Viktor heroikus küzdelme a cigivel

Hiába tudta az eszével Viktor azt, hogy a napi egy doboz elszívott cigaretta hosszú távon komolyan árthat az egészségének, mégsem bírta letenni ezt a gyilkos szokást.
Mélyen beleszívott a Lucky Strike-ba, beletúrt a hajába és halkan felsóhajtott. Ez volt az egyetlen dolog mostanság, ami megnyugtatta az idegeit stresszhelyzetben, amelynek hatására könnyen rendezni tudta a gondolatait és visszanyerte a látszólagos önuralmát. Nem volt számára tiszta, hogy a nikotin vagy maga a dohányzás ceremóniája, vagy együttesen ez a kettő volt-e az, amely elemi szinten hatott rá, de úgy érezte, jelenleg képtelen megszabadulni ettől a fűggőségétől.
Pedig a Mistress épp ezt akarja most tőle...
Négy hét türelmi időt adott neki a napi 20 szál cigi lefelezésére, de ha ez nem fog menni, beígérte az első "Stop Smoking Spanking-ot", azaz egy Dohányzás Megállító Fenekelés-t!
A szorongásos roham alatt az illető retteg, testi és kognitív - a megismerési folyamat zavaraival kapcsolatos - tünetek lépnek fel nála (pl. beszédzavara, halálfélelme is lehet).
Most vajon mi lesz?
Viktor megsimogatta az állát, miközben elnyomott egy csikket a hamutálon.
Minden alkalommal, amikor megvette a cigarettát a dohányboltban, eszébe jutott az utolsó találkozás a Mistress-szel, amikor megbeszélték, hogy ez így nem mehet tovább! Persze Viktor érthetően nem volt akkor abban a helyzetben, hogy vitakozzon a nevelőjével, pedig igazából a háta közepére sem kívánta ezt a változást. Őt nem zavarta a krónikus dohányzás, valahogy az élete normális velejárójának tekintette a napi 20 szál Lucky-t.
De nem így a Mistress!
- Idefigyelj most rám, Fiatalember! Azt akarom, hogy egy életre leszámolj a dohányzási szokásaiddal és keress helyette valami olyan stresszlevezető lehetőséget, amely az életedet szolgálja, nem a korai halálodat segíti elő! - mondta komoran és ellenvetést nem tűrően a fegyelmezőnő, és Viktor ilyenkor, mikor ezt a hangszínt hallotta, mindig jobban meghúzta magát.
Volt valami lélegzetelállító és fenyegető a Mistress parancsaiban, de egyszerre a gondoskodást és a törődést is érezte benne a fiú, és nyilván a szíve mélyén tudta jól, hogy igaza van a hölgynek, hiszen nem is olyan régen volt, hogy részt kellett vennie szeretett nagybátyja temetésén, aki tüdőrákban halt meg.
- Mivel ezt a szokásodat több mint egy évtizede űzöd, nyilván kialakult egy pszichológiai és fizikai dohányzás-függőséged is - folytatta a Mistress. - Sajnos, az elmúlt években erre nem fordítottunk kellő figyelmet, azonban most itt az ideje annak, hogy a rengeteg cukros, koffeines energiaital fogyasztásának abbahagyása után, ezt a rossz szokásodat is kiírtsuk! Egyetértesz velem?
- Igen, Mistress! - suttogta akkor alig hallhatóan Viktor, és tudta, hogy máris óriási kelepcében van. Többször eljátszott ugyanis a gondolattal korábban, hogy letreszi a cigit, de eddig ezt sosem sikerült megtennie.
- Adok neked négy hetet ahhoz, hogy a napi egy doboz Lucky Strike-ot megfelezd 10 szálra! Ha idáig eljutsz a hónap végére, akkor újra lefelezzük a mennyiséget majd a következő hónapban és szép fokozatosan eljutunk a végső megoldásig! Azonban, ha hibázol, és nem teljesíted a kérésemet, akkor azt annak veszem, hogy minden nap, a 10 szál cigaretta fölött elszívott mennyiségnél szembeszegülsz az utasításaimmal! Ezt viszont komolyan meg fogom büntetni a 4 hét eltelte után! Minden héten várom a beszámolódat - és nyilván a tőled megszokott nyíltsággal és őszinteséggel - és feljegyzem az enegedetlen kísérletek számát, amelyből összeáll majd a következő havi látogatásodra szánt büntetésed! Ez így világos, Viktor?
