Éva első látogatása

Éva, a 30-as évei elején járó, szőke, csinos vállalkozó e-mailben keresett meg, hogy bejelentkezzen egy terápiás fenekelésre hozzám. Elmondása szerint több olyan területe is van az életének, amellyel nem boldogul egyedül, mert senki nem kéri rajta számon és nem szembesül azonnal a helyzet következményeivel.
Hétfőn reggel 10 órát beszéltünk meg a találkozásra, amelyre a lakásomon került sor. Éva pár perccel a megbeszélt idő előtt, remegő gyomorral érkezett meg hozzám.
A nappaliban ültettem le és beszélgetni kezdtünk, ahogy minden terápiás alkalommal ez a menetrendem.
Ilyenkor minden figyelmemet a vendégemre szánom és lelkemből szólok hozzá. Szigorú, mégis kedves, nyugodt hangon kommunikálok. Nem maradhat rejtve előttem semmi sem, hiszen a terápiás fenekelés sikere az őszinte bizalmi kapcsolatban rejlik.
Éva a kérésemnek megfelelően összeírta azokat a rossz szokásait, amelyeken változtatni szeretne. Az egyik ilyen volt, hogy elhanyagolta a tornát, amelyre heti három alkalommal rendszeresen szüksége lett volna. Hasonlóan a teste karbantartásához kellene, hogy ne mulassza el beszedni a napi vitaminjait és meginni a 3 liter vizet, hogy a bőre rugalmas maradjon, elkerülje a kínzó fejfájásokat és jobban, frissebben tudjon gondolkodni. Sajnos jelenleg alig iszik tiszta vizet, van, hogy fél liternél is kevesebbet fogyaszt. Aztán ott van még az irodája és a hálószobája, amelyekben állandóan felfordulás van, így rengeteget stresszel azon, hogy nem találja meg a dolgait, amelyre éppen szüksége lenne. És végül a nagy mumusa, a halogatás. Tudja, hogy mit kéne megtennie, mégis folyamatosan elodázza a kellemetlenebb feladatokat! Éva naptárja jó zsúfolt, hiszen napi 12-14 órát is dolgozik. A káosz azonban kezd eluralkodni fölötte, hiszen pont saját magára nem fordít elég időt.
Éva korábban még sosem volt elfenekelve. Még gyermekkorából őriz egy-két emléket, amikor a szülei elfenekelték vagy megszidták, sarokba állították, amikor rosszaságot csinált. Honlapomat, munkásságomat már egy jó ideje izgalommal vegyes félelemmel követte, majd úgy döntött, hogy ideje a tettek mezejére lépni!
Ezért van most itt nálam.
Az első negyedórás beszélgetések után elmondtam neki mindent, amit a terápiás fenekelésről tudnia kell. Többek között azt, hogy a fenekelés fájdalmas. Csíp és éget ugyan, de érte, miatta történik. Azért, hogy jobb legyen az élete, hogy ő maga is jobb emberré váljon! És ezt tudja jól! A fenekelés terápiám nem arról szól, hogy haragszom rá, sőt, Évát egy nagyon kedves, szeretnivaló hölgynek gondolom és kedvelem is, ahogy minden vendégemet! Anyjuk helyett anyjuk, vagy nevelőjük, tanítójuk vagyok, aki fegyelemre oktatja őket. Mindezt miattuk, szeretetből teszem így. Az ember életében mindig szüksége van valakire, aki elszámoltatja őt, akinek felelnie kell a tettei következményeiért, és ez vagyok én. Évától is hetente kérek egy heti jelentést, amelyben megírja majd nekem, hogy a feladatokat, hogyan teljesítette vagy éppen, hogyan nem. Kértem, hogy fotókat is mellékeljen nekem a rendezett irodájáról, a szobájáról, az edzéseiről vagy éppen a vitaminok beszedéséről és a három vízzel teli flaskáról, amit naponta elfogyaszt majd ezentúl.
Amiért elfenekelek valamit, azt mindig meg is magyarázom, hiszen nem kedvtelésből teszem. Azzal, hogy én gondoskodom a fegyelmezéséről, megtanítom Évát is, hogy ő is gondoskodjon saját magáról, hiszen erre szüksége van.
