Az engedetlenség ára 4

A fiú jól tudta, hogy az anyaként való büntetés az esetében a hajkefét jelentette. Ez alkalommal azonban a Mistress kezében egy hosszabb nyelű fürdőkefét látott, amellyel kisebb erőkifejtés nélkül is tudott hosszan és csípősen fenekelni.
Viktor felfeküdt a Mistress térdére és magában elmondott egy gyors imát, hogy ezt mielőbb élje túl. Érezte, hogy a nevelője megszabadítja a bokáján lévő alsónadrágtól és a zoknijától is, majd a jobb kezébe nyomja a felbontott Monsters-es dobozt. Nagyon elszégyellte magát.
Az ütések számolatlanul záporoztak a fiú hátsóján. Jutott minden területre bőven, így szinte nem volt olyan alkalom, hogy valamelyik pálcanyomot el ne találta volna a fürdőkefe. A könnyekre most sem kellett sokat várni.
Jó 8-10 perces fenekelés után a fenyítés abbamaradt.
- Nem szeretem, amikor engedetlen vagy! Nagyon nem! - mondta a Mistress. És ha gyerekesen viselkedsz, akkor gyerek módjára kell, hogy megbüntesselek! Szégyellheted is magad rendesen, mert nagy csalódást és fájdalmat okoztál nekem a felelőtlen hozzáállásoddal! Ugye tudod, hogy komoly bajod is eshetett volna?
- Igen, Asszonyom! Tényleg nagy butaságot csináltam, és nagyon sajnálom, hogy ezt tettem. Kérem, bocsásson meg nekem, és ígérem, többé soha nem fordul majd elő!
- Na, ebben látod biztos vagyok! A mai lecke után, sosem követsz el többet ilyen vétségeket! Menj és térdelj vissza a padra! Kezek a tarkón!
A sorozat utolsó büntetésénél Viktor két eszközt is látott a Mistress kezében. Az egyik egy tawse (rövid skótszíj), a másik egy félbehajtott katonai derékszíj volt.
Következett az "apai" szigor.
- Melyik kezeddel vetted le a polcról az energia italt és melyikkel nyomogattad a telefonod gombjait vezetés közben?
- Jobb kezes vagyok, Asszonyom, így azzal tettem mind a kettőt!
- Állj ide elém, és helyezd a bal tenyeredbe a jobbat! Nyújtsd ki így a karod, és el ne merd húzni az ütések elől!
A tawse égő, szúró piros csíkokat hagyott Viktor jobb kezén, és itt -ott lila foltokat is eredményezett a büntetés. Bár az ütések nagyon fájtak, nem merte elhúzni a kezét, nehogy újabb nehéz perceket szerezzen magának. A fiú jól látta, hogy a Mistress még mindig nagyon mérges és a hangja szigorú, így esélyét sem érezte annak, hogy alkuba fogjon és megpróbálja könyörgőre venni a dolgot. Megadóan feltérdelt az előtte álló székre, ahonnan átnyúlt a vele szemben lévő másikra, hogy megkapaszkodjon annak széleiben, amikor érezte, hogy a Monsters a meggyötört jobb kezében köt ki. A legszívesebben elhajította volna már azt az átkozott dobozt, annak ellenére, hogy kínzó szomjúság gyötörte. Jól tudta, hogy túl nagy árat fizetett azért a pár gramm koffeinért, amit magához vet a nap folyamán. Gyűlölte már a Monsters-t.
A nadrágszíjjal való büntetésnél Viktor már beletörődött a sorsába. Igyekezett csendben, könnyezve, magába roskadva tűrni a fájdalmat.
Az ütések végeztével a Mistress nem a time out padra, hanem a konyhaasztalhoz ültette le Viktort, aki addig mocorgott a széken, amíg el nem érte, hogy a feneke félig lelógjon az ülőhelyéről. Ekkor váratlan dolog történt! A Mistress elé tett egy fekete, A4-es méretű vonalas füzetet és egy töltő tollat, valamint Viktor BMW-jének az indító kulcsát.
- Most hozd ide a jogosítványodat és a telefonodat is, Fiatalember!