- Igen, Asszonyom! - érkezett a válasz.
Az első két hétben semmiféle előrelépés nem történt. Sőt! A második heti jelentésben arról számolt be a fiú, hogy a napi cigaretta mennyisége inkább növekedett...
A Mistress nagyra becsülte Viktor őszinteségét, hiszen ez alkotta a bizalmi kapcsolat vázát közöttük. Már régen eldöntötte, hogy kizárólag azokkal marad hosszú távon kontaktusban, akik nem csapják be őt. Egy Mistress-nek nem illik hazudozni. Az amolyan tiszteletlenség is lenne vele szemben.
Komolyan elgondolkozott most a fiú hozzáállásán. Általában ritkán tagadja meg a parancsokat, azonban most nagyon úgy tűnt, hogy nem sok energiát fektetett a kérés teljesítésébe. Mindenképpen büntető jellegű fegyelmezésre lesz szükség a következő találkozáskor.
Bár még két hét vissza volt a szeánszig, - amely befolyásolhatja valamelyest a Mistress elképzeléseit,- de kezdett körvonalazódni előtte annak a kemény fenekelésnek a forgatókönyve, amely kellő motivációt képes biztosítani Viktornak ahhoz, hogy ezúttal szót fogadjon neki és egy életre leszámoljon a dohányzással! Tudta jól, hogy az első tervet, a fokozatos leszoktatás lehetőségét már elrontotta a fiú.
A harmadik héttől várta a Mistress a fordulópontot.
Tudta, hogy ez a jelentés vízválasztó lesz most Viktor dohányzási szokásának megtörésében. Amennyiben a fiú végre engedelmeskedik az utasításának, és visszaveszi a napi mennyiséget a felére, és azt be is tartja a következő két hétben, akkor talán még megúszhatja a találkozót egy alapos szidalmazással és egy nevelő jellegű fenyítéssel. Talán...
De ha nem, akkor extrém büntetéssel kell a tudtára adnia azt, hogy mik az elvárásai ezzel kapcsolatban.
Amikor megnyitotta a levelezőrendszerét vasárnap reggel, egy rövid és flegma, összecsapott jelentést olvashatott Viktortól, amelynek a lényege az volt, hogy egy darabbal sem csökkentette a napi elszívott cigaretták mennyiségét az előző héten. És ugyan ez nem volt leírva, de a hetyke stílusból erős dac és ellenállás érződött az intézkedésével kapcsolatban, azaz, mintha azt sugallta volna a fiú, hogy esze ágában sincs felhagynia ezzel a rossz szokással.
A Mistress nagyon nem szerette, ha a kérései, utasításai süket fülekre találnak, sőt, kifejezetten dühítette most Viktor nagyképűsége. Rövid ideig töprengett még a levélen, majd a következő választ fogalmazta meg:
"Piros riasztás! 48 órád van arra, hogy a színem elé kerülj! Hozz magaddal egy tucat bontatlan dobozt a Lucky Strike cigarettából! Amennyiben nem jelensz meg nálam határidőn belül, fél évre megszakítok veled mindennemű kapcsolatot!"
Másnap, hétfőn délelőtt 10 órakor Viktor a Mistress lakásán kopogtatott. Az odavezető utat melankónikus hangulatban töltötte, egyszerre volt lehangolt, szomorú, ugyanakkor tele volt félelemmel is. Tudta jól, hogy megsértett minden szabályt, heteken át nem követte a Mistress utasításait és így nagyon kemény büntetésre számíthat.
Az anyós ülésre pillantott, ahol ott hevert egy karton és két doboz bontatlan Lucky Strike, ami miatt most a szőnyeg szélére kell állnia. A gyomra görcsbe rándult. Néhány perce, amikor megállt a Dohányboltnál a cigarettákért, nagy kísértést érzett, hogy kivegyen egy Monsters energiaitalos dobozt a hűtőből, és már éppen nyitotta az ajtaját, amikor meggondolta magát és visszazárta azt. Tudta, hogy az energiaitalok is a tiltó listán vannak.
