Az engedetlenség ára 3

Viktor halkan kopogtatott a hotelszoba ajtaján. Szíve a torkában dobogott az izgatottságtól. Tudta, hogy nagy bajban van...
A Mistress tekintete sokmindent elárult. A legfontosabb mégis a kérlelhetetlen hangszín volt, amellyel Viktort betessékelte a lakosztályába. A fiú eddig még sosem tapasztalt ilyet.
Mihelyst belépett az ajtón, azonnal kapott egy jobbról érkező pofont, majd rögtön utána balkézből jött a másik. Viktor korábban sosem szenvedett el pofont a Mistresstől, bár egyszer-kétszer már elhangzott ennek az ígérete, azaz, mint lehetőség benne volt a pakliban.
Kicsit megtántorodott a váratlan ütésektől és az előszoba falnak dőlt. A táskája még mindig a kezében volt, ahogy a kikapcsolt telefon és a slusszkulcs is. A Mistress ugyanis elvárta, hogy hozzá kikapcsolt telefonnal érkezzen, és ezt mindig be is kellett mutatnia neki.
- Pakolj le mindent a dohányzóasztalra és helyezkedj el a tölgyfa íróasztal szélére hajolva! Vedd fel a pozíciót a Six of the Best-hez, azaz a nádpálcával történő korrekciós fenyítéshez! A hegyibeszédem helyett most a fegyelem lesz az irányadó, és ma garantálom, hogy megkapod életed fenekelését, amit míg élsz, soha nem fogsz elfelejteni - mondta a Mistress, és baljóslóan összeráncolta a homlokát.
- Igenis, Asszonyom! - felelte a megszeppent fiú.
A nehéz tölgyfa íróasztal markáns kelléke volt a hotel fényűző lakosztályának. Mivel a Mistress az épület legmagasabb szintjén, a hetedik emeleten vette ki az apartmant, így nem tartotta szükségesnek, hogy behúzza a függönyöket. Az ajtót belülről bereteszelte, majd Viktorhoz lépett, és az asztal másik végére helyezett egy Monsters-es dobozt.
- Szeretném, ha jól bevésnéd az elmédbe ezt a pillanatot most, Viktor! Nézz ide, lásd, érezd azt, hogy miért is vagy itt, ebben a megalázó helyzetben, és miért is leszel most kegyetlenül megbüntetve! Tartsd végig a tekinteted az energiaitalos dobozon, különben extrákat kapsz a fenekedre! - azzal felpattintotta a Monsterses doboz fedelét és a tutti - frutti illat belengte a szobát.
Viktor szárazságot érzett a szájában és görcsbe rándult a gyomra a félelemtől.
- Rendben, Mistress! Úgy fogok tenni! Kérhetnék Öntől előbb egy pohár vizet? - kérdezte remegő hangon.
- Most nem! Majd, ha végeztünk! Gyerünk, csatold ki az övedet, cipzározd ki a nadrágodat és hagyd, hogy az lecsússzon a bokádra! Ha ezzel megvagy, akkor az alsónadrágodat is told le a térdedig, majd kapaszkodj meg az asztal két szélében!
Viktor miközben teljesítette az utasítást, a szeme sarkából aggódva figyelte, ahogy a Mistress kézbe veszi a legvastagabb fenyítő pálcáját, a reformatory cane-t! A javító - nevelő intézeti pálca a legerősebb büntető eszköznek számított azok közül, amiket a Mistress használt, és Viktor eddig még csak egy ízben tapasztalta meg, hogy mekkora fájdalmat is képes kiváltani a hátsóján. Igaz, akkoriban csak kettőt kapott az alsónadrágjára, de annak is napokig nyoma volt.
Lassú izzadtságcseppek ültek ki a homlokára és összeszorította fogát.
- Kezdjük is el! - jelezte a Mistress. - A pozíciót tartanod kell, kiabálás nincs, és a tekinteted a dobozra szegezd! Nekifutásból, lendületből foglak fenekelni, és az ütéseket teljes erőbedobásból végzem! Ne merj elmozdulni, mert különben nem hatot, hanem 8-at sózok rád!
Az első ütésnél Viktor összerándult. Mintha izzó vassal égettek volna csíkot a bőrébe. Nagyon fegyelmeznie kellett magát, hogy ne kiáltson fel a fájdalomtól. A második ütés a fenekét pont középen találta el, alig egy centiméterre az előző bíborvörös csíktól.
