz egy olyan egyéni programot, amelyben a gyakorlati lépéseket kell követned. Olyan dolgokat tudsz megvalósítani így a fenekelések segítségével, amelyeket a fájdalom híján felborítanák az eredményeidet. Nincs más dolgod, mind rendszeresen konzultálni, megjelenni a számonkéréseken és megvalósítani az előírt tervet.
A személyre szabott szeánsz időtartama 90-120 perc, amely tartalmazza a beszélgetést, a coachingot, a karbantartó vagy büntető fenekeléseket, a nem testi fenyítések széles repertoárját, feladatokat, utógondozást valamint rendszeres online kapcsolattartást. Minimum időtartam egy-egy cél eléréséhez 3-4 hónap.

5. TERÁPIÁS FENEKELÉS - THERAPEUTIC SPANKING
Sokan vannak olyanok, akiknek az önbizalmával vagy káros, romboló, önsorsrontó szenvedélyével - függőségekkel, rossz szokásokkal - akad problémájuk, így nem képesek kihozni magukból a maximumot a munkahelyükön, az egyetemen vagy akár a magánéletükben. A leggyakoribb káros szenvedélyek, rossz szokások a pornófüggés, krónikus maszturbáció, zavaró fétisek, alkohol vagy drog probléma, pazarlás, mértéktelen bulizás, dohányzás, étkezési zavarok, elhízás, inszomnia, de ide tartozik a depresszió kezelése is (lásd Gyógyító fenekelés terápia). A terápiás fenekelés zömében orvosi jellegű környezetben - ápolási ágyon fekve - zajlik, szükség esetén rögzítve. Az eszközök használata a terápia súlyosságának megfelelő, így lehet szíj, pálca, bot, vessző, virgács. Az ütések száma előre meghatározott. Minden fenekelést megelőz egy terápiás beszélgetés és állapotfelmérés. A terápiás fenekelés folyamatos online kapcsolattartást, illetve viszonylag gyakori kezeléseket/fenekeléseket igényel. Minimum időtartama egy kezelésnek 3-4 hónap, melyen belül egy terápia 90-120 percig tart.

6. SZEREPJÁTÉKOK - PLAY ROLE
A büntetés szó, a latin punire igéből ered és kifejezetten testi fenyítést jelent. A múltban a fizikai fenyítést nem korlátozták gyermekekre, de megengedett volt a felnőttek büntetésénél is. A 20. században az iskolákban gyakori fegyelmező eszköz volt a papucs, a tornacipő, a tawse (skótszíj) és a meghajlított végű pálca, a cane használata is. A 19. században a gyermekeknek már dolgozniuk kellett. A lustább, lassúbb dolgozókat szíjakkal ösztönözték az eredményesebb munkára. Az angol magániskolákban egészen 1999-ig alkalmazták a testi fenyítést. Ma már a gyermekek fizikai büntetése szinte világszerte tilos. A büntetés vágya azonban azóta sem szunnyad, így számos forgatókönyvet dolgoztam ki a rossz "gyermekek" és az engedetlen, fegyelmezetlen vagy tiszteletlen felnőttek részére.

Igazgatónő (Headmistress)
Az igazgatónő hamarosan az irodájába hívat. Szigorú tekintettel átnézi az év végi jelentéseket, a jegyeidet és a büntetőnaplódat, majd kiszabja a büntetésedet. Nagyon úgy tűnik, hogy minimum egy ,,six of the best" (a 6 legjobb) lesz az. Na, gyorsan hajolj előre és fogd meg a bokád!

Tanárnő (Teacher)
A tanárnő a feladott házifeladatot kikérdezi és jaj annak, aki nem tanult, hiszen rossz válaszonként a pálcával kettőt kap a fenekére azonnal, majd miután vége a felelésnek még egyszer annyit kap valamelyik tradicionális szíjjal a pucér hátsójára is!