- A francba! - gondolta. - Így kellett volna tennem a cigarettával is! Hiszen kaptam négy hetet arra, hogy a napi elszívott doboz mennyiségét lefelezzem, és igazából meg sem próbáltam, hogy teljesítsem ezt az utasítást. Automatikusan gyújtottam rá reggel is, délután is, és este is, egyik cigiről a másikra, mondván, hogy majd a következő héten engedelmeskedem a Mistress parancsának. Olyan messzinek tűnt ez a négy hét és a szeánsz, aztán most hirtelen, máris itt vagyok! Három hét után rendkívüli szeánszot iktatott be a számomra a Mistress. De vajon mi a terve ezzel a sok cigivel?
Viktor egyre idegesebb lett, miközben szabad parkoló után kutatott. Na még az hiányzik, hogy el is késsen! Kétségbeesetten nyúlt a két ülés közötti tartóbozba, hogy kivegyen belőle egy szál Lucky Strike-t. Mélyet szívott a dohányból és érezte, hogy a szíve egyre hevesebben kalapálni kezd.
- Talán tényleg ilyen nagy hatással van a vérnyomásomra a dohányzás! - gondolta a fiú, majd hirtelen légszomjat érzett, kapkodva vette a levegőt, hányingere támadt és úgy érezte, hogy menten elájul. - Csak még egy kicsit bírjam ki! Mindjárt a Mistress-nél leszek, aki majd látja rajtam, milyen rosszul vagyok és lefektet, hogy jobban legyek...
Amikor Viktor bekopogott a Mistress ajtaján, halálsápadt volt, verte a víz, reszketett és nehézlégzéssel küzdött. A légvétele kapkodó volt (szapora és mély) és néhány perccel később a kezei is görcsbe rándultak.
A Mistress leültette őt a kanapéra és hozott neki egy pohár vizet, majd utasította a fiút, hogy igya meg azt, és feküdjön le. A szigorú nevelőnő jól ismerte ezt a légszomjjal együtt járó jelenséget, hiszen már nem egyszer látott a félelem és az ijedtség nyomán fellépő pánikrohamot, amelynek oka a fokozott szén-dioxid kilélegzés miatt megváltozott vér kémhatás. Ő teljesen nyugodt maradt.
A régi görögök csúnya, szőrös, félig kecsketestű és fején szarvakat viselő pásztoristene, Pán külsejénél csak a modora volt ijesztőbb. Ha a délutáni szunyókálását valaki véletlenül megzavarta, olyan iszonyatosat ordított, hogy az illetőnek égnek állt a haja és megfagyott a vér az ereiben. Amikor szerelmeskedni támadt kedve, udvarlás helyett ugyanúgy ordítozva rohanta meg a domboldalakon lenge semmiben sütkérező tündéreket, akik ilyenkor fejvesztetten, "pánik félelemmel" menekültek előle. Pontosan innen, Pán nevéből ered a hirtelen támadó, az embert hatalmába kerítő heves szorongás közismert elnevezése: a pánik.
A Mistress jól tudta, hogy a pánikrohamok ijesztőek és bénítóak tudnak lenni. A roham alatt, a hirtelen jelentkező és erősödő szorongás kb. 10 perc alatt éri el a maximumát, amikor is egy szinte bénult állapot alakul ki, ami fokozatosan oldódik.
Meg volt győződve arról, hogy mindezt Viktor elméje hozta létre a számára, hiszen jól ismerte a fiú személyiségét. Tudta, dacára annak, hogy megpróbálta nagyképűségével álcázni a félelmeit, hogy szembenézzen a Mistress haragjával és a tettei következményeivel, tudatalatt mégis nagyon kellemetlenül (bűnösnek) érezte magát, így menekülésképpen a tudatalattija úgy segített rajta, hogy az ájulás határára terelte őt.
Kb. 20 percet pihenhetett Viktor a kanapén, amikor a Mistress szólt, hogy üljön fel, mert beszéde van vele. Elmagyarázta neki, hogy ez, ami az előbb történt a benne lévő bűntudat és félelem vegyhatásának a következménye, és a teste így próbált segíteni rajta, hogy megússza a büntetését, amitől a lélke mélyén ennyire megijedt.