A Mistress az órájára nézett: alig múlt 5 óra!
- Fiatal még az idő! - gondolta, és megsuhintotta egyszer-kétszer a pálcát a levegőben.
A harmadik ütésnél Viktor úgy érezte, hogy nem fogja kibírni a másik hármat, és bármennyire is erőlködött, hogy ne sírja el magát, a könnycseppek kezdtek gyűlni a szeme sarkában.
A negyedik ütésnél megfeszítette a teljes testét, ami ugyan nem volt bölcs dolog, de nem tudta türtőztetni a vonaglását. Reszketni kezdett. Az ütés pillanatában feljajdult, de kiabálni nem mert, nehogy meghosszabbítsa a szenvedését az extra ütésekkel. A könnyei záporozni kezdtek.
Általában a 4. ütés az a pont, ameddig a fiúk könnyek nélkül tudják viselni az erős, büntető fenekelést a reformatory cane-nel. A legtöbbjüknél itt törik el a mécses. Viktor sem volt kivétel ez alól.
A Mistress rászólt, hogy tartsa továbbra is a tekintetét a Monsters-es dobozon, majd hogy, nyomatékosítsa a szavait, egész közel tolta azt Viktor arcához. Az illat megcsapta a fiú orrát, amikor a könnyfátyolon át ránézett a dobozra. Gyűlölte már ezt a kis dobozt, ami miatt most büntetésben részesül.
A kezét ökölbe szorította, majd teljes erőből megkapaszkodott az asztal szélében, hogy meg tudja magát tartani az ötödik csapás alatt. Halkan felnyögött.
Az utolsó, a hatodik ütésnél alapszabály volt a Mistressnél, hogy mindig erősebben ütött, mint az összes többinél. Ráadásul egy igen érzékeny területet célzott meg, amikor Viktor feneke és combja hajlatában lévő pontra sújtott le teljes erejéből. A fiú lába összecsuklott az ütést követően, majd gyorsan visszahelyezkedett a kiindulási pozícióba. A feneke olyan volt, mint az izzó vas. Szerette volna megtapogatni és megdörzsölni egy kicsit, de nem mert megmozdulni. Csak pihegett az asztalon, nyelte a könnyeit, és fel - fel zokogott néha. A tekintetét végig a Monsters-es dobozon tartotta.
- Most felállhatsz, és térdelj fel arra a padra, hogy egy kicsit elgondolkodj a történteken! Bőven lesz ma időd arra, hogy levond a megfelelő következtetéseket, mert összesen három sorozattal foglak megbüntetni! A fenyítést az engedetlenségedért kapod, amiért energiaitalt vettél, ittál és rendetlenséget hagytál az autódban, valamint azért a veszélyes helyzetért, amiért majdnem elaludtál az autópályán! Ráadásul mindezek ellenére internetezésre használtad a telefonodat vezetés közben. Az első nádpálcás büntetésén vagy most túl! Ezt az igazgatói szerepemből kifolyólag kaptad. A következő két büntetést, - mivel fontos vagy nekem, és megijesztettél nagyon ezzel a vakmerő húzásoddal, - anyád helyett anyádként, majd apád helyett apádként adom meg neked! Tudod, hogy mit jelent ez?
- Sejtem, Asszonyom! - szipogott Viktor, miközben a feje fölé, tarkóra emelte a kezeit.
A negyedórás time out idő egy örökkévalóságnak tűnt Viktor számára. A fejében zakatoltak a gondolatok és minden olyan zűrös volt még. A tegnap este, a hajnali hánykolódás az ágyban, az autópálya, meg a hülyeségei... Arra gondolt, hogy miként oldja meg majd, hogy hetekig ne mutatkozzon meztelenül a felesége előtt, és főleg, hogy fog tudni majd úgy járni-kelni otthon és a munkahelyén, hogy ne legyen feltűnő, hogy alaposan helybenhagyták.


ADULT CONTENT

Felnőtt tartalom!


Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek kiskorúakra káros hatással lehetnek.
Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!