Az engedetlenség ára 2

Eltelt már jó néhány hónap, hogy Viktor kemény büntetést kapott a Mistress-től az energiaitalos dobozok szanaszét hagyásáért. Akkor megbeszélték azt is, hogy a stresszes életmóddal együtt élő fiú egészségesebb alternatívára vált, hiszen a koffeinnel, taurinnal és cukorral "energetizált" szénsavas ital nagyon is káros a szervezetre.
Az autójában sokáig tartotta a rendet, - nem voltak üdítős és energiaitalos dobozok szerte széjjel - és néhány hétig odafigyelt az egészséges alvásmennyiségre is. A változások hatására sokkal jobban érezte magát, mint korábban!
Amikor kimerült, akkor nem a tüneteket kezelte, mint korábban, - azaz nem energiaitallal, kávéval és cigarettával próbálta magát élénkíteni,- hanem korábban lefeküdt, hogy pihenten keljen, valamint a délelőtti órákban rengeteg tiszta vizet és gyümölcsöt fogyasztott, hogy a szervezetét ellássa vitaminokkal, ásványi anyagokkal és frissességgel.
Az utóbbi hetekben azonban az előléptetése miatti stresszes munka következtében megint felbukkantak a korábbi rémálmok, és Viktor érezte, hogy egyre nehezebben zsonglőrködik a magánélete és a munkahelye egyensúlyának a megtartása között. Az új kihívások miatt rendszeresen 14-16 órákat dolgozott, - sokszor otthonról is - csak, hogy bizonyítani tudja alkalmasságát az új pozícióra. A magánélete a késő estékre és a hétvégéken lopott fél napokra zsugorodott, de akkor is állandó lelkiismeret furdalás gyötörte a munkájával kapcsolatban, hogy vajon mit nem csinált meg, készített elő a következő napokra, hetekre.
Míg korábban erre soha nem volt precedens, felcsendültek az első házastársi viták is az életében, amelyek különösen megviselték őt, hiszen imádta gyönyörű feleségét és mindent megadott volna, hogy újra kiegyensúlyozottnak, boldognak, mosolygósnak lássa őt. A közös programok, kirándulások, vásárlások és a társasági élet azonban mostanság egyre jobban nyomasztotta és csak ímmel-lámmal vett részt ezeken az eseményeken. Úgy érezte magát, mint egy idős, beteg ember, aki csak arra vágyik, hogy nyugalomban pihenhessen.
Magára szinte nem is maradt ideje, így a programjai közül az edzéseket hagyta el a leghamarább, hogy azt az időt is a családjával tölthesse inkább. Napról napra egyre búskomorabb és enerváltabb lett, és az egyik este azt vette észre, hogy hiába fekszik le időben az ágyba, nem jön álom a szemére, ellenben egymást érik az aggasztó gondolatok az elméjében.
Hirtelen azon kapta magát, hogy régi bevált szokásának időzve, egyedül ül a konyhában és egymás után szívja a cigarettákat és elkortyolgat néhány pohár vörösbort, amitől lassan megnyugszik, elfeledkezik a gondokról. Ilyenkor mindig kivárja amíg elálmosodik vagy legalábbis késztetést érez arra, hogy lefeküdjön az alvó felesége mellé.
Rápillantott az órájára, amely hajnali 2. 45 percet mutatott.
- Végre nyugalom van! - gondolta Viktor, aztán elnyomta a csikket és elvonult, hogy ledőljön pihenni egy pár órára.
Az ébresztő óra a szokásos időben most is könyörtelenül megszólalt, de ő úgy érezte, hogy képtelen kinyitni a szemét és elindulni a munkába, pontosabban a távoli meetingre, vidékre, amelyhez több mint 200 kilométert kellett még levezetnie, hogy pontosan odaérjen a 8 órai kezdésre.
Valahogy aztán mégis összeszedte magát és megmosakodott gyorsan, majd kivette a szekrényből a legelső öltönyét, ami a keze ügyébe került és cigarettával a szájában elvágtatott az autójához.
Az első benzinkútnál, ahol teletankolta az autóját, vett három energiaitalt, két húsos bureket meg egy Evian ásványvizet és hanyagul behajította az autó oldalzsebébe, hogy út közben megreggelizzen majd, hiszen már így is késésben volt, amit pedig nagyon nem szeretett volna megélni. Mindig is híres volt a pontosságáról, így nem akarta, hogy a tekintélyén csorba essék.