- Tudod, Fiam, - folytatta a nevelőnő, - ha most hagynánk, hogy ez a ferde tükör uralja az életed, akkor reflexerűen egy olyan hozzáállást tennél magadévá, hogy nehéz helyzetben, a menekülés, a szituációból való kihátrálás a helyes védekezési stratégia. Ezzel csak elfojtanád a bűntudatot, amely más, testi vagy lelki szintéren bukkanna fel és végezné el a romboló hatását. E helyett, azt kell megtanulnod, hogy a dolgoknak mindig vannak következményei, legyenek azok jó vagy rossz döntéseidet követőek. A jókért jutalom vagy dicséret jár, a rosszakért büntetés és fegyelmezés.
Most éppen egy ilyen, utóbbi helyzet állt elő és ezt te is nagyon jól tudod! Ezért vagy most itt nálam! Tehát, nem foglak megszánni és elengedni, mert azzal hosszú távon nem segítenék rajtad! Megbüntetlek, mégpedig keményen, ahogy kell, hogy megszabadulhass a benned lévő bűntudattól, letehesd a nyomasztó terhet és bátran nézhess szembe a továbbiakban az életed kihívásaival!
Ha most szembenézel ezzel a helyzettel, akkor erősnek és bátornak érzed majd magad és soha többet nem lesz szükséged pánikrohamra, hiszen a testednek azt a jelzést küldöd majd, hogy ez a taktika nem vált be. Nincs szükséged arra, hogy magadat megbetegítsd vagy legyengítsd minden olyan élethelyzetben, amikor hülyeségeket csinálsz! Hisz ilyen lesz még bőven!
- Kérlek, állj fel!
A következő fél órát Viktor a sarokban, kukoricán térdepelve töltötte. Kicsit még gyengének érezte magát a korábbi pánikroham utóhatásaként, de közben, ahogy egyre inkább beszűkült körülötte a tér és az idő, a gondolatait már csak egy dolog foglalkoztatta: hogy vajon miért is nem volt képes megtenni azt, amire a Mistress utasította, azaz miért nem szívott az elmúlt három hétben napi fél doboz cigarettával kevesebbet?
A sarokban, távol mindenkitől, egyre inkább magába tudott tekinteni. Úgy érezte, hogy egy örökkévalóság óta ott térdepel. A szeparáció alatti mély szégyenérzet felért számára egy mentális fenekeléssel. Viktor már szinte a sírás határán volt, amikor a nevelője szólította.
- Gyere állj ide, Fiam, a jobb oldalamra! - intett a Mistress Viktornak, - aki a kanapén ülő nevelő mellé állt. Kezét jólnevelten összekulcsolta a háta mögött és lehajtotta a fejét.
- Három hete, amikor utoljára itt jártál nálam, megbeszéltünk egy fontos dolgot a dohányzásoddal kapcsolatban! Mi volt az, Viktor?
- Hogy fokozatosan leszokom a dohányzásról, és az elkövetkező négy héten lefelezem a napi egy doboz elszívott cigimet, 10 szálra.
- És ez, hogy sikerült?
- Sehogy! - suttogta zavartan Viktor és közben a lábujja hegyével a szőnyeget kezdte kaparászni.
- Az első héten egyáltalán nem csökkent a napi cigik száma, a jelentésed szerint, a második héten tovább nőtt, a harmadikon pedig megmaradt az eredeti egy doboz mennyiség. Így volt?
- Igen, Mistress! Sajnálom!
- Semmi sincs Viktor, ami jobban dühít, mint a dohányzás rossz szokása az olyan jóravaló és értelmes fiatalembereknél, mint te! Nem véletlenül adtam utasításba ennek az elhagyását. Most még fiatal vagy és egészséges, és nem érzed e szokás káros hatásait, hiszen a számla nem érkezik meg hozzád azonnal. Képzeld el, milyen lenne, ha egy szál cigaretta elszívása után, holtan esnének össze az emberek?! Akkor is gondolkodnál azon, hogy rágyújts?
- Nem, Mistress, biztosan nem!