A fiú szíve szaporábban vert a kelleténél, amíg a tárcájában matatott és letette a Mistress elé a vezetői engedélyét és az Iphone-ját.
- Mivel felelőtlen gyerekként viselkedtél ma Viktor azzal, hogy két órás alvás után kétszer is levezettél egy több mint 200 kilométeres utat, amihez energiaitallal tartottad ébren magad, de még így is majdnem elaludtál... Mintha ez nem lett volna magában is elég nagy bűn, interneteztél is a telefonoddal a 140 km-es sebesség mellett. Emiatt a jogosítványodat, az autódat, valamint a mobiltelefonodat is megvonom tőled a következő két hétre! Nem érdekel, hogyan oldod meg a munkába járásodat meg az egyéb programjaidat és az elérhetőségedet! Új okos telefont vagy SIM kártyát semmiképpen nem vehetsz magadnak! Közlekedhetsz tömegközlekedéssel, gyalog vagy taxival, vagy megkérheted a feleségedet, munkatársaidat, hogy hozzanak - vigyenek téged! Egy a lényeg! Volánhoz nem ülsz és a saját autódat sem láthatod a következő 14 napban! A telefonod is megvárja itt nálam, amíg az emlékezetedbe vésed, hogy hogyan kell rendeltetésszerűen használni vezetés közben. Ez a két hét elég lesz ehhez! És ez még nem minden! - emelte fel a mutatóujját a mester.
- Most itt, ebbe a füzetbe leírod nekem sorszámozva, 500-szor a következő mondatot: "Megfogadom, hogy csak kipihenten, Monsters és egyéb energia ital fogyasztása nélkül - vezetem az autómat és közben a telefonom használatát kizárólag a kihangosított beszélgetésekre korlátozom!"
A Mistress szándékosan adott fel ilyen hosszú mondatot, hiszen jól ismerte a büntetések lelki aspektusát is. Látta a falfehérre sápadt és rémült Viktoron, hogy az autója és a telefonja megvonása telibe talált. Talán még a fizikai fájdalomnál is jobban megviseli őt. A fiú megszólalni sem tudott szégyenében, és ahogy elkezdte írni a sorokat, a könnyei pacákat hagytak a füzetlapon.
- És még egy utolsó kis büntetés Viktorom a következő két hétre neked...
- Igen? - suttogta kimerülten a fiú.
- Holnaptól két hétig minden este hétkor az ágyadban leszel! Nem muszáj aludnod, vihetsz magaddal egy könyvet vagy meditálhatsz is, de egy a fontos! Hétkor takarodó és maximum kilenckor villanyoltás neked! Nem számít, nem érdekel, hogy milyen programjaid lennének a következő napokban! Megoldod, ugye?
- Rendben Mistress, úgy lesz, megígérem!
A Mistress ekkor odahelyezte Viktor asztalára a felbontott Monsters-t és mellé rakott egy fél literes, hideg ásványvizet!
- Nos, melyiket választod, Lelkem?
Viktor felkelt és egy mozdulattal a mosogatóba öntötte az energiaitalt, majd engedelmesen visszaült és egy húzásra legurította az ásványvizet.
- Azt hiszem, megtanultad a leckét, és végre tiszta vizet önthetünk a pohárba! - mosolyodott el a Mistress és gyengéden megsimogatta Viktor feje búbját.
- Na gyere, kapsz tőlem egy ölelést, és soha többet ne forduljon elő hasonló eset veled! Nem szeretnélek valaha még egyszer így megbüntetni! Remélem, ez a lecke ma egy életre szólt...
- Igen, köszönöm a megérdemelt büntetésem! Megígérem, hogy ezentúl jó fiú leszek! - viszonozta az ölelést a könnyes szemű Viktor.


ADULT CONTENT

Felnőtt tartalom!


Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek kiskorúakra káros hatással lehetnek.
Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!