Havonta egyszer személyesen is eljön hozzám, fél éven keresztül minden alkalommal. Olyankor átnézzük közösen a heti beszámolóit és az alapján döntöm el, hogy nevelő vagy büntető fenekelést kapjon, hiszen a kettő nem ugyanaz. Persze, ha mindent rendben találok nála, és a hónapban remekül teljesített a fenekelés akkor sem maradhat el, hogy biztosak legyünk abban, hogy soha többet nem esik már vissza a korábbi rossz szokásainak a csapdájába! De az nem lesz olyan nehéz, mint amikor büntetnem kell őt!
Rögtön el is magyaráztam neki a fenyítések menetét és az eszközök használatának a sorrendjét a szeánszaink alatt.
Először a térdemre fektetve kézzel fenekelem el a pucér hátsóját, hogy érezze a kapcsolódást közöttünk, a kezem melegét, a gondoskodásomat! Ez visszarepíti őt a gyermekkorába és hamar megérti, hogy azért van most itt, mert a viselkedése korrekcióra szorul.
Utána hasra fektetem az ágyon és a bőr eszközökkel folytatom a nevelését, így különböző szíjakkal, - nadrágszíj, katonai öv, tawse, bőr paskolók stb. - gondoskodom majd arról, hogy jól megtanulja a leckét és emlékezetébe vésse az új, immáron őt szolgáló, hasznos szokásokat.
A bőr eszközöket követően ismét az ölembe fekszik, hogy egy régi vágású, klasszikus fegyelmező eszközzel, a hajkefével folytassam a nevelő munkámat.
Végül, - amikor szükséges - a fa eszközeim is használatba kerülnek majd! A fa eszközök, az igazi nehézfegyverek, a legkegyetlenebb eszközök a fenekelés során. Nagyon mély és intenzív fájdalom kiváltására képesek. Ilyen például a cane, vagy pálca és a fa paskoló, a paddle is. Ezeket nem is szeretném használni rajta, - mondom neki, - azonban néha szükséges lesz ahhoz, hogy megtanulja az engedelmességet és elvégezze a szükséges feladatait.
Azt is elmondtam neki, hogy az igazi fenekelés a fenék teljes területét érinti, nemcsak a középső szakaszt. Persze mindenhez megvannak az eszközök, hiszen azokat nem ok nélkül és össze vissza használom. Fontos, hogy az ülőpárnácskáira is alaposan kapjon majd a fenekelés során. Ez az érzékeny réteg a popsi alján van, a combok és a fenék találkozásánál, a hajlatban. Ide azért kap majd külön is a szíjakkal, paskolókkal, hogy néhány napig érezze még a szeánsz hatását akkor is, amikor tőlem eltávozik. Így az irodájában ülve, amikor belenyíllal a fájdalom, rögtön eszébe jut, hogy ne halogasson, pakoljon el, illetve igyon elég vizet vagy szedje be a vitaminjait. Erre a részre különösen figyelek majd!
- Hogy érzed most magad, Éva?
- Hát, idegesen... - mondta és kissé belepirult.
- Készen állsz az első terápiás fenekelésedre?
- Igen. - suttogta.
- Akkor állj fel, és gyere ide a színem elé. Állj szembe velem! Meglátod majd, hogy amikor ezen az ajtón kimész, amin nemrég bejöttél, teljesen új, más ember leszel. Nyoma sem lesz a benned lévő feszültségnek és félelmeknek, nem aggaszt majd semmi, hiszen tudod, hogy egy új, téged szolgáló és számodra hasznot hozó, szebb élet vár rád! Egy új Éva, egy új ember leszel!
És szép lassan elkezdtem kigombolni, majd a bokájára csúsztattam a farmernadrágját. A rózsaszín tanga bugyit lehúztam a térhajlatáig és utasítottam, hogy feküdjön fel a térdemre úgy, hogy a két kezével támaszkodjon a földre és tartsa úgy magát!
- Kényelmesen tartod magad? Megfelelően felvetted a pozíciót? - kérdeztem.
- Igen Asszonyom, - hangzott a válasz.


ADULT CONTENT

Felnőtt tartalom!


Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek kiskorúakra káros hatással lehetnek.
Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!