- Na látod, erről van szó, amikor a következményekkel nem számolhatunk azonnal. Azt hisszük, hogy büntetlenül megtehetjük, mert nincs itt a hóhér a nyakunkon és azt gondoljuk, hogy van még rengeteg időnk. Pedig ez nem így van, édes fiam! A dohányzás kegyetlen és lassú, fájdalmas öngyilkossághoz vezet. És most nemcsak a jól ismert tüdőrákra gondolok! Bizonyos értelemben még kegyes is a sors azokkal, akik a dohányzás következtében tüdőrákban vesztik el az életüket! Mert az általában pár hónap alatt elviszi az embert, így nem szenved hosszú-hosszú éveken vagy évtizedeken keresztül. A krónikus dohányzás egyrészt öregbíti a bőrt, kiszárítja, ráncossá és fakóvá teszi azt, így az arcod is sokkal idősebbnek néz majd ki a korodnál, - és nézd csak meg Viktor a pár évvel ezelőtti fényképeidet, ahol magad is tapasztalhatod a változást-, sokkal frissebb, üdébb volt a bőröd, tisztább a tekinteted stb.! Ezenkívül okozhat hajhullást is, de persze erre is mondhatod azt, hogy ez csak esztétikai probléma, és nem is olyan fontos az egy férfiembernek. Viszont az érrendszeredet olyannyira tönkreteszi, - és főleg ez az, amit hosszan és lassan, alattomosan nyír ki a dohányzás, - hogy előbb utóbb a magas vérnyomás mellett érszűkület, érelzáródás, érelmeszesedés jön létre, amelyet aztán amputálásokkal, műtétekkel próbálnak megállítani, hogy megmentsék az ember életét. El tudod magad képzelni húsz-harminc év múlva pl. fél lábbal vagy végtagok nélkül, torzóként egy tolószékben, Viktor? Mert ez nem vicc, hanem a szörnyű, de reális valóság, ha továbbra is ezt az utat járod! Sok millió ember járt már így előtted, és ők is csak abban a hitben ringatták magukat, hogy majd őket valamiért elkerüli ez a balszerencse, hogy ez az egész velük nem fog megtörténni. Mindez miért? Mert nem jött azonnal a számla. A választásod a dohányzási szokásod megtartása vagy feleadása mellett, többek között erről is szól. Milyen jövőt képzelsz el magadnak pár évtized múlva fiatalember?
- Félek, Mistress - motyogta zavartan a fiú. - Félek, hogy máris késő és maradandó károsodásokat okoztam a hosszú évek alatti sorozatos dohányzásaimmal.
- Azt mondja a szakirodalom, ha 35 éves korod alatt teljesen felhagysz vele, akkor a következő két évtizedben totálisan regenerálódik még a tüdőd és az érrendszered, és te bőven még benne vagy ebben a korhatárban. Ma vezekelni fogsz az elmúlt három hétben elkövetett engedetlenségedért, mert megkapod életed talán harmadik, büntető fegyelmezését, de olyan keményet, amelyet korábban még sosem kaptál! Ez segít abban, hogy megszabadulj a bűntudattól, és tiszta lappal kezdj! Mire az ajtón kilépsz, már egy nemdohányzó fiatalember leszel! Készen állsz erre?
- Igen, Asszonyom! - hangzott az erőtlen válasz.
- Tudod, Viktor, a 3 héten keresztül összesen 12 doboz cigivel szívtál többet, mint amennyit megengedtem neked! Nézd, csak meg ezt az óriási mennyiséget, hiszen elhoztad a 12 doboz Lucky Strike-ot! Ez bizony rengeteg! Az első héten a napi egy doboz felét, azaz összesen 3,5 dobozt kellett volna letenned, de ellenszegültél. A második héten, ezt megfejelted annyival, hogy 5 doboz lett az, amit engedély nélkül füstöltél el, és a harmadik héten, mivel minden nap megint elfogyott a teljes 20 szál, ismét 3,5 dobozzal többet szívtál el, mint amiben megállapodtunk. A 12 doboz cigaretta összesen 240 szálat jelent, - engedély nélkül - amelyért pontosan ugyanennyi pálcaütést szabok és mérek ki a meztelen hátsódra. Vetkőzz le deréktól lefelé és feküdj fel a fenyítő padra, hogy rögzíthesselek!
- Huhh... - igenis Mistress! - felelte Viktor, de megszólalni nem mert, nehogy még jobban kihúzza a gyufát! Az agya azonban élesen kattogott, hogy vajon ki fogja-e bírni ezt a rengeteg ütést a nélkül, hogy ne veszítse el az eszméletét...
