Büntesd meg a párom 1

Párok a domestic discipline határmezsgyéjén!
Pár hónappal ezelőtt érdekes emailt kaptam egy tartós kapcsolatban élő hölgytől. Őszinte és megkapó volt a levele, amelyet olvasva egyszerre sajnáltam őt, és dühös is voltam, de legfőképpen empátiát éreztem iránta. Megírta, hogy 11 éve tart már a kapcsolatuk, amelyből egy kisfiúk is született, és nem szeretne elválni, de úgy érzi, nem bírja tovább a férje hűtlenségeit, nemtörődömségét és azt, hogy nem támogatja őt a házimunkában, valamint a fizetése nagy részét is elherdálja. Megírta, hogy sokat beszélgettek, veszekedtek is korábban emiatt, sőt felmerült az is, hogy párterápiára mennek, de a válás is többször szóba került. A leginkább az a rész fáj neki, hogy a férje megcsalja őt, bár bevallotta, hogy a házaséletük nagyon régen nem jó már, amiért főleg a sok feszültséget okolja. Sok a duzzogás, neheztelés, csönd az otthonukban, a szex inkább kötelező jelleggel történik, mert akkor mindig azt hiszi, hogy hátha nem keresi L. máshol a vigaszt. Tudja, hogy a párja regisztrált vagy 5-6 társkereső oldalra, látta is nem egyszer, amikor álnéven rákeresett, és azt is tudja, hogy BDSM oldalon is megfordul rendszeresen. A helyzet odáig fajult, hogy az asszonyka létrehozott magának egy kamu profilt és a saját férjével chatelgetett, levelezgetett, nem egyszer úgy, hogy mindketten otthon voltak a lakás különböző helyiségeiben. Ez egyszerre töltötte el félelemmel és izgalommal is, hiszen hosszú ideje nem volt már köztük intim témájú, őszinte beszélgetés. Nagyon kellett vigyáznia, nehogy elárulja magát, főleg mióta L. fényképeket kért tőle, és szeretne vele találkozni a közeljövőben. Teljesen tanácstalan, hogy mit tegyen. Ugyanakkor a férjét kezdte újra szimpatikusnak találni.
Amikor először szembesült azzal, hogy a férje fenekelésre vágyik, M. nagyon elkeseredett, és mindenféle beteg, perverz embernek gondolta őt. Ez a sokkhatás eltartott pár napig, de a kíváncsisága túllendítette a holtponton. Annak is örült, hogy mikor L.-t a kapcsolatáról faggatta álnéven, a férfi nem mondott róla semmi bántót, csak annyit, hogy kihűltek az érzelmek, és többre, más típusú élvezetekre, dominanciára vágyik.
Igazából M. azért keresett meg engem, hogy meséljek neki arról, hogy mi történik ezeken a szeánszokon, van-e közben szex, és, hogy mi a véleményem arról, hogy ez megcsalás-e vagy sem. Éjszakákon át beszélgettünk, és sikerült megnyugtatnom, hogy ez nem feltétlenül a szexuális élvezetről szól, bár tény, hogy a szexuális fantáziának nagy szerepe van benne. Különbség van azonban a között, hogy érzéki és kielégüléssel járó fenekelésről beszélünk egy hálószobában, vagy hivatásos dominához vagy nevelőnőhöz jár el valaki testi fenyítésért.
Végül egyszer kibökte, hogy szerinte normális-e, ha ő szeretné végignézni, amint a férjét jó alaposan elfenekelem.


ADULT CONTENT

Felnőtt tartalom!


Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek kiskorúakra káros hatással lehetnek.
Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!