Szigorú nagynéni (Strict Aunty)
Miután jóanyád mindig is túl jól és gyengén bánt veled, előjöttek a problémák a tiszteletlen és engedetlen viselkedésed kapcsán. Így most hozzám kerülsz, hogy megtanuld a rendet, a szófogadást és az igényességet! Hosszú térdepelést követően a térdemre fekszel, ahol a kéz, papucs mellett gyakran használom majd a hajkefét is a megregulázásodra!

Főnök (Boss)
Az irodába idéztek. A gyomrod kavarog, mikor kopogsz az ajtón. - Beléphet! - hangzik a válasz és te ott állsz a nehéz, tölgy íróasztal előtt és lesütött szemmel keresed a szavakat a halogatásodra és a rosszul elvégzett feladataidra. A tekinteted a székre téved és már tudod, hogy nemsokára azon fogsz térdelni és felelősséget vállalni minden elkövetett hibádért.

Felügyelőnő, gondnok nő (Matron)
Az iskolai felügyelőnő esténként végigjárja a kollégium szobáit, ahol pizsamában alszanak a növendékek. Itt-ott, ahol gyanús mozgást észlel, felemeli a takarót, majd fülön csípve elvonszolja a büntető helyiségbe és a térdére fekteti az áldozatot. Előkerülnek a szíjak és a tawse. Esélyed sincs, hogy megúszd!

Börtönőr (Prison warden)
A bíróság a legszigorúbb és legmegalázóbb börtönbe küldött téged, hogy fegyelmet tanulj! Amikor megérkezel, alaposan meg leszel motozva, majd kihallgatnak és felelned kell minden bűnödért. A börtönőr a saját eszközeivel teszi mindezt, többek között Borstal strap-pal, kanadai börtönszíjjal, martinet-tel és cane-nel.

Orvos, terapeuta (Doctor)
Az orvos levetkőzteti majd az ápolási ágyra fekteti a terápiára érkező delikvenst. Hamarosan megkezdi a gyógyító típusú fenyítésedet bottal, pálcával, virgáccsal vagy szíjjal. Tudja, hogy kegyetlennek kell lennie veled a te érdekedben, hiszen csak ezzel űzi ki belőled a betegséget!

Apropó! Nem szerető vagyok! Kapcsolatban élek. A státuszom Nevelőnő, Mesternő, Mistress, éppen ezért ne szólíts engem Dominának, Úrnőnek, nem kell az alázatos hangnem sem! Szólíthatsz Kedves vagy Tisztelt Asszonyomnak, Mesteremnek vagy Mistress Olgának is!

Nem vagyok klasszikus domina, mert nem subokat keresek, akiket megalázok, hanem olyanokat, akik szeretik az elfenekelést, sarokba állítást, azaz a felelősség vállalását a hetente, havonta elkövetett hibákért, bűnökért. A testi fenyítés a fegyelmezésedet és a fejlődésedet szolgálja. Határozott, céltudatos, szigorú vagyok veled! Szoktál lustálkodni? Nem dolgozol jól vagy keveset tanulsz? Halogatod a dolgokat? Vannak káros, önsorsrontó szenvedélyeid? Nem vagy elég igényes? Nem adsz magadra? Rendetlen az otthonod az autód? Nem megfelelően kommunikálsz vagy viselkedsz az emberek között? Lusta vagy? Diétáznod, sportolnod kéne? Sokat bulizol? Buta és káros szenvedélyeid vannak? Szereted a veszélyeket? Felelőtlen gyermek, társ vagy szülő vagy? stb. Én szívesen móresre tanítalak!

Bár alapjaiban a fiatal férfiak nevelését vállalom, időnként teszek kivételt és lányok is járnak hozzám fenekelésre. Ha ilyesmire vágysz és elég huncut is vagy, akkor akad a számodra néhány meglepetés.


ADULT CONTENT

Felnőtt tartalom!


Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek kiskorúakra káros hatással lehetnek.
Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!