Amíg a fiút a padhoz szíjazta a nevelőnő, nyugodt hangon beszélgetett vele, hogy felkészítse őt erre a kegyetlen, de nagyon tanulságos büntetésre.
- Tudod Viktor, nagy csalódást okoztál nekem azzal, hogy ellenszegültél a parancsaimnak! Azonban a haragom nem neked, hanem a hülyeségeidnek szól! Te egy értékes fiú vagy, aki rossz döntéseket hoztál. Hisz "Ki mint vet, úgy arat!" Most itt a lehetőséged arra, hogy ezt átgondold és megtanuld a leckét egy életre! Azért választottam számodra ezt a pozíciót, mert a kemény, pálcás büntetéseknél fontos, hogy ne kelljen egyszerre több dologra is koncentrálnod, így ne küzdj azzal, hogy meg tudod-e tartani a pozíciót stb. Most csak feküdnöd kell, számolnod és elég a büntetésedre összpontosítanod! Tudom, hogy fájni fog, tudom, hogy sírni fogsz, tudom, hogy szenvedni fogsz, de meg fogod csinálni, hogy utána újjáépíthesd önmagad!
Mivel egy dobozban 20 szál cigaretta van, és te ebből 12 dobozzal szívtál el engedély nélkül, így az angol büntetések mintájára, ,,in sets of 6's", azaz hatos sorozatokat fogok neked adni, egymás után három fajta cane-nel - junior, senior, reformatory, azaz 8-10-12 mm-es pálcával, amit két extra dragon cane - sárkány nádpálca - súlyos ütésével toldok meg. Így jön ki a 20 ütés sorozatonként, amelyet 12 alkalommal hajtok végre rajtad! Kezdem is!
Az első hat ütés a junior cane-nel Viktor jobb oldaláról érkezett. A vékony pálca inkább csípett, mint fájt, de a Mistress most nem ütött nagyokat, hiszen tudta, hogy a 240 ütéshez a fokozatosság elvét kell alkalmaznia, ahhoz, hogy Viktor ki is bírja ezt a súlyos fegyelmezést. Az is volt a célja nem mellesleg, hogy a fiú önbecsülését szilárdítsa, mivel az, aki ilyen kemény büntetést végigcsinál, az jelentősen megnöveli az önmagába vetett hitét és az önbizalmát a bátor tette miatt. A bátorság és a hit saját magában, a büszkeséggel együtt, hogy végigcsinál egy ilyen fegyelmezést, a kellő alázattal megtoldva adja meg azt a nagyképűségmentes önbecsülést, ami amúgy is célja volt Viktornál. Persze erről nem szólt neki egy szót sem.
Viktor két kezében egy-egy Lucky Strike cigarettás dobozt szorongatott, amit a nevelője a rögzítéskor a kezébe adott, hogy érezze a súlyát annak, amit tett. Ezúttal számolnia sem kellett, ami ritka dolog a Mistress szeánszain, főleg akkor, amikor büntető fenekelést alkalmazott, de most tényleg megtett mindent annak érdekében, hogy a fiú teljesen átszellemülhessen és csak az ütésekre koncentráljon. A Mistress a fenyítés alatt nem volt rideg vagy kegyetlen, sőt kifejezetten törekedett a nyugodt, higgadt szóváltásokra, miközben kommentelte a fiúnak, hogy hol tartanak éppen és mennyi van vissza az adott sorozatból.
- A senior pálcával is hat következik a másik oldalad felől. Egyelőre ezek bemelegítő ütések, így szépen bírni fogod őket. Ez persze nem azt jelenti, hogy gyengék lesznek, és nem fognak fájni, csupán azt, hogy nem teljes erőből kapod.
- Igen, Mistress! Köszönöm!
A következő hatos sorozatot Viktor a javító-intézeti, azaz a reformatory cane-nel kapta, amely már 12 mm-es átmérőjű és egyáltalán nem csíp, viszont mélyre hatóan fáj. Fel is szisszent az ütésekre, pláne amikor a Dragon Cane (Sárkány pálca) utolsó két csattanása eltalálta.