Vezetés közben felcsavarta a rádiót, majd a zacskóból elfogyasztotta a húsos táskát és felpöccintette az első Monsterses dobozt. A cukros, szénsavas energiaital jól esett neki, és érezte, hogy a buborékok szinte azonnal feltáncolnak az agyába és rögtön frissebb állapotba kerül.
Amikor megitta az italt, egy jobb kezes mozdulattal az anyós ülés elé hajította az üres dobozt.
- Majd a következő kútnál kidobom, - gondolta és eszébe jutott, hogy vajon mit szólna most a Mistress, ha ezt látná. Megvakarta a fejét és ösztönösen összeszorította a két farpofáját, mintha kemény ütésre számítana.
- Biztos, hogy nagyon megbüntetne érte, - gondolta, - de ma, ahogy hazaérek, véget vetek ennek az egésznek, és kidobok minden szemetet az autómból. Csak ezt a napot éljem túl valahogy!
Hazafelé menet, késő délután Viktor hulla fáradtságot érzett, és csak arra tudott koncentrálni, hogy ne aludjon el a volán mellett. Hiába, az éjszakai két órás pihenés kezdte megbosszulni magát. Ösztönösen nyúlt az újabb energiaitalos dobozért, és felhörpintette annak a tartalmát, hogy visszanyerje életerejét egy rövid időre.
- Ez most életmentő volt! - gondolta és felcsavarta a közlekedési híreket.
Miközben elérte a főváros határát, Viktor csipogást hallott a telefonján és fura mód azonnali késztetést érzett arra, hogy elolvassa az üzenetet.
- Ez egy ilyen nap! - gondolta. - Valahogy megszegek ma minden szabályt, pedig tényleg nem akarok hülyeségeket csinálni. Na mindegy! Ha lúd, akkor legyen kövér! Majd bevallom a Mistressnek, hogy hosszú hónapok óta újra neteztem és sms-eztem vezetés közben. Nem lesz tőle boldog, de talán megérti!
Az email üzenet rövid és velős volt: "Mielőbb hívj fel, amikor tudsz!"
Viktornak hirtelen a torkában dobogott a szíve, amikor meglátta, hogy a Mistress válaszolt a tegnapi heti jelentésére. Általában kedves és udvarias válaszra számíthat tőle, és az e-mailben mindig van egy-két biztató tanácsa is a hétre nézve, vagy elismerése, ha a fiú éppen jól viselkedett az elmúlt napokban. A katonás stílus azonban nem sok jóra engedett következtetni, amely azonnal felkeltette Viktor figyelmét és kíváncsiságát is, így bár kissé izgulva, de tárcsázni kezdte a számot...
- Itt vagyok Asszonyom, autóban ülök éppen, így tudunk most beszélgetni, ha Önnek megfelelő az időpont.
- Rendben, Viktor! Köszönöm, hogy felhívtál! Tudod, hogy nagyon nagyon ritkán kérek tőled ilyet, de a tegnapi jelentésed azt sugallta nekem, hogy valami gond van veled! Mi a baj, Lelkem?
- Hát ez nagyon kedves Öntől, de nincs baj tényleg, csak egyszerűen összejött most minden és azt sem tudom, hol áll a fejem. Éppen egy vidéki meetingről tartok hazafelé, de még be akarok ugrani az irodámba, hogy megírjam a jegyzőkönyvet és elküldjem a főnökömnek.
- Viktor, készítenél nekem pár felvételt most, ebben a pillanatban az autód belső ajtajáról és az anyós ülésről, meg annak az ajtajáról és az ülés előtti lábrészről is?! Sőt, a két ülés közötti részt is fényképezd le nekem, légy kedves!
- Húhh..., igenis, mindjárt...- hallatszott a sóhajjal teli erőtlen válasz, és Viktor érezte, hogy elsápad és kiveri a hideg veríték. Amíg elküldte a képeket a Mistressnek, egy halk kérdés csúszott ki a száján:
- De honnan tetszett tudni?
- A Mistressek már csak ilyenek, Viktor! Megérzik, ha baj van! Nos látom, igen, a gyanúm beigazolódott! Azt javaslom Fiatalember, hogy az irodája helyett a hotelszobám felé vegye most az irányt és jöjjön ide, de izibe, azonnal, amilyen gyorsan csak lehetséges!
- Húsz perc múlva ott leszek Önnél, Asszonyom!


ADULT CONTENT

Felnőtt tartalom!


Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek kiskorúakra káros hatással lehetnek.
Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!