A Dragon cane, a rattanok királynője, vagy a büntetések Rolls Royce-sza, ahogy mondani szokták, hiszen sokkal sűrűbb és erősebb, mint bármelyik más rattan fajta. Manapság már egyre nehezebb beszerezni ezt a fajta, ritkaság számba menő fenyítő pálcát, amit egyedül Indonéziában termesztenek, de a Mistress előre gondoskodott jó pár darabról, így a szép, barnásszürke dragon Cane készletét különösen óvta és csak kivételes esetekben alkalmazta.
- Az első sorozat végére értünk, Viktor! Még 19 ugyanilyen van vissza. Az ütések erejét fokozatosan fogom növelni. Hadd halljam, mi a véleményed most a dohányzásról?
- Tudom, hogy hibáztam, Mistress! Most, látva ezt a rengeteg cigarettát, fogtam igazán fel, hogy hány szálat is füstöltem el alig pár hét leforgása alatt. Ez rémisztő, hiszen csak a feléért kapok szálanként egy-egy ütést és ez így is 240... Iszonyatos!
- Szóval minden ütés egy-egy engedély nélkül elszívott ciginek felel meg, most a hátsódon. Folytatjuk is a második sorozattal! Az első hat sorozatnál egy-egy nyögés, sóhaj, szisszenés hallatszott csak, de Viktor viszonylag sztoikusan tűrte a büntetését. A hurkák már belepték az ülepét és szép, csíkos mintázatot hoztak létre rajta, de mivel nem érkeztek még komolyabb erőkifejtésből, így nem sértették fel a bőrét.
A sorozat végén egy komolyabb beszélgetéssel nyomatékosította a Mistress Viktort a felől, hogy tisztában legyel azzal, miért is van itt, és mi fog történni vele a jövőben akkor, ha újra hibázik. Egyúttal ez a félórás beszélgetés, szidalmazás és a következmények átismétlése lehetőséget is adott a fiú számára a pihenésre.
- Készen állsz, a második 6x20-as sorozatodra, Viktor? - kérdezte a Mistress. - Ezúttal már következetesen kemény sorozatokat kapsz, hiszen ezek szolgálják a te érdekedet igazán, azaz segítenek neked abban, hogy soha többet ne csábulj el a Lucky Strike vagy bármely más cigaretta felé. Tudod, hogy miért történik ez a büntetés, igaz?
- Igen, Mistress! Azért mert gondoskodik rólam és odafigyel az egészségemre, jóllétemre. Köszönöm, igen, készen állok! - felelte halkuló hangon a fiú.
A hetedik 20-as sorozatnál már Viktor fészkelődni kezdett a padon. Az ütések erősek voltak és lendületes érkeztek, kb 10-12 másodperces intervallumban. Hat jobbról, ha balról, hat megint jobbról és a 2 extra újra balról. Hiába készült az ütésekre, és gyűjtött erőt hozzá, a fájdalom olyan átható volt, hogy kezdte ösztönösen összeszorítani a farpofáit, és a légzése is zihálóvá vált.
- Viktor, ez most a kemény rész, ezt mindketten tudjuk! Ugyanakkor szükséges is, és semmi esetre nem állunk meg, ezt tudnod kell! Próbálj nyugodt maradni és figyelni a légzésedre. Vegyél nagy levegőt, majd ha kifújtad azt, akkor indítom a következő sorozatot! Rendben?
- Igen Mistress...
A nagy levegővétel és kifújás utáni sorozat felénél jártak, amikor Viktor arcán legördült az első könnycsepp. Nem láthatta, de a fenekén is megjelentek az első vércseppek, amit a senior cane nyomai idéztek elő. A Mistress a nyolcadik húszas sorozat végén megnézte és kezével megtapogatta a fiú hátsóját, hogy lássa, hová vigye be a következő sorozat találatait úgy, hogy ne okozzan egyenlőtlen vagy felesleges fájdalmat az amúgy is megjáró ütések mellé.
A kilencedik sorozatnál Viktor már alig tudott beszélni. Fel-fel jajdult vagy éppen felsírt, amikor a pálca eltalálta, és egy alkalommal a cigarettás doboz is kiesett a kezéből.
Gyűlölte már a Lucky-t és a világ legszerencsétlenebb emberének érezte magát, amiért nem engedelmeskedett az utasításnak, és nem hagyott fel a dohányzási szokásával, amikor erre utasítást kapott. Gondolatban átkeresztelte Unlucky Strike-nak a cigarettát, és megfogadta, hogy soha, de soha, semmilyen körülmények között nem gyújt rá többet, ha egyszer túléli a mai napot. A feneke úgy égett, ahogy még soha és életében először érezte azt, hogy nem lesz képes kibírni a büntetést. Pedig még 3 sorozat, azaz 60 pálcaütés visszavolt.
A 10. sorozat közepén szégyen ide vagy oda, Viktor könnyek között kezdett el könyörögni a Mistressnek, hogy hagyja abba a fenyítését.
- Nem bírom tovább, Mistress! Nem bírom... - zokogta. - Ígérem, megtanultam a leckét, elég volt kérem, higyje el! Bocsánatot kérek, bocsánatot kérek, bocsánatot kérek... - folytatta sírásba fulladó hangon.
A Mistress nem szólt egy szót sem, csak szó nélkül befejezte a 10. sorozat ütéseit, majd letette a pálcát és Viktor arcához lépett.
- Tudom fiam, mit érzel most, és el is hiszem, hogy rettenetes szenvedés ez most a számodra! Hidd el, nekem sem könnyű így látnom téged, és megtennem azt, ami a kötelességem. Azt is látom, hogy a fájdalomtoleranciádat már rég meghaladta a büntetésed. Viszont amit tettél, az nagyon súlyos, és ami jár érte, azt meg kell kapnod. Ez így korrekt! Úgyhogy készülj az utolsó előtti 20-as sorozatra! Nagy levegőt be és ki háromszor ezúttal és csak utána kezdünk!
A 11. sorozatnál Viktornak már mindkét kezéből kiesett a cigarettásdoboz. A feneke remegni kezdett és ő maga szinte önkívületi állapotban volt. Megadta magát az ütéseknek, ereje sem volt ellenállni, a patakzó könnyeitől összemosódtak a hangok, így azt sem tudta, mennyi lehet még vissza.
A Mistress a fejéhez lépett és megsímogatta a fiút.
- Jól van, bátor és ügyes fiú vagy, Viktor! Az utolsó sorozathoz érkeztünk. Mindjárt vége a büntetésednek! Vegyél három nagy levegőt és kezdem is, hogy mielőbb befejezhessem.
Az utolsó sorozatnál a fiú teste úgy remegett, mint a kocsonya. A Mistress nem akarta, hogy rosszul legyen, így gyorsan, sietve, rámérte az utolsó sorozat ütéseit, amelyeknek már inkább lélektani, mint fizikai okai voltak. Már rég nem ütött teljes erőből, de Viktornak ez már nem számított. Egy egészen más tudatállapotban volt, így minden ütést ugyanolyan nagynak élt meg. A Mistress azonban látta a nyomokból, hogy a súlyos büntetés ellenére néhány héten belül maradéktalanul el fognak tűnni a nyomok.
Kioldozta Viktort a fenekelő padon, majd a hóna alá nyúlt és átsegítette a kanapéra, ahol először maga elé térdeltette, majd a karjaiba vette a zokogó fiút. Néhány percig csöndben ölelte, a fejét simogatta, amíg meg nem nyugodott, majd ahogy abbamaradt a szipogás, hasra fektette a kanapén, hogy fertőtlenítőt, majd jeges pakolást helyezzen rá.
- Nagyon büszke vagyok rád, Viktor! - mondta neki, miközben mellé ült. - Nagyon bátran viselted ezt a súlyos büntetést, így feloldozlak most minden ezzel kapcsolatos vétséged alól. Megbocsátottam neked, és ettől a perctől fogva tiszta lappal indulsz. A parancsaimnak engedelmeskedni fogsz és a dohányzást pedig egy életre elfelejted. Ahogy begyógyulnak a sebek a hátsódon szépen megkezded helyette az edzéseidet, rendben?
- Igen, Asszonyom! Úgy lesz! Köszönöm a megérdemelt büntetésem! Egy életre levontam belőle a tanulságokat! Ígérem, szófogadó és nemdohányzó gyerek leszek!


ADULT CONTENT

Felnőtt tartalom!


Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek kiskorúakra káros hatással lehetnek